Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Jinxed...Nemtom, én nagyon várom a DEFünket.Jinx gyanús ez a DEF dolog😊Sziasztok!Az hogy ki a favorit,főleg az első meccsen,hagyjuk...Sok sikert Nektek a szezonra,vasárnap pedig egy izgis párharcot kívánok!Az biztos, hogy jó meccs lesz 😊
roppihe
Két fiatal QB, két baszó defense.
tenorx
Razi
tenorx
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Szerintem egyszerűen nem voltak válaszaink...mi bármit találtunk ki, nekik voltak.Nagyjából így gondolom Én is. A laszti mind a két oldalán megalázóan nagy volt a különbség.Bárki, bármi pozitívumot tud írni az első félidőről?Kaphattunk volna többet is
Szokol
tenorx
Ezek szerint elhitte a stáb, hogy jók vagyunk. Most el kell vonulni és mindenkinek levonni a tanulságokat. Outplayet outcoached volt ez ugyanis. Az energiák sem tetszett, hogy még a végén is ők akarták igazán a szerelést és a sacket, ellenben mi meg tessék lássék mentünk. Ez nagyon nem volt eddig jellemző egy Steelersre vereségek ide, vagy oda.
Klemó
Bármit játszott a védelem, ha Purdynak volt 2mp-e, valaki üres volt, de nagyon ment a futójáték is, mert a LB-ek sosem találtak oda időben.
Az meg teljesen demoralizáló, hogy folyamatosan 3.és sokra megcsinálják. Amikor a legjobban kellene a két LB és a sec csődöt mondott.
Támadásban meg Picket borzalmasan játszott ma, ennyi homályt nem láttam tőle és ez azért nagyban meghatározott mindent. Nem volt jó a támadófal sem, de abban baszott erős ez a 9ers.
Nálunk ráadásul a 3. kísérleteknél volt a legpontatlanabb Pickett és sajnos nem csak akkor ha nyomás alatt volt.
Innen bőven lehet javítani
több mint 1 éve
egyrakás szar
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Nemtom, én erre számítottam, hogy benne van.Valszeg nem minden LB/játékos lesz szar, mint amit írtatok eredménykövetőben is, hanem egyszerűen szerintem hiányzik egy "X-es and O-s" típusú zseni, aki sémákat támad csapatok ellen, ahelyett, hogy reménykedünk, hogy a szokásos dolgaink menni fognak.
Ja, Pickett is ideges volt, de egy meccs miatt nem írnám még le, lehet ez még jó.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Nagyjából így gondolom Én is. A laszti mind a két oldalán megalázóan nagy volt a különbség.Bárki, bármi pozitívumot tud írni az első félidőről?Kaphattunk volna többet is
Szokol
tenorx
Ezek szerint elhitte a stáb, hogy jók vagyunk. Most el kell vonulni és mindenkinek levonni a tanulságokat. Outplayet outcoached volt ez ugyanis. Az energiák sem tetszett, hogy még a végén is ők akarták igazán a szerelést és a sacket, ellenben mi meg tessék lássék mentünk. Ez nagyon nem volt eddig jellemző egy Steelersre vereségek ide, vagy oda.
több mint 1 éve
Bárki, bármi pozitívumot tud írni az első félidőről?Kaphattunk volna többet is
Szokol
több mint 1 éve
Bárki, bármi pozitívumot tud írni az első félidőről?
több mint 1 éve
xtaki
3 442
ez a danz. most meg a redzone-ra mondja, hogy kulon kell fizetni erte. nem ertem.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Náluk Kittle, Ward, nálunk Ogunjobi kérdéses a pénteki jelentés szerint.
több mint 1 éve
Annál nem alakulhatott volna jobban, hogy egy NFC-csapat ellen kezdhetünk "tét nélkül" hazai pályán, hiszen a mérlegben kisebb a jelentősége a meccsnek.Ami fontos, hogy van mire figyelni védekező és támadó oldalon is: Picike lépett-e még egy szintet a holt szezonban és baszni fog-e a védelem. Ha mindkettőre a válasz igen, akkor szép szezon lesz!
több mint 1 éve
astroid
571
Azért szerencsére amcsiban is mindenki ért a focihoz 😀Tegnapi közvetítésben is volt 1&2, gondolom ez a hazai pályát jelentheti 😀
Most vagy Watt áll fel ott ahol nem szokott, vagy TWill lett RT a nyáron? 😉
Klaci79
több mint 1 éve
Azért szerencsére amcsiban is mindenki ért a focihoz 😀ez nem erről szól
Most vagy Watt áll fel ott ahol nem szokott, vagy TWill lett RT a nyáron? 😉
Klaci79
nemérteszhozzá
a kedvencem a qb/qb matchup....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Per @CamHeyward on @gmfb -- the Steelers locker room is now calling Kenny Pickett "BIG KEN".
— Peter Schrager (@PSchrags) September 8, 2023
I love it.
Thoughts, @Jerrythekid21 ?
több mint 1 éve
Nemtom, én nagyon várom a DEFünket.Jinx gyanús ez a DEF dolog😊Sziasztok!Az hogy ki a favorit,főleg az első meccsen,hagyjuk...Sok sikert Nektek a szezonra,vasárnap pedig egy izgis párharcot kívánok!Az biztos, hogy jó meccs lesz 😊
roppihe
tenorx
Razi
több mint 1 éve
Jinx gyanús ez a DEF dolog😊Sziasztok!Az hogy ki a favorit,főleg az első meccsen,hagyjuk...Sok sikert Nektek a szezonra,vasárnap pedig egy izgis párharcot kívánok!Az biztos, hogy jó meccs lesz 😊
roppihe
tenorx
több mint 1 éve
Sziasztok!Az hogy ki a favorit,főleg az első meccsen,hagyjuk...Sok sikert Nektek a szezonra,vasárnap pedig egy izgis párharcot kívánok!Az biztos, hogy jó meccs lesz 😊
roppihe
több mint 1 éve
roppihe
244
Sziasztok!Az hogy ki a favorit,főleg az első meccsen,hagyjuk...Sok sikert Nektek a szezonra,vasárnap pedig egy izgis párharcot kívánok!
több mint 1 éve
badsco
356
Azért várjuk már meg a mérkőzést is, értem én, hogy bizakodunk, reménykedünk, de bárhonnan nézzük, papíron ez a 49ers sokkal előrébb jár, mint mi, éppen ezért érthető, hogy ők a favoritok. Aztán majd lehet bizonyítani a pályán az ellenkezőjét. 😊 Bármi lehet ezen a meccsen, a 28-17-es hazain és a 10-31-es vendéggyőzelmen sem lepődnék meg.Maig nem ertem, miert favorit a 49 hetvegen… kiesett valaki?Nem tudunk róla. Én sem tudom miért favoritok, mondjuk a Chiefs is az volt tegnap. De a főcsoport döntő talán, vagy hog az elmúlt években a Steelers offense nagyon limitált volt Canada által és ezért inkább a vendégre adják a sanszot 🤷🏻♂️
Celtic
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Maig nem ertem, miert favorit a 49 hetvegen… kiesett valaki?Nem tudunk róla. Én sem tudom miért favoritok, mondjuk a Chiefs is az volt tegnap. De a főcsoport döntő talán, vagy hog az elmúlt években a Steelers offense nagyon limitált volt Canada által és ezért inkább a vendégre adják a sanszot 🤷🏻♂️
Celtic
több mint 1 éve
Maig nem ertem, miert favorit a 49 hetvegen… kiesett valaki?A favorit Fárosz, mindenki rá fogad 😀
Celtic
több mint 1 éve
Celtic
419
Maig nem ertem, miert favorit a 49 hetvegen… kiesett valaki?