Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Seda26
170
Najeet le kéne már ültetni, mert borzasztó lassú. Kb olyan mintha lassított felvételt néznék, vagy mintha beszabadult volna egy civil a pályára.kettőt nem éretek:mer az se ment. 1 futasunk volt 3+ yarder', a tobbi lofasz
1. akkor mi a faszér nem futunk, legalább kicsit pörögne az óra, pihenne a másik egység
Gróf de sutianap
RUSHING
Player CAR YDS TD AVG
Najee Harris 6 31 0 5.17
Jaylen Warren 3 6 0 2
Kenny Pickett 1 4 0 4
xtaki
több mint 1 éve
xtaki
3 442
kettőt nem éretek:mer az se ment. 1 futasunk volt 3+ yarder', a tobbi lofasz
1. akkor mi a faszér nem futunk, legalább kicsit pörögne az óra, pihenne a másik egység
Gróf de sutianap
RUSHING
Player CAR YDS TD AVG
Najee Harris 6 31 0 5.17
Jaylen Warren 3 6 0 2
Kenny Pickett 1 4 0 4
Szerkesztette: xtaki
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Az, hogy Kenny összeszarta magát, nem zavar. Az, hogy nem működött semmi, az sem. Majd ha októberben sem fog, akkor lesz gáz. Na de baszod, éhes volt ez a brigád? Vagy csak lötyögni akartunk egy kicsit, mint egy előszezon meccsen. Hát tessék már kaparni egy kicsit!Én már voltam olyan helyzetben sportolóként, hogy amikor minden, amit szerettem volna csinálni balül sült el, egész egyszerűen szétestem. Ilyenkor a másik oldal extrán magabiztossá válik, mivel olyanok is sikerülnek ilyenkor általában, amik csak ritkán. Ilyenkor vagy az van, hogy elkezdesz improvizálni, hátha bejön, vagy az, hogy csakis a kötelezőt csinálod és várod a végét. Előbbi Pickett volt, és nem jött be, de látható, hogy a csapat nagy része az utóbbit "választotta".
Szokol
Az mindenesetre látható volt, hogy egyik coordinátor sem tudta azt kitalálni, hogy mik azok a felállások, playek, amelyek működnek és nekem ez igazán az aggasztó.
több mint 1 éve
Szóval nehiggyétek, hogy eddig ismeretlen vizeken evezünk... mikor tudod, hogy kibaszott bajban van az offenzed - mer épp bottom3 liga produkciós szeppukut próbál elkövetni
.. akkor jön a difenz
.. és benyel mindent, még a lándzsás utifüvek is úgy nőnek a pályán, nehogy egy lehelletnyi, pillatnatnyi felvillanása is legyen az ESÉJ nevű dolognak - bottom3 ezis
mikor nem megy kézzel, ne próbáld lábbal
kettőt nem éretek:
2. mér mindig csak az 5. hét után keressük meg Dikk bácsi kézikönyvének megsárgult pédányait (a Löbó-kódex)
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Az, hogy Kenny összeszarta magát, nem zavar. Az, hogy nem működött semmi, az sem. Majd ha októberben sem fog, akkor lesz gáz. Na de baszod, éhes volt ez a brigád? Vagy csak lötyögni akartunk egy kicsit, mint egy előszezon meccsen. Hát tessék már kaparni egy kicsit!
több mint 1 éve
AZért az is öröm, hogy a "nagy és világverő Bengals aki mindenkinél jobb" így a földbe állt. A szakértők már új dinasztiát kiáltottak.....Olyan nagyon nincs más vigasz nekünk, lássuk be. 😀 😀Nyilván, poénnak szántam....És ha mi szarul érezzük magunkat, milyen lehet Giants szurkolónak lenni????Azért mert másnak is szar szerintem az nem kéne, hogy vigasz legyen. BTW Sejtettem, hogy ez lesz preseason után mindenki elhitte, hogy a csapat top5 lett most meg jött a kijózanodás. Fel kell ébredni srácok idén is a pozitív mérleg lesz a cél se több se kevesebb, ennyi sérüléssel meg pláne.
polamalu
Razi
Igen, biztos volt, hogy túl szép az az előszezon. De a lényeg a fejlődés. Lássunk egy ívet. Vn honnan indulni, van tér bőven....
polamalu
Ráadásnak a következő meccsen ismételten egy új D edző munkásságát fogjuk tesztelni, aki ráadásul nem kisebb név, mint Jim Schwartz. Azért ennyire lesimázni az SB-be vágyó csoportriválás O-ját és Burrow-t még akkor is bravúr, ha tudjuk, hogy achilles sérülésből jön és sokat nem edzettek együtt.
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Olyan nagyon nincs más vigasz nekünk, lássuk be. 😀 😀Nyilván, poénnak szántam....És ha mi szarul érezzük magunkat, milyen lehet Giants szurkolónak lenni????Azért mert másnak is szar szerintem az nem kéne, hogy vigasz legyen. BTW Sejtettem, hogy ez lesz preseason után mindenki elhitte, hogy a csapat top5 lett most meg jött a kijózanodás. Fel kell ébredni srácok idén is a pozitív mérleg lesz a cél se több se kevesebb, ennyi sérüléssel meg pláne.
polamalu
Razi
Igen, biztos volt, hogy túl szép az az előszezon. De a lényeg a fejlődés. Lássunk egy ívet. Vn honnan indulni, van tér bőven....
polamalu
Ráadásnak a következő meccsen ismételten egy új D edző munkásságát fogjuk tesztelni, aki ráadásul nem kisebb név, mint Jim Schwartz. Azért ennyire lesimázni az SB-be vágyó csoportriválás O-ját és Burrow-t még akkor is bravúr, ha tudjuk, hogy achilles sérülésből jön és sokat nem edzettek együtt.
több mint 1 éve
Nyilván, poénnak szántam....És ha mi szarul érezzük magunkat, milyen lehet Giants szurkolónak lenni????Azért mert másnak is szar szerintem az nem kéne, hogy vigasz legyen. BTW Sejtettem, hogy ez lesz preseason után mindenki elhitte, hogy a csapat top5 lett most meg jött a kijózanodás. Fel kell ébredni srácok idén is a pozitív mérleg lesz a cél se több se kevesebb, ennyi sérüléssel meg pláne.
polamalu
Razi
több mint 1 éve
És ha mi szarul érezzük magunkat, milyen lehet Giants szurkolónak lenni????Azért mert másnak is szar szerintem az nem kéne, hogy vigasz legyen. BTW Sejtettem, hogy ez lesz preseason után mindenki elhitte, hogy a csapat top5 lett most meg jött a kijózanodás. Fel kell ébredni srácok idén is a pozitív mérleg lesz a cél se több se kevesebb, ennyi sérüléssel meg pláne.
polamalu
több mint 1 éve
És ha mi szarul érezzük magunkat, milyen lehet Giants szurkolónak lenni????
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Talán annak örülhetünk, hogy semmi nem ment, vagyis mind a két egység csődöt mondott, ellenben az ellenfelünk éles volt, mnt a borotva. Így biztosan mást kell csinálni, mint eddig... 😀Amit Kenny nyilatkozott, egyértelműen arra utal, hogy nem erre készültek sem az O-ban, sem a D-ben. Az, hogy folyamatosan Aiyuk 3-4 yardra volt az elkapásnál a védőitól. Az, hogy nálunk a pálya közepe de facto üres és mint ha itt a védekezés nem az LB feladata IS lenne és az, hogy a másik oldalon gyakorlatilag nem tudott senki szabadra játszani magát ezt jelzi. Olyan meg van, hogy egy elkapó a sarokban legyőzi a CB-t, de olyan meg nincs, hogy azt a CB-t, aki előtte pofázott, hogy majd a pickkel visszabattyog.
Kenny nagyon rosszul reagált viszont. Próbált hős lenni, próbálta erőltetni, próbált kilépni a playbookból és innentől szétesett az egész. Hoke fogalmazta meg jól, hogy pánikolt, túlerőltetett, amit eddig pedig nem. Persze azt nehéz volt feldolgozni nyilván, hogy egy-egy playen kívül bármit hívtunk, szinte tudta a D, hogy merre megy a play. Talán egy futásunk volt a második negyed végén, ami működött, ami nem 1-2 yardon zárult, de az biztos, hogy nem volt jó érzés ezt látni a másodéves irányítónktól.
Hja és igen. Azt volt nonszensz még látni, hogy amíg náluk természetes volt, hogy az elkapók a route-ok után jönnek lasztikért vissza (főleg Aiyuk) és ez a normál menet része, addig nálunk, elfutottak és leálltak, vagy nem volt meg a plan, hogy ilyenkor hova futnak, mit játszanak. Ezek szerint erre SEM készültünk edzésen. Pedig többször volt olyan, hogy Pickett meghosszabbította a játékot, de hiába.
Nyilván látjuk majd a nyilatkozatokon, hogy mik az okok, de az mondjuk, hogy Pickens nyilatkozat nélkül hazasonfordál nagyon rosszat üzen.....
Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Peterson száját be kellene fogni. "Találtunk jeleket" A Frisco oldalon 3 napig nem aludtak, betömték és a jelek vagy nem voltak, vagy pont az ellenkezőjét lehetett kiolvasni. Ez egy harmatgyenge előadás volt. Az OLB szekció talán akikre azt mondom egész évben ez a minimum. Watt egy állazt, de a Highsmith is jó volt. Herbig is odatette magát, amikor fent volt. Picketet ilyen szétesve még nem láttam. Lehet nem bírta el a nyomást, hogy most már egyértelműen Ő a vezér? Nem volt egy vezér a pályán. Lötyögtünk mint fing a gatyában. Watt megcsinálta a nagy játékokat, de Ő olyan csendes "gyilkos" nem igazán vezérbika. Nem volt ma ilyen. Heyward és Dj kiesése sem volt túl pozitív. És ahogy látom lesz még pár poszton csere a jövő héten.....
több mint 1 éve
xtaki
3 442
most olvastam a beharangozott itt a bowlhu-n:"San Francisco 49ers @ Pittsburgh Steelers (+2,5)
Azon gondolkodtam el ennek a meccsnek a kapcsán, hogy igazából ha kicserélnénk Kyle Shanahant és Matt Canadát, akkor simán megfordulna a relációs jel a spreadben, nem? A két keret nagyon hasonló egymáshoz, bivaly erős védőfalak, gyengébb CB-állomány, egy playmaker safety, kiváló skill sorok, nem kifejezetten erős irányítók. Persze nem mindenhol, linebackerben és LT-ben óriási előnye van a 49ersnek, de a támadófal közepén meg a Steelers a jobb. A valódi különbséget tényleg az jelenti, hogy a Friscónál ott van egy zseni támadóguru, a pittsburghieknél pedig leginkább egy liga aljához tartozó OC. Persze meglátjuk sikerül-e átmenteni az előszezonbeli formát (minden drive-ból TD) az alapszakaszra is, de ennél több fog kelleni Canadától, hogy feledtesse az utóbbi éveket és meggyőzzön. Ez egy elég komoly próbatétel lesz most. "
több mint 1 éve
xtaki
3 442
Megneznem h milyen a lolapja 'Big Kenny'-nek. Felek h mar megint nem passzoltunk csak a szokasos iranyokba es ha megsem akkor int lett. Borzalmas volt nezni, az uccso int utan ki is kapcsoltam.
több mint 1 éve
kicsi joe
109
A legjobbkor jött a büdös nagy pofon a fiúkáknak, akik az előszezon után elhitték hogy a bab is hús. Össze fognak itt állni a dolgok, efelől nincs kétségem. Jövő hétre 17-14es irgalmatlan szenvedős, mocsárban dagonyázós, véres izzadságos győzelmet látok 😀
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
A legjobbat akkor tesszük, ha jó magyar szokás szerint eltemetjük az idei szezont. Pickett szar, Canada szar, Tomlin szar...kezdődjön már a 2024-es szezon....
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Éljen, a jó kis langyos víz 😀Összeszedtem a legjobbakat a steelers subról:És így is pozitív lesz az év végén a mérleg.
tenorx
iktriad
több mint 1 éve
Összeszedtem a legjobbakat a steelers subról:És így is pozitív lesz az év végén a mérleg.
tenorx
több mint 1 éve
A legnagyobb csalódás nekem a Pickett nyilatkozat, mondván erősebb volt ez a D, mint bárki, akivel az előszezonban találkoztak.....mindez azt jelenti, hogy az egész csapat nem készült fel erre a szintre. Jó hír, hogy ez most jött előtelevótagatya
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Klemó
5 667
A legnagyobb csalódás nekem a Pickett nyilatkozat, mondván erősebb volt ez a D, mint bárki, akivel az előszezonban találkoztak.....mindez azt jelenti, hogy az egész csapat nem készült fel erre a szintre. Jó hír, hogy ez most jött elő
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Megint be lett nézve vagy nem tudom, de nem szóltak a srácoknak, hogy ez már nem előszezon meccs?A második negyed végi drive-on kívül az O mint ha ott sem lett volna, Pickett szokatlanul kapkod...
De a védelem sem volt sehol Watton kívül, aki fr.rekordot elérte sack-ben, de az LB és CB sor teljes homály...
Hát, ettől csak jobb lehet, remélem érzik a pofont az arcon a játékosok, mert a Browns is belekalapálta a Cincyt a földbe, második fordulóban nem kéne újra átélni...
több mint 1 éve
badsco
356
Túlbecsültem magunkat azzal a 10 ponttal... hát ez egy rakás fos volt. Ennyit arról, hogy mi lennénk a titkos sleeper csapat. Bele is aludtunk ebbe. Értem én, hogy a 49ers a liga egyik legjobbja, de ez egy teritett betli volt, es kb. mindent, de tenyleg mindent felvonultattunk, ami hibánk csak van. Teljesen lemeccselték Tomlint immár sokadszorra... ha a Browns is ilyen lesz kedden, akkor teljesen elengedhetjük a szezont (majd lesz egy hígfos 9-8 megint valahogy es mondhatjuk, hogy huuu, majdnem), de remélem Kahn nem lesz hülye és kurvára levonja a tanulságot belőle...Azért várjuk már meg a mérkőzést is, értem én, hogy bizakodunk, reménykedünk, de bárhonnan nézzük, papíron ez a 49ers sokkal előrébb jár, mint mi, éppen ezért érthető, hogy ők a favoritok. Aztán majd lehet bizonyítani a pályán az ellenkezőjét. 😊 Bármi lehet ezen a meccsen, a 28-17-es hazain és a 10-31-es vendéggyőzelmen sem lepődnék meg.Maig nem ertem, miert favorit a 49 hetvegen… kiesett valaki?Nem tudunk róla. Én sem tudom miért favoritok, mondjuk a Chiefs is az volt tegnap. De a főcsoport döntő talán, vagy hog az elmúlt években a Steelers offense nagyon limitált volt Canada által és ezért inkább a vendégre adják a sanszot 🤷🏻♂️
Celtic
Klaci79
badsco
Szerkesztette: badsco