Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
astroid
571
Ahogyan várható volt Heyward IR, Daz Fitz a keretben, és Barcoo és Bell visszajött PS-be
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
#Steelers perennial Pro Bowl DL Cam Heyward is having surgery to repair his groin today in Pittsburgh, per me and @MikeGarafolo. He’s expected to miss about eight weeks, but will be back midway through this season. He suffered his injury Sunday. pic.twitter.com/RQVLrfKA05
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 14, 2023
több mint 1 éve
Én meg is találtam a megoldást a WR bajokra:😀
twitter.com/AB84/status/1701696469554593851?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1701696469554593851%7Ctwgr%5E520f7bcf1e286b15d6c8315a91705a0d77e5bafd%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Ftriblive.com%2Fsports%2Fembattled-receiver-antonio-brown-hints-interest-in-returning-to-steelers%2F
Razi
több mint 1 éve
Én meg is találtam a megoldást a WR bajokra:twitter.com/AB84/status/1701696469554593851?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1701696469554593851%7Ctwgr%5E520f7bcf1e286b15d6c8315a91705a0d77e5bafd%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Ftriblive.com%2Fsports%2Fembattled-receiver-antonio-brown-hints-interest-in-returning-to-steelers%2F
több mint 1 éve
Hendrix
1 555
.@_TJWatt has 80.5 sacks in 88 career games, surpassing brother @JJWatt (92 games) as the second-fastest player to reach 80 sacks since 1982 (HOFer Reggie White - 71 games). pic.twitter.com/L73lmLM2My
— Missi Matthews (@missi_matthews) September 13, 2023
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Klemó
5 667
No lassan jönnek az elemzések és ez felcsesezett.steelersdepot.com/2023/09/matt-canadas-insistence-on-calling-certain-concept-named-among-worst-coaching-decisions-of-week/
7X futtattuk a playt, ami nulla yardot, de ellenben 2 sacket és 2 majdnem INT-et hozott. Bazdmeg, a liga legjobb coverage LB-je ellen csináltuk ezt.....úgy, hogy semmi eredménye nem volt, vagyis de.....az előbbek. Nem igaz bazdmeg, hogy ez az elemzésen nem kerül elő és ilyenkor mi a faszt mond egy főedző az OC-nak? Mi a büdös francot videózott a társaság? Majd megverjük, megalázzuk Warnert, ahelyett, hogy elkerüljük és szélre viszünk mindent, amit lehet?
több mint 1 éve
Erre gondoltam én is Pickett kapcsán, amikor szóbajött, hogy mekkora vezér a GW driveokkal.Igazából az van, amit már harmincszor megbeszéltünk itt.Igen, én is írtam már régebben, hogy elvárnám, hogy a támadósor stabilan tudjon feltenni 20-25 pontokat, mert anélkül nem jutsz semmire. 25 pont az három-négy jó drive, egy meccsen átlagban van nyolc-tíz, ergo nem ördöngösség ezt elvárni.
Az edzők hozzá is tudnak adni az emberállományhoz, meg elvenni is.
Azért írtam a meccs előtt, hogy akármi van, Shanahan ad egy erős floort a csapatának - tényleg mindegy mi van, mert egyrészt ő is jó, másrészt megköveteli az OCtől, DCtől is.
Nálunk azt érzem, hogy Tomlin egy nagyon jó leader, de valahogy az O meg a D is akkor működött, ha jó koordinátorok voltak, akikhez nem kellett Tomlin.
Canada fixen elvesz az O-ból, nem csinál olyan jó gameplant, ami fixen garantál X pontot és támadja a hiányokat. Próbáljuk játszani a mi játékunkat, nincsen változás, és kiröhögve kihasználja az ellenfél D-je.
A D nálam egyelőre 0-s, de lehet az is mínuszba csúszik, mert a sec meg a LB sor is szar volt. Lehet, hogy ott is Watték miatt néz ki néha jól a dolog.
tenorx
A védelem jobban fluktuál a mai ligában, ott igazából sok múlik az egyéneken és az összeszokottságon. A szezon során inkább a def szokott fejlődést mutatni.
Willie Parker
Meccs közben is kéne pontokat felírogatni, mert ha a 4. negyedre 20-al megy az ellenfél, akkor hiába a GW driveok királya a srác, lósz.rt se ér. Arra meg nem kéne egy szezont felépíteni, hogy a D majd mindenkit 10 ponton tart.
3-4 jó drive meccsenként, ennyi kéne.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Hát az van, hogy ha Peterson, akit a védelem egyik oszlopának hoztunk ugyanezt az ótvar, ámbátor nagyarcú teljesítményt hozza, akkor úgy rugnám ki, mint macskát szarni. Vagyis nem arról van szó, hogy veteránokat hozol, hanem arról, hogy lehet találsz a piacon olyat, aki aztán hosszabb távon is megoldás lehet. Cam Dantzler például fiatal. Nagy arc itt is itt van, de simán behoznám és ráadásul ő már lassan vetminért is jönne, csak valahol bizonyíthasson.Szerintem felesleges pénzkidobás lenne veteránokat igazolni: rendszerszintű problémákat láttam az első meccsen és nem képességbelieket.néhány hétre kidőlt Johnson....fasza..CAIII nagy lehetőség kapujábanKellene felszedni néhány vetmines free agentet, azért vannak elég normális opciók még WR-ben, DL-ben és sec-ben is.
Klaci79
WR: Kenny Golladay, Damiere Byrd, Malik Turner
DL: Matt Ioannidis, Akiem Hicks, Linval Joseph
CB: Cam Dantzler, Bryce Callahan, Bradley Roby
S: Logan Ryan, PJ Williams, Will Harris
Willie Parker
Szokol
több mint 1 éve
Willie Parker
15 388
Igazából az van, amit már harmincszor megbeszéltünk itt.Igen, én is írtam már régebben, hogy elvárnám, hogy a támadósor stabilan tudjon feltenni 20-25 pontokat, mert anélkül nem jutsz semmire. 25 pont az három-négy jó drive, egy meccsen átlagban van nyolc-tíz, ergo nem ördöngösség ezt elvárni.
Az edzők hozzá is tudnak adni az emberállományhoz, meg elvenni is.
Azért írtam a meccs előtt, hogy akármi van, Shanahan ad egy erős floort a csapatának - tényleg mindegy mi van, mert egyrészt ő is jó, másrészt megköveteli az OCtől, DCtől is.
Nálunk azt érzem, hogy Tomlin egy nagyon jó leader, de valahogy az O meg a D is akkor működött, ha jó koordinátorok voltak, akikhez nem kellett Tomlin.
Canada fixen elvesz az O-ból, nem csinál olyan jó gameplant, ami fixen garantál X pontot és támadja a hiányokat. Próbáljuk játszani a mi játékunkat, nincsen változás, és kiröhögve kihasználja az ellenfél D-je.
A D nálam egyelőre 0-s, de lehet az is mínuszba csúszik, mert a sec meg a LB sor is szar volt. Lehet, hogy ott is Watték miatt néz ki néha jól a dolog.
tenorx
A védelem jobban fluktuál a mai ligában, ott igazából sok múlik az egyéneken és az összeszokottságon. A szezon során inkább a def szokott fejlődést mutatni.
több mint 1 éve
Igazából az van, amit már harmincszor megbeszéltünk itt.Az edzők hozzá is tudnak adni az emberállományhoz, meg elvenni is.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 388
Az egész gameplan egy ótvar valami volt, de mégiscsak kiesett hosszabb időre Heyward és Dio is, ezért gondoltam, hogy nem ártana felturbózni az egységeket. A sec segítség pedig mindig elkél, különösen, ha ennyire elveszett produkciót teszünk le az asztalra, legalább lenne egy kis versenyhelyzet.Szerintem felesleges pénzkidobás lenne veteránokat igazolni: rendszerszintű problémákat láttam az első meccsen és nem képességbelieket.néhány hétre kidőlt Johnson....fasza..CAIII nagy lehetőség kapujábanKellene felszedni néhány vetmines free agentet, azért vannak elég normális opciók még WR-ben, DL-ben és sec-ben is.
Klaci79
Willie Parker
Szokol
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Szerintem felesleges pénzkidobás lenne veteránokat igazolni: rendszerszintű problémákat láttam az első meccsen és nem képességbelieket.néhány hétre kidőlt Johnson....fasza..CAIII nagy lehetőség kapujábanKellene felszedni néhány vetmines free agentet, azért vannak elég normális opciók még WR-ben, DL-ben és sec-ben is.
Klaci79
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 388
néhány hétre kidőlt Johnson....fasza..CAIII nagy lehetőség kapujábanKellene felszedni néhány vetmines free agentet, azért vannak elég normális opciók még WR-ben, DL-ben és sec-ben is.
Klaci79
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Nyilván a végén már kereste az üres elkapókat inkább, annyira nem volt pontos és magabiztos. Pickens sajna nem jó útvonal futó és az az érzésem, hogy ha belement volna egy Pickett-Pickens szórásba, abból jónéhány szép elkapás mellett egy-egy pick6 is is jött volna.néhány hétre kidőlt Johnson....fasza..CAIII nagy lehetőség kapujábanLegalább több labda menne Pickensnek. Ez a 3 vagy mennyi amennyiszer dobott fele Pickett elég sovány.
Klaci79
alatriste
több mint 1 éve
néhány hétre kidőlt Johnson....fasza..CAIII nagy lehetőség kapujábanLegalább több labda menne Pickensnek. Ez a 3 vagy mennyi amennyiszer dobott fele Pickett elég sovány.
Klaci79
Liverpool Fc
több mint 1 éve
néhány hétre kidőlt Johnson....fasza..CAIII nagy lehetőség kapujábanNekem Heyward nagyobb fájdalom, DJ-t sztem könnyebben pótoljuk. Amilyen potensen meg Canada játszatj az O-t mindegy is....
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
néhány hétre kidőlt Johnson....fasza..CAIII nagy lehetőség kapujában
több mint 1 éve
Lement 1 meccs a liga egyik legerősebb csapata ellen. Szar volt, nem mondom, hogy nem, de azért azonnal nemzethalált és 1/1-t vízionálni kicsit erős. Jó Canada menjen a picsába 😀 Az OL sztem nem lesz annyira rossz. Kell kicsi hogy összezsokjanak Tavaly is a szezon végére állt össze a fal. Most sztem hamarabb fog.
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Katasztrofális az ol így szemre.OL coach van a csapatnál?Meyer, tavaly szerintem kihozta a maximumot a keretből, elvileg még erősödtünk (Seumalo + draft), ennyire szar még nem volt
Amadeus von Dollárbaloldal
astroid
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
astroid
571
OL coach van a csapatnál?Meyer, tavaly szerintem kihozta a maximumot a keretből, elvileg még erősödtünk (Seumalo + draft), ennyire szar még nem volt
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
OL coach van a csapatnál?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Nem. Arra gondolok, hogy ha súlyos lenne a sérülés, akkor jönnének tweetek, vagyis X-ek, cikkek.Heywardot úgy néz ki műtik. Ez nagyjából 8 hét lesz. Mivel a bye week a 6. héten van, ez 7 meccs. Addig eldől a sorsunk azt gondolom. DJ-t meg meglátjuk. Nem nagyon van hír róla és ez lehet akár jó is.Arra gondolsz, hogy eleddig nem tették IR-re, mert megy a matek, hogy lehet csak 2-3 hetet kell kihagynia és ezen filóznak, hogy mi legyen?
Klemó
Reggio1914
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Heywardot úgy néz ki műtik. Ez nagyjából 8 hét lesz. Mivel a bye week a 6. héten van, ez 7 meccs. Addig eldől a sorsunk azt gondolom. DJ-t meg meglátjuk. Nem nagyon van hír róla és ez lehet akár jó is.Arra gondolsz, hogy eleddig nem tették IR-re, mert megy a matek, hogy lehet csak 2-3 hetet kell kihagynia és ezen filóznak, hogy mi legyen?
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Heywardot úgy néz ki műtik. Ez nagyjából 8 hét lesz. Mivel a bye week a 6. héten van, ez 7 meccs. Addig eldől a sorsunk azt gondolom. DJ-t meg meglátjuk. Nem nagyon van hír róla és ez lehet akár jó is.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Este 6-kor tart séf bácsi sajttájat...ha IR lenne már tudnánk, de elég rosszul nézett ki, szerintem 3-4 hét az is leszÁgyéksérülés nagyon makacs tud lenni. DJ-ről tudunk valamit? Leal volt még aki lekecmergett a pályáról, ha róluk is van info én megköszönöm.8 hét elvilegAz kemény 😕
tenorx
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Reggio1914