Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Az egy külön talán, hogy play actiont mi a büdös bánatosn faszára nem játszunk. Értem, hogy ezt akkor szokták, ha működik a futás, de baszki, ha folyamatosan beomlik az OL, akkor legalább egyszer-egyszer legyen már bizonytalansága, hogy hátha nem Harris az, akit el kell kapni.

Talán a counter futások azok amik jöttek többletként Canadától a harmadik negyedtől. Ettől picit elindult a futás, de amúgy semmit nem láttam, ami legalább levenné Pickett válláról a terhet.

Ugyanis, ha nulla yardot futsz, akkor definció szerint neked kell megcsinálnod a játékokat. Egyébként vicces, hogy a legnagyobb dobását Pickett egy hatalmas pofon közepette csinálta meg. (Pickens TD) Én ezért annyira ma nem haragszom rá.
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Amúgy attól félek, hogy a fiatal, analitikus, játékhoz értő fiatal helyett (akik most nagyon mennek a ligában) hozunk majd valami kivénhedt, mindenhol elbukó 50 éves OC-t, és maradunk a 2000es évek focijában.

Ha ez lesz akkor előre szólok, hogy 100%ban megértem Pickens felbaszódását, egyelőre pazarolja az éveit itt.
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
persze Canada tehet mindenről
ARRÓL IS HOGY A SZÁJBABASZOTT NAGYI HARRISHEZ RAGASZKODUNK
ez a csávó nagyon ne fasza3
1/24
szóval hogy működen egy Pikettes offenz?
Ollisonnal? baszki Ollison melett volt egy Conner
atomfutás nélkül semmi PittPantherses nem műxik

lehet Canada szar, de Nagyi Harris akkor micsodi?
Gróf de sutianap
Gyakorlatilag nem nyílt soha semmi lyuk Najeenak.
Amikor Warren tudott menni az is általában passból volt.

Hozzáteszem én már anno is mondtam, hogy első kört RBre költeni pazarlás, mindenki más tolta a hurráoptimizmust a subon 😀
tenorx
Mi lenne a koncepcio? Heavy rush? Pass ? Vagy egeszen pontosan mi? Semmit de semmit nem latok. Ami s preseadonban mukodott 2nd 3rd sorok ellrn az lathatolag nem megy a 1st ellen. De ha ezt nem latta se canada se tomlin, akkor meg annal is nagyobb a baj.
több mint 1 éve
1/24

Gróf de sutianap
Gyakorlatilag nem nyílt soha semmi lyuk Najeenak.
Amikor Warren tudott menni az is általában passból volt.

Hozzáteszem én már anno is mondtam, hogy első kört RBre költeni pazarlás, mindenki más tolta a hurráoptimizmust a subon 😀
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
1/24

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Egyébként olyan a D, hogy a liga 50%ból SB contendert csinálna. Egy átlagos offense kellene hozzá.
De amit hajnalban végigszenvedtem az állítom, hogy a liga legrosszabb offense.
Semmi, de semmi esély volt végig.
Bejött kb 3 play véletlenül, ezekből jöttek a pontok. Amúgy nem sikerült first downokat se csinálni.
Canada egy idióta fasz, és remélem, hogy már pakol.
Kenny borzasztó volt. Vagy azonnal odakúrta az első readnek (Pickensnek vagy Warrennek), vagy jött a teljes káosz, ahol bármi történhetett. Főleg interception, de lehet, hogy csak odabaszta valakihez, vagy túl/aluldobott valakit.
több mint 1 éve
nem ertettem, hogy Chubb seruleset miert nem jatszottak vissza a tv-ben. aztan megneztem twitteren. hat valoban, nem gyerekeknek valo.
xtaki
Visszajatszottak, csak gondolom kikérték valaki tanácsát, hogy szabad lesz e. 2-3 perc telt el, amikor mutatták már.
Nagyon sajnálom szegényt. Ami pozitívum, hogy a közönség felállva tapsolta…ez szép volt. Persze szegény nem sokra megy ezzel.
Ja a másik oldalról, azt tényleg nem mutatták! 😰
Klaci79
Én arena4en láttam a visszajátszást, de nekem gyanús, hogy USAban akkor reklám volt.
több mint 1 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Ez a Canada... full homály, mintha nem is ezt a játékot játszaná, mi alapján kerülhetett ide... Lesérül a két kezdő barna CB, erre hív 3 futást meg 2 screen-t... Nem gonoltam volna, hogy Haley-nél lehet rosszabbul játékot hívni... az O "fal" az mi, se futás segítés, se proteksön... áh fire canada!

több mint 1 éve
csak az elrontott szerelések bántóak, illetve a CB-k teljesítménye (mondjuk ez a kettő pont elég) 😀
Jan
Felröhögtem....épp elég Laci.... 😀 😀Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
nem ertettem, hogy Chubb seruleset miert nem jatszottak vissza a tv-ben. aztan megneztem twitteren. hat valoban, nem gyerekeknek valo.
xtaki
Visszajatszottak, csak gondolom kikérték valaki tanácsát, hogy szabad lesz e. 2-3 perc telt el, amikor mutatták már.
Nagyon sajnálom szegényt. Ami pozitívum, hogy a közönség felállva tapsolta…ez szép volt. Persze szegény nem sokra megy ezzel.
Ja a másik oldalról, azt tényleg nem mutatták! 😰

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 641 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nem kell ennyire nekikeseredni srácok. Khan nem Colbert én bízom benne, ahogyan össze tudta rakni az offseansont, úgy majd megoldja ezt a Canada dolgot is mihamarabb hatékonyan és remélhetőleg nem úgy, hogy majd előhúzzuk a szertárost OC -nak ahogy ezleött volt. És akkor kimondom a szentségtörést: Bring back Todd Haley!😊 Az utolsó Steelers OC akivel volt látható támadó stratégiája a csapatnak.
Razi
A tegnapi alapján a szertáros is előrelépés lenne 😊

több mint 1 éve
Nem kell ennyire nekikeseredni srácok. Khan nem Colbert én bízom benne, ahogyan össze tudta rakni az offseansont, úgy majd megoldja ezt a Canada dolgot is mihamarabb hatékonyan és remélhetőleg nem úgy, hogy majd előhúzzuk a szertárost OC -nak ahogy ezleött volt. És akkor kimondom a szentségtörést: Bring back Todd Haley!😊 Az utolsó Steelers OC akivel volt látható támadó stratégiája a csapatnak.
Razi
uramjezus...ekkora a baj? ekkora...
de csak van abban a 300 millios nemzetben meg 1 valaki, aki tud kreativ jatekokat hivni!
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Formaidőzites nagyon fontos. Nem ilyenkor kell parádézni, mert 4-5 hónapig nem lehet csúcson járatni egy csapatot. Ilyenkor össze kell kaparni pár W-t, annyit hogy a szezon második felére ne legyünk reménytelen helyzetben. Hülyeség lenne két forduló után embereket kirugdosni.
Jan
hű de komoly optimizmus 😀
irigykedem ezerrel....tudom, hogy amit írsz, az igaz, de tavaly decemberben sem a Canada parádéktól volt hangos a pittsburghi közvélemény
én azt hittem ahhoz képest lesz valami fejlődés, de ebből semmit nem látni és persze ha Pickett jobban játszik, akkor lehet ez jobb, de összességében nem tudom mitől lenne jobb ez a gárda...még a védelem ok, ott csak az elrontott szerelések bántóak, illetve a CB-k teljesítménye (mondjuk ez a kettő pont elég) 😀
Klaci79
Igen, a szezon előtti optimizmus arra épült, hogy tavaly a 2-6 után 9-8 lett a szezon és az O mutatott életjeleket, most meg a sivár pusztaság... Komolyan olyan, mint ha tartalékolna (Canada Dry, lehetne már Cry) és nem hív be olyan játékokat, amiket majd a második felére be fog. Tavaly legalább is ez volt, olyan mint ha így akarná túlélni... Csak most ugye a nézőtér már forrong. Semmi jel nem utal arra, hogy lesz ez jobb is, de tavaly se volt.
És ilyenkor mi legyen? Ha feljavul a gárda a tavalyi szintre, akkor ugyanott vagyunk, 9-8 talán Wild Card, ha meg nagyon mínusz akkor talán??? elküldik??? Én nem tudok rosszat kívánni a szeretett csapatnak sosem, mi lenne, ha csak úgy elküldenék 11-6 - PO és a vesztes konferencia döntő után??? 😀 😀
több mint 1 éve
több mint 1 éve
az elso negyed veged ki akartam kapcsolni a meccset : barmit csinaltak atjottek rajtunk, futottak, elkaptak, csak a kurva nagy maknak koszonheto, hogy nem kaptunk az elejen pontokat. Aztan amikora chub leserult, mar nem volt annyia jo a futas es megerosodott a mi vedelmunk is. tovabbra is jottek a mindenfele borzalmas szerelesek, benezett passzok, blokkolatlan vedo nem tudott sack-et csinalni. csak az OLB-k miatt erdemes nezni a csapatot.
Canada borzalmasan hiv, a csapat meg borzalmasan csinalja ezeket a playeket, mintha maguk se hinnek, hogy ez mukodni fog.
Tomlin meg borzalmas abban, hogy nem talal se vedo se tamado koordinatort immaron 10 eve.
hogy legyen pozitivum : egy challange bevalt...csodalkoztam is.
több mint 1 éve
Formaidőzites nagyon fontos. Nem ilyenkor kell parádézni, mert 4-5 hónapig nem lehet csúcson járatni egy csapatot. Ilyenkor össze kell kaparni pár W-t, annyit hogy a szezon második felére ne legyünk reménytelen helyzetben. Hülyeség lenne két forduló után embereket kirugdosni.
Jan
hű de komoly optimizmus 😀
irigykedem ezerrel....tudom, hogy amit írsz, az igaz, de tavaly decemberben sem a Canada parádéktól volt hangos a pittsburghi közvélemény
én azt hittem ahhoz képest lesz valami fejlődés, de ebből semmit nem látni és persze ha Pickett jobban játszik, akkor lehet ez jobb, de összességében nem tudom mitől lenne jobb ez a gárda...még a védelem ok, ott csak az elrontott szerelések bántóak, illetve a CB-k teljesítménye (mondjuk ez a kettő pont elég) 😀
több mint 1 éve
Tomlinról sok szó esett pro és kontra így csak röviden. Ő abban mester és abban kétségtelenül az, hogy a társaságát egyben tartsa mindig és minden körülmények között. Ez óriási dolog. Neki viszont őrülten kellene, vagy kellenének a támadó/védelmi guruk, akikre rábízhaja teljesen a csapatát. Ebben hibázik és persze ez az ő sara is, mert enélkül féllábas a csapat. Én abban bízom, hogy Khan kristálytiszta fejjel fog ebben dönteni.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
Jan
De itt amióta Canada itt van ez az LOS vagy LOS-tól visszább semmi O van. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
több mint 1 éve
Lassan ott tartunk, hogy nem szívesen nézem a meccseinket. Förtelem amit az offense csinál kevés kivétellel. Talán az a kevés kivétel Warren, persze nem mindenki szörnyű, mert CAIII vagy Pickens lehetne jó is, ha nem lenne borzalmas az egész körítés.
Minden play után az az érzése az embernek, hogy ezt már láttam korábban. Aztán ahogy jön mondjuk 8-10 támadóplay, már eszembe is jut, hogy nem az előző meccseken láttam ilyet, hanem most 5 percre.
Kicsit olyan érzésem van, mintha hülyének néznénk az ellenfeleleket. Pedig látszik, hogy sokszor jobban tudják milyen játék jön, mint a támadófalunk. Harrist hamarabb ütik meg, mint ahogy Okorafor megfordul. De persze Harrist sem lehet védeni, amikor Warren sokkal többet ki tud hozni a játékokból. Ugyanakkor Harris erősségeire semmit nem építünk.
Totálisan tönkretette ezt a csapatot Canada és most azt se mondom, hogy Pickett gyenge játéka jobban zavar, mint az OC faszsága, mert ugyan jól nem játszott, de a fal azonnal beomlik, az elkapók nem tiszták és jönnek sokszor még a rookie hülyeségei is, amit nyilván egy jobb O game planben jobban le adna vetkőzni.

Mindennél többet mond, hogy ezen a meccsen a védők többet tettek eredményben is. De ott meg az a gond, hogy a 15-6-7-8 védőből aki játszik, 10 legalább nem tud szerelni. -5 yardos játékból +10-et csinálnak? Érthetetlen.
Van 2-3 kiemelkedő playa és 4-5 olyan aki bárhol elférne...utána a nagy semmi.
Örülök amúgy, hogy Porter Jr. is fontos snappekeu kapott, nagyon építeni kell a srácot, mert borzalmas a secondary. Teljesen kiszámítható playeknél engednek 20+ yardos elkapásokat. Egyébként a Watt-Highsmith páros mellett Ogunjobi és Benton is jó, illetve Minkah mindenképp. Talán még Holcomb, akit nem látok állandóan lyukra futni és lecsúszni a szerelésről. (meg persze a két csere OLB, de ők még keveset tudnak hozzátenni a kezdők mellett)

De egyébként, hogy ez a Cleveland ne lenne egy jó csapat...hagyjuk már ezt. Hosszú évek óta nem volt ennyire jó Cleveland és ha nincs az a sajnálatos sérülés (innen is jobbulást Chubb) simán ki is kapunk. A támadófal egészen jól néz ki, persze nyilván van 1 DPOY és egy kiemelkedő társa nálunk, akik a legjobbakat is szopatni tudják. Cooper ligaszinten baromi jó elkapó és gyanítottam, hogy az a sérülés inkább terelés volt, így nem mozog egy sérült játékos. A védelmük pedig jobb mint a miénk. Vannak rendes ILB-k és CB-k is.
Úgyhogy nagyon kell örülni, mert egy jó csapatot vertünk meg, akik nagyon komoly skalpokat fognak még begyűjteni. Mi meg közben majd szép lassan kikapcsoljuk a TV-t, amíg ez a gyökér Canada hívja a playeket. Óriási hiba volt, hogy tavaly bármi pozitívat az év végén a számlájára írtak és maradhatott.

Ja és ilyet...Olszevski srác...hát én komolyan nem értem, hogy nem találunk egy használhatbb palit. Semmit nem tud mutatni nálunk, de legalább ne a pályán belül kapná el a kick offot...nem szeretek senkiről rosszat írni, de ennek a srácnak semmi keresnivalója itt. Spec-ben sem tud hozzátenni semmit, O-ban meg aztán végképp.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Ne tévedjünk. Nem azért nyertünk, mert a labda valamelyik oldalán jók voltunk, mint egység, így kérem a D-t se istenítsük önmagában. Azért nyertünk, mert az EDGE párosunk volt kiemelkedő és a legjobb elkapónk hozott egy elképesztő bravúr játékot. Ez igazából az elkeserítő. Csak Watt miatt örülök a W-nek, de egyébként, ahogy hallom Tomlin nyilatkozatát a "do not execute" mondatával látom, hogy van mire kenni a kakit és ezt most nagyon szomorú.

Az Acrisure stadion híres a támogató hangulatáról, de már második meccs óta hallható a hangos tiltakozás egy-egy kritikán aluli playhívás után. No igen, Pickett szarul játszik, és láthatóan bizonytalanul, de hányszor szisszensz fel egy playcall kapcsán, hogy miként sikerülhet, vagy hogy mit gondol az OC. Előbbinek lehet le kellene ülni kicsit a padra, kicsit oldalról nézni a meccseket, mert ha így haladunk, az nagyon nem lesz jó irány.

Olyan, mint ha nem erre a ligára készültünk volna fel. A két kezdő CB-nk olyan, mint ha a pályán sem lennének.
Klemó
Az utolso mondat a lenyeg, mikor volt olyan meccs, amikor Tomlin hozzaadott a csapathoz, nem pedig elvett? Tenyleg, mikor volt olyan, amikor padlon voltunk es felalltunk dicsosegesen? Mert en kurvara nem emlekszem ilyenre, csak olyanra, hogy vegig utaztunk es vegul vagy bemakoltuk, vagy kurvara elvertek minket... Ez mar rohadtul nem csak Canada, itt mar marhara fel kell vetni Tomlin felelossegetbis. Valszeg Kahn is erzi, mert elmaradt iden a szokasos plusz egy ev...
badsco
Bocsánat, de ezt hogyan mutatod ki, hogy Tomlin adott hozzá vagy sem? Ezt így érzésre gondolom, mert a HC-t igazából az eredmények minősítenek, vagy az, hogy képes egy kilátástalanságba esett társaságot a következő hétre felrázni... De lehet én gondolom rosszul. Tudom, most nyertünk, de hogy... 2 pick6, az O 12 pont=csőd (szerintem is mehetne Canada, mert megint mintha nem lenne playbook, tavaly ugyanezt csinálta), de évek múlva lapozod az eredményeket, azt látod, hogy a Steelers hétfő este győzelmet szerzett a Cleveland ellen.
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Ne tévedjünk. Nem azért nyertünk, mert a labda valamelyik oldalán jók voltunk, mint egység, így kérem a D-t se istenítsük önmagában. Azért nyertünk, mert az EDGE párosunk volt kiemelkedő és a legjobb elkapónk hozott egy elképesztő bravúr játékot. Ez igazából az elkeserítő. Csak Watt miatt örülök a W-nek, de egyébként, ahogy hallom Tomlin nyilatkozatát a "do not execute" mondatával látom, hogy van mire kenni a kakit és ezt most nagyon szomorú.

Az Acrisure stadion híres a támogató hangulatáról, de már második meccs óta hallható a hangos tiltakozás egy-egy kritikán aluli playhívás után. No igen, Pickett szarul játszik, és láthatóan bizonytalanul, de hányszor szisszensz fel egy playcall kapcsán, hogy miként sikerülhet, vagy hogy mit gondol az OC. Előbbinek lehet le kellene ülni kicsit a padra, kicsit oldalról nézni a meccseket, mert ha így haladunk, az nagyon nem lesz jó irány.

Olyan, mint ha nem erre a ligára készültünk volna fel. A két kezdő CB-nk olyan, mint ha a pályán sem lennének.
Klemó
Az utolso mondat a lenyeg, mikor volt olyan meccs, amikor Tomlin hozzaadott a csapathoz, nem pedig elvett? Tenyleg, mikor volt olyan, amikor padlon voltunk es felalltunk dicsosegesen? Mert en kurvara nem emlekszem ilyenre, csak olyanra, hogy vegig utaztunk es vegul vagy bemakoltuk, vagy kurvara elvertek minket... Ez mar rohadtul nem csak Canada, itt mar marhara fel kell vetni Tomlin felelossegetbis. Valszeg Kahn is erzi, mert elmaradt iden a szokasos plusz egy ev...
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
Grqtulalok a gyozelemhez. Eloben kovettem a merkozest, egy elmeny volt, ritkan latni ilyen szar tamadojatekot.

Szerkesztette: Hendrix

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain