Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Köszi George Pickens 😉Ezt eltettem egy humorosba 😁Ha semmi xar nem jön közbe sztem a csoportgyőzelem is akár elérhető lehet. Pont mert fiatalok, a fejlődés a szezon közben hatalmas lehet még. Sokan nem a plafonjukon vannak, de már most bíztató amit látunk tőlük. Ha a plafonra jutnak, akkor ez egy szép év lehet. KP pedig mintha egy 1000 éve játszó vezér lenne. Pedig fiatal...nekem mar az is eleg, ha decemberben a playoffert megyunk ES kozben biztato a jatek!felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
A nap meglepetése nekem egyértelműen a két backup EDGE. Szinte nem volt különbség, mikor bejöttek, ugyanolyan dominánsak voltak ÉS az első O ellen. Tavaly ez nagyon másképpen volt. Ha pedig a két kezdőnk többet tud pihenni, tudjuk milyen hatással lehet a csapatra.
Nyilván ennyire jók nem vagyunk, hogy egy mindenáron pontokat akaro Bills az elsőben nullázzuk és Allent is leültetjük, de az amit leadtunk bíztató. Várom a szezont, na.... 😀 😀
Klemó
xtaki
polamalu
Szinte mindenki fiatal a csapatban!
xtaki
polamalu
G.P.
több mint 1 éve
ThySoul
1 623
A Bills nem vmi acélos, gondolom megint vmi one man show-ra várnak Allentől, h legyen eredmény = PO, majd done.Mondjuk Rodgersnek meg Big Mikenak összejött legalább egy SB, ezt nem nézem ki az Allen-McDermott kettősből
Kicsit Packers-Rodgers vibe-om van velük kapcsolatban: kapsz egy célpontot, szedett-vedett falat meg egy alulteljesìtő védelmet, és alkoss maradandót velük.
Willie Parker
több mint 1 éve
KeyG
9 518
Túl komolyan veszed. 😊Oh tavaly is leírta mindenki szezon elött örüljünk ha nem utolsók leszünk. Idén a Hollók már most megnyerték a superbowlt ti még csak a csoportot. Nálunk senki le nem írta idén sem tavaly sem hogy milyen kurva jók vagyunk. Szerénység elvtársak szerénység. Ha valamit szeretek magamban az a szerénység 😁. De komolyan megnézheted nálunk hányszor hívják a csapatotok shitburgnek. Itt meg a negyedik helyről megy a cicusozás.Csak a végén, nehogy sírjatok majd cicafalván 😉Ezt eltettem egy humorosba 😁Ha semmi xar nem jön közbe sztem a csoportgyőzelem is akár elérhető lehet. Pont mert fiatalok, a fejlődés a szezon közben hatalmas lehet még. Sokan nem a plafonjukon vannak, de már most bíztató amit látunk tőlük. Ha a plafonra jutnak, akkor ez egy szép év lehet. KP pedig mintha egy 1000 éve játszó vezér lenne. Pedig fiatal...nekem mar az is eleg, ha decemberben a playoffert megyunk ES kozben biztato a jatek!felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
A nap meglepetése nekem egyértelműen a két backup EDGE. Szinte nem volt különbség, mikor bejöttek, ugyanolyan dominánsak voltak ÉS az első O ellen. Tavaly ez nagyon másképpen volt. Ha pedig a két kezdőnk többet tud pihenni, tudjuk milyen hatással lehet a csapatra.
Nyilván ennyire jók nem vagyunk, hogy egy mindenáron pontokat akaro Bills az elsőben nullázzuk és Allent is leültetjük, de az amit leadtunk bíztató. Várom a szezont, na.... 😀 😀
Klemó
xtaki
polamalu
xtaki
polamalu
G.P.
polamalu
G.P.
Mi csak varjak vagyunk, ők mordoriak ti meg cicák barnákat inkább nem is írom. 😊
A tegnapi Steelers nagyon biztató volt egy Bills ellen akiktől senki nem lepődne meg egy Superbowlon.
Ez a 4 csapat bármelyik más csoportba az első helyért harcolna, itt meg vagyunk 4-en.
A szurkolói elfogultságot nem kell elvennünk ettől függetlenül a másiktól akkor se ha indokolatlan, én pl. Superbowlba várom a Ravenst azzal nyugtatom magam, hogy mi közelebb voltunk a playoffban a győzelemhez ellenetek Huntleyval mint a KC akiket bírók és Ossai segített.
A Steelers rohadt fiatal, sok potenciállal a védelemről meg nem is kell beszélni, mert TOP 5.
Hard lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
G.P.
420
Oh tavaly is leírta mindenki szezon elött örüljünk ha nem utolsók leszünk. Idén a Hollók már most megnyerték a superbowlt ti még csak a csoportot. Nálunk senki le nem írta idén sem tavaly sem hogy milyen kurva jók vagyunk. Szerénység elvtársak szerénység. Ha valamit szeretek magamban az a szerénység 😁. De komolyan megnézheted nálunk hányszor hívják a csapatotok shitburgnek. Itt meg a negyedik helyről megy a cicusozás.Csak a végén, nehogy sírjatok majd cicafalván 😉Ezt eltettem egy humorosba 😁Ha semmi xar nem jön közbe sztem a csoportgyőzelem is akár elérhető lehet. Pont mert fiatalok, a fejlődés a szezon közben hatalmas lehet még. Sokan nem a plafonjukon vannak, de már most bíztató amit látunk tőlük. Ha a plafonra jutnak, akkor ez egy szép év lehet. KP pedig mintha egy 1000 éve játszó vezér lenne. Pedig fiatal...nekem mar az is eleg, ha decemberben a playoffert megyunk ES kozben biztato a jatek!felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
Klemó
xtaki
polamalu
xtaki
polamalu
G.P.
polamalu
több mint 1 éve
Willie Parker
15 390
A Bills nem vmi acélos, gondolom megint vmi one man show-ra várnak Allentől, h legyen eredmény = PO, majd done.Kicsit Packers-Rodgers vibe-om van velük kapcsolatban: kapsz egy célpontot, szedett-vedett falat meg egy alulteljesìtő védelmet, és alkoss maradandót velük.
több mint 1 éve
xtaki
3 443
kurvara szoros lesz ez a eszak!Csak a végén, nehogy sírjatok majd cicafalván 😉Ezt eltettem egy humorosba 😁Ha semmi xar nem jön közbe sztem a csoportgyőzelem is akár elérhető lehet. Pont mert fiatalok, a fejlődés a szezon közben hatalmas lehet még. Sokan nem a plafonjukon vannak, de már most bíztató amit látunk tőlük. Ha a plafonra jutnak, akkor ez egy szép év lehet. KP pedig mintha egy 1000 éve játszó vezér lenne. Pedig fiatal...nekem mar az is eleg, ha decemberben a playoffert megyunk ES kozben biztato a jatek!felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
Klemó
xtaki
polamalu
xtaki
polamalu
G.P.
polamalu
szerintem itt mindenkepp lesz siras, meglepetes.
több mint 1 éve
Csak a végén, nehogy sírjatok majd cicafalván 😉Ezt eltettem egy humorosba 😁Ha semmi xar nem jön közbe sztem a csoportgyőzelem is akár elérhető lehet. Pont mert fiatalok, a fejlődés a szezon közben hatalmas lehet még. Sokan nem a plafonjukon vannak, de már most bíztató amit látunk tőlük. Ha a plafonra jutnak, akkor ez egy szép év lehet. KP pedig mintha egy 1000 éve játszó vezér lenne. Pedig fiatal...nekem mar az is eleg, ha decemberben a playoffert megyunk ES kozben biztato a jatek!felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
Klemó
xtaki
polamalu
xtaki
polamalu
G.P.
több mint 1 éve
G.P.
420
Ezt eltettem egy humorosba 😁Ha semmi xar nem jön közbe sztem a csoportgyőzelem is akár elérhető lehet. Pont mert fiatalok, a fejlődés a szezon közben hatalmas lehet még. Sokan nem a plafonjukon vannak, de már most bíztató amit látunk tőlük. Ha a plafonra jutnak, akkor ez egy szép év lehet. KP pedig mintha egy 1000 éve játszó vezér lenne. Pedig fiatal...nekem mar az is eleg, ha decemberben a playoffert megyunk ES kozben biztato a jatek!felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
Klemó
xtaki
polamalu
xtaki
polamalu
Szerkesztette: G.P.
több mint 1 éve
Ha semmi xar nem jön közbe sztem a csoportgyőzelem is akár elérhető lehet. Pont mert fiatalok, a fejlődés a szezon közben hatalmas lehet még. Sokan nem a plafonjukon vannak, de már most bíztató amit látunk tőlük. Ha a plafonra jutnak, akkor ez egy szép év lehet. KP pedig mintha egy 1000 éve játszó vezér lenne. Pedig fiatal...nekem mar az is eleg, ha decemberben a playoffert megyunk ES kozben biztato a jatek!felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
Klemó
xtaki
polamalu
xtaki
több mint 1 éve
xtaki
3 443
nekem mar az is eleg, ha decemberben a playoffert megyunk ES kozben biztato a jatek!felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
Klemó
xtaki
polamalu
több mint 1 éve
felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
Klemó
xtaki
több mint 1 éve
xtaki
3 443
Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.A nap meglepetése nekem egyértelműen a két backup EDGE. Szinte nem volt különbség, mikor bejöttek, ugyanolyan dominánsak voltak ÉS az első O ellen. Tavaly ez nagyon másképpen volt. Ha pedig a két kezdőnk többet tud pihenni, tudjuk milyen hatással lehet a csapatra.
több mint 1 éve
xtaki
3 443
Azt hittem a szemüvegem ennyire foltos, vagy 6X megmostam, de akkor is 14-0 volt. 😀az meg csak, hogy 14, de a negyedik negyedben szereztek eloszor pontot a backupok is.
Nyilván vannak még javítandóak, de a spec például egészen jól dolgozott az első félidőben.
Kenny egyre inkább NFL Iránító, nagyon is. Túl szép minden, ilyenkor szokott beütni valami.
JR Porter INT-nek örültem. Apuka pedig nem a VIP-ből tapsikolt, onnan olyan gyorsan nem ér le a labdáért 😀 Mekkora büszkeség lehetett...
Elhiszem, hogy Rudolph cuki csávó, de cukiskodjon máshol. A rookie QB-t inkább néztem volna, mint ezt a kretént, többet.
PHIII is mintha fejben jobban egyben lenne.
Ha így tudnánk dominálni ahogy a kezdők a kezdők ellen, az alapszakaszban is, az csodás lenne. Nyilván a playbook még limitált volt így is. Bár Canadához képest......
polamalu
szoval jol nez ki. felek!
több mint 1 éve
Tavaly volt sztem már a preseasonban is reklám, csak hamarabb volt sötét max. De ez legyen a legnagyobb bajom.Igen, de en bizom benne, hogy alapszakaszban lesz reklam majd, ha mar a nagy tvk adjak a meccseket, nem a helyiek.jah es a dazn tovabbra is szar. rendszeresen leall, savszellesseget keres ott, ahol a 4k netflix nem hisztizik.Nekem semmi gond nem volt vele, most TV-n néztem vissza. Nem élőben. Nekem az, hogy nincsenek reklámok, csak ez a "zenés" NFL szar jobban zavar. Nekem a fasza vicces reklámok hiányoznak....
xtaki
polamalu
badsco
több mint 1 éve
badsco
356
Igen, de en bizom benne, hogy alapszakaszban lesz reklam majd, ha mar a nagy tvk adjak a meccseket, nem a helyiek.jah es a dazn tovabbra is szar. rendszeresen leall, savszellesseget keres ott, ahol a 4k netflix nem hisztizik.Nekem semmi gond nem volt vele, most TV-n néztem vissza. Nem élőben. Nekem az, hogy nincsenek reklámok, csak ez a "zenés" NFL szar jobban zavar. Nekem a fasza vicces reklámok hiányoznak....
xtaki
polamalu
több mint 1 éve
jah es a dazn tovabbra is szar. rendszeresen leall, savszellesseget keres ott, ahol a 4k netflix nem hisztizik.Nekem semmi gond nem volt vele, most TV-n néztem vissza. Nem élőben. Nekem az, hogy nincsenek reklámok, csak ez a "zenés" NFL szar jobban zavar. Nekem a fasza vicces reklámok hiányoznak....
xtaki
több mint 1 éve
Azt hittem a szemüvegem ennyire foltos, vagy 6X megmostam, de akkor is 14-0 volt. 😀 Nyilván vannak még javítandóak, de a spec például egészen jól dolgozott az első félidőben.
Kenny egyre inkább NFL Iránító, nagyon is. Túl szép minden, ilyenkor szokott beütni valami.
JR Porter INT-nek örültem. Apuka pedig nem a VIP-ből tapsikolt, onnan olyan gyorsan nem ér le a labdáért 😀 Mekkora büszkeség lehetett...
Elhiszem, hogy Rudolph cuki csávó, de cukiskodjon máshol. A rookie QB-t inkább néztem volna, mint ezt a kretént, többet.
PHIII is mintha fejben jobban egyben lenne.
Ha így tudnánk dominálni ahogy a kezdők a kezdők ellen, az alapszakaszban is, az csodás lenne. Nyilván a playbook még limitált volt így is. Bár Canadához képest......
több mint 1 éve
xtaki
3 443
jah es a dazn tovabbra is szar. rendszeresen leall, savszellesseget keres ott, ahol a 4k netflix nem hisztizik.
több mint 1 éve
xtaki
3 443
hubazzeg, ennyire nem lehet jo az elso csapat. Nyilvan majd a regular season mondja meg ezt, de jol nez ki eddig.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Nagyon kellene már aludnom, de így nehéz lesz 🤣No. Allent is leültettük, meg megvan az INT. Lehet aludni menni. 😀
Klaci79
Megjegyzem a Kincaid gyerek ügyes lesz itt a Billsnél. Óriás missmatch középen az LB-kel.
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Nagyon kellene már aludnom, de így nehéz lesz 🤣Magaskovácsnak is van kedve játszani. Várom már a szezont. 😊
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Nagyon kellene már aludnom, de így nehéz lesz 🤣
több mint 1 éve
Mordorban nem ismernek felkészülési meccset, ez impresszív minden oldalon.pedig nemmivezettyük a mindenidők présezlonyvin stattyát, azt meghaggyuk azoknak akik erre gyúrnak
KeyG
Haribo macht kinder froh.....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Ez Herbig-Golden paros is mokany.....na jo. Johet a backup team.