Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 12 éve
Velasco lehetséges, hogy kezd, azonban a hívásokat még Foster mondaná be, amíg nem tudja teljesen elsajátítani a center a playbook-ot. Néhány Steelers játékos elmondta, hogy sosem látott még olyan játékost aki ilyen gyorsan megtanulta volna a játékokat.www.steelersdepot.com/2013/09/report-new-steelers-c-fernando-velasco-picking-up-playbook-quickly/
több mint 12 éve
Ennyire egyértelmű támadó bénázás/bénultság mellett nagyjából ez volt az első.😊Én már csak ilyen mazochista vagyok. Azért hagyjuk meg az elmúlt évekből nem ez a megszokott tőletek. Viszont kétségkívül szép teljesítmény.polamaluIlyet is láttunk, hogy a Pats D nyeri a meccset.polamaluHa nem a Steelers meccsel kínoztad volna magad vasárnap, akkor a ma éjszakai lett volna a második ilyen élményed idén.😉 😊tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Eegen... szép lassan kezdenek harapós ks D#-t összetákolni... TommyBoy ha kiöregszik és nincs azonnal TommyboyB ne legyen akkora baj... érdekesen alakul amúgy az a csapat... verjük el őket idén mindketten... 😀 AFC-North POWA!! 😀 😀 (de ne úgy, mint múlthéten 😛)

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Newengland TalibanÉn már csak ilyen mazochista vagyok. Azért hagyjuk meg az elmúlt évekből nem ez a megszokott tőletek. Viszont kétségkívül szép teljesítmény.polamaluIlyet is láttunk, hogy a Pats D nyeri a meccset.polamaluHa nem a Steelers meccsel kínoztad volna magad vasárnap, akkor a ma éjszakai lett volna a második ilyen élményed idén.😉 😊tomi-tomi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Én már csak ilyen mazochista vagyok. Azért hagyjuk meg az elmúlt évekből nem ez a megszokott tőletek. Viszont kétségkívül szép teljesítmény.Ilyet is láttunk, hogy a Pats D nyeri a meccset.polamaluHa nem a Steelers meccsel kínoztad volna magad vasárnap, akkor a ma éjszakai lett volna a második ilyen élményed idén.😉 😊tomi-tomi
több mint 12 éve
Ilyet is láttunk, hogy a Pats D nyeri a meccset.polamaluHa nem a Steelers meccsel kínoztad volna magad vasárnap, akkor a ma éjszakai lett volna a második ilyen élményed idén.😉 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ilyet is láttunk, hogy a Pats D nyeri a meccset.
több mint 12 éve
JJ story hamar megoldódott. A héten már Ő kezd, hogy ez tartós vagy csak most kivételesen azt majd a meccs után megtudjuk 😀Te ÁLLAT! 😀
Velascoról egyébként az egyik szakportálon ( www.behindthesteelcurtain.com/steelers-film-room/2013/9/12/4718136/steelers-film-room-fernando-velasco-and-the-zone-blocking-scheme)
Látható egy filmes elemzés, hogyan kell a ZBS-ben a futást segíteni és dolgozni. Reméljük, hogy ezt már a héten átadta és elmagyarázta a többieknek.
"Figyeljetek, mi azé vagyunk, hogy a mögöttünk álló ku..va drága srácot ne üssék agyon. Továbbá, ha ez a gyerek azt mondja, hogy most a futó fog labdát kapni akkor mi a nagy testi erőnket kihasználva, nem összezárunk, azt akkor kell, ha védjük Lőcsöt, hanem próbálunk likakat nyitni, ahol a sebes lábú labdát cipelő emberünk át tud jutni. Vágjátok? Próbáljuk"
Valami ilyen oktatást tudok elképzelni 😀polamalu
És még párszor hozzáteszi, hogy: Érted ember???
több mint 12 éve
Az első kettő ebben az évben ok, bár az igazi az lenne, ha a legjobb barátjával Warddal kerülne be együtt 😀 Cowherrel sztem is várnak még, majd ha kimondja, hogy soha többet, tutira a következő évben beteszik.
több mint 12 éve
Így elsőre 4 Steelert találtam a HoF-listán: Bettis RB, Kevin Greene OLB (ők előbb-utóbb be fognak menni), Cowher HC (vele szerintem még várnak, mert nem vonult vissza egyértelműen), és Gary Anderson K (ő sose fog bekerülni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
JJ story hamar megoldódott. A héten már Ő kezd, hogy ez tartós vagy csak most kivételesen azt majd a meccs után megtudjuk 😀Velascoról egyébként az egyik szakportálon ( www.behindthesteelcurtain.com/steelers-film-room/2013/9/12/4718136/steelers-film-room-fernando-velasco-and-the-zone-blocking-scheme)
Látható egy filmes elemzés, hogyan kell a ZBS-ben a futást segíteni és dolgozni. Reméljük, hogy ezt már a héten átadta és elmagyarázta a többieknek.
"Figyeljetek, mi azé vagyunk, hogy a mögöttünk álló ku..va drága srácot ne üssék agyon. Továbbá, ha ez a gyerek azt mondja, hogy most a futó fog labdát kapni akkor mi a nagy testi erőnket kihasználva, nem összezárunk, azt akkor kell, ha védjük Lőcsöt, hanem próbálunk likakat nyitni, ahol a sebes lábú labdát cipelő emberünk át tud jutni. Vágjátok? Próbáljuk"
Valami ilyen oktatást tudok elképzelni 😀
több mint 12 éve
www.steeleraddicts.com/2012/03/cowher-vs-tomlin-draft-comparison-the-early-years/#.UjFrdtK8DSkwww.behindthesteelcurtain.com/2013/5/14/4328934/cowher-vs-tomlin-draft-records
tessön a bótba van minden...............

több mint 12 éve
hogyvót?DeCastro nem volt 2011-ben. De a probléma a lyukakkal volt nem azzal, hogy Mendy sérült. Pedig papíron még jobb is ez a fal, mint a korábbiak, de ez a futás blokkolás elkeserítő. Így nem lehet hosszútávon győzni, és ha nem lehet hosszútávon, akkor nem lesz PO. Sajnos az OL a legelkeserítőbb az egészben, mivel iszonyat magas pickekből építettük az elmúlt években és mégsincs lyuk, BB-t ugyan kevesebbet ütik, de azért pass prot-ban is messze vagyunk az elittől. E tekintetben viszont nehéz megmondani (legalábbis nekem), hogy a rendszer a rossz, vagy tulképpen bustokat húztunk.
Clay, DeCastro, Gilbert, Mendenhall,sutianap

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
hogyvót?Clay, DeCastro, Gilbert, Mendenhall,

több mint 12 éve
persze háromvót, de a második éve a 99 he 😉Nos 2011-ben 4,4-es átlaggal futottunk. Ezt sikerült tavaly 3,7-re rontani. Elég markáns visszaesés. És nem azért nincs futás, mert rosszak a futók (BA ugyanezzel az állománnyal érte el a 4,4-et), hanem mert nincs lyuk. Nem tudok másra gondolni, minthogy az általa hozott futásblokkolási séma nem megy az OL-nek, mert hát lyuk az nincs.
de mondjuk arról mit tehet Héli, hogy örökölt egy csokor futót, akik onematchwonder kategóriásak, húzza Bellt hozza Hólingot ozt tessék, arrúl tehet, hogy ő se hozott klasszik Powat vagy FB-t, bízzuk a D-re, öljük az órát. Ha nagy szegénység lesz úgyis előkerül a trickplaybox, mást nem tehet. Az ILB szerintem nem lesz vészes, de lássuk. Még azt hozzávarrnám, hogy tavaly nagyon rágyúrtunk a passzellenre, lehet futrinkák ellen szenved a D, nameg tavaly is kicsaptunk a Titántól, a M'soota se lesz díszmenet.sutianap
A Minnesotát pedig mindenképpen meg kell csapkodni, nem azért utazok Londonba, hogy zakót lássak, úgyhogy fel vagyok készülve akár az 1-15-re is, ha az az egy a Vikings ellen van. 😀

több mint 12 éve
persze háromvót, de a második éve a 99 he 😉 de mondjuk arról mit tehet Héli, hogy örökölt egy csokor futót, akik onematchwonder kategóriásak, húzza Bellt hozza Hólingot ozt tessék, arrúl tehet, hogy ő se hozott klasszik Powat vagy FB-t, bízzuk a D-re, öljük az órát. Ha nagy szegénység lesz úgyis előkerül a trickplaybox, mást nem tehet. Az ILB szerintem nem lesz vészes, de lássuk. Még azt hozzávarrnám, hogy tavaly nagyon rágyúrtunk a passzellenre, lehet futrinkák ellen szenved a D, nameg tavaly is kicsaptunk a Titántól, a M'soota se lesz díszmenet.

több mint 12 éve
az 99be vót utoljára, két év permanens mentes, én várnék a helyedbe a temetéssel, mer egy steelerzombi ultraveszélyesAz akkor 3 volt (98-00). De nézd, sok minden megtörténhet. Van még 15 meccs, nehéz lenne azt mondani, hogy eldőlt. 😊 Viszont a tavalyi évet nemcsak alátámasztotta, még überelte is a mostani nyitómeccs, tehát racionálisan nézve nem valószínű a PO. Viszont ennyire talán kár előre rohanni.
sutianap
Ez egy távoli látkép. A közeljövőt, azaz a Bengals-meccset nézve viszont talán a lehető legjobb dolog történt ezzel a nagyon kínos vereséggel és teljesítménnyel. Merthogy azt is tartom, hogy a meccsek fejben dőlnek el. 😊 Ilyen mentális helyzetben 2 verzió van. Vagy apátia, görcsösség, frusztráció, akkor csúnya zakó lesz, vagy iszonyatosan feltüzelve megyünk ki a pályára (lásd magyar válogatott 😀) és ez a plusz erő (ami a vereség nélkül biztos nem lenne meg), akár győzelmet is érhet. Bízzunk az utóbbiban. 😊

több mint 12 éve
az 99be vót utoljára, két év permanens mentes, én várnék a helyedbe a temetéssel, mer egy steelerzombi ultraveszélyes

több mint 12 éve
Wiz óta csúszunk a lejtőn ;(sutianapEbben a kategóriában - legfeljebb.
Én 2011-ig bajnokesélyes csapatot láttam a pályán akármelyik egységre pillantottam. És éltek is a lehetőséggel, akármelyik egységre is gondolok. Most PO-mentes évet látok.

több mint 12 éve
Wiz óta csúszunk a lejtőn ;(

több mint 12 éve
off rank pts/yard OSRSAkkor ha jól értelmezem ebben is visszaestünk méghozzá jelentősen, ugye? 😊
2004 11/16 3,4
2005 9/15 3,8
2006 12/7 3
2007 9/17 0,9
2008 20/22 1,6
2009 12/17 1
2010 12/14 2,5
2011 21/12 -0,8
2012 22/21 -2,8
smartfootball.com/chase-stuart/the-simple-rating-system-bringing-order-kinda-to-chaossutianap

több mint 12 éve
BB-vel bőven lehet SB-t nyerni, csak hagyni kéne, hogy BB legyen.SoldadosErre a BB rövidítésre nem tudom miért Belichick ugrott be, és jókat bólogattam magamban. Aztán rájöttem, hogy a vasas topicban vagyok, és elbizonytalanodtam. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Bár csak látnálak hídba, én mind a kettőnek nagyon örülnék. 😀labyEgyébként csak hogy még egy vitát generáljak, a közös meccsnézésen Andrástól elhangzott egy mondat amit én tavaly is így gondoltam. BigBen-el több sb-t nem fogunk nyerni és ez nem feltétlenül/csak Haley hibája.Erre direkt nem is reagáltam ott. 😛 BB-vel bőven lehet SB-t nyerni, csak hagyni kéne, hogy BB legyen. És lemegyek hídba, ha QB-draft egyáltalán csak szóba kerülne.Soldados
Én nagyon örülnék hogyha a következő drafton ha lesz megfelelő irányító akkor akár az 1. körbe QB jönne, függetlenül a többi lyukas poszttól.
Ezzel nem feltétlenül azt akarom mondani hogy jövőre már ne BB legyen a kezdő.laby

több mint 12 éve
Bár csak látnálak hídba, én mind a kettőnek nagyon örülnék. 😀Egyébként csak hogy még egy vitát generáljak, a közös meccsnézésen Andrástól elhangzott egy mondat amit én tavaly is így gondoltam. BigBen-el több sb-t nem fogunk nyerni és ez nem feltétlenül/csak Haley hibája.Erre direkt nem is reagáltam ott. 😛 BB-vel bőven lehet SB-t nyerni, csak hagyni kéne, hogy BB legyen. És lemegyek hídba, ha QB-draft egyáltalán csak szóba kerülne.Soldados
Én nagyon örülnék hogyha a következő drafton ha lesz megfelelő irányító akkor akár az 1. körbe QB jönne, függetlenül a többi lyukas poszttól.
Ezzel nem feltétlenül azt akarom mondani hogy jövőre már ne BB legyen a kezdő.laby
több mint 12 éve
BigBen kiégett, hozzuk ide Tebowt! 😀Egyébként csak hogy még egy vitát generáljak, a közös meccsnézésen Andrástól elhangzott egy mondat amit én tavaly is így gondoltam. BigBen-el több sb-t nem fogunk nyerni és ez nem feltétlenül/csak Haley hibája.Erre direkt nem is reagáltam ott. 😛 BB-vel bőven lehet SB-t nyerni, csak hagyni kéne, hogy BB legyen. És lemegyek hídba, ha QB-draft egyáltalán csak szóba kerülne.Soldados