Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A családjáról nincs szó, neki a karja és a lába égett meg ( 😕 ), nem tudnak arról, hogy életveszélyes lenne az állapota.
(http://espn.go.com/nfl/story/_/id/7431734/pittsburgh-steelers-rb-coach-kirby-wilson-burned-house-fire)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
mer Isten tart a pokoli futástól, ami jön..........

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 262 — 毎日何かを学ぶ
Úgy látom az RB alakulatunkat valaki nagyon elátkozta. Vájár, Mendi, Moore is sérült még, Baron még a táborban kiesett. Most meg az edzőjük 😕 Az esti imáinkba belefoglaljuk és vasárnap a Chilliben közösen tebowingolunk majd érte.
több mint 14 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Nem tudom mi jöhet még... 😕

Remélem átnézték a gépet alaposan,amivel Denverbe repülnek...
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Most mi van? Bennégtek a családjával a házukban?Blitzburgh
Konkrét részletek (egyelőre) nincsenek, de az edző tuti vmi tűzben nagyon megégett... 😕

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Most mi van? Bennégtek a családjával a házukban?
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A rossz hírek csak úgy szaporodnak... Van még egy ember, akiért küzdeni kell, hogy még egy gyűrűt húzhasson az ujjára!

http://www.steelers.com/news/article-1/Steelers-Statement-on-Kirby-Wilson/bc56a3ec-04ff-433e-8ece-9b3032c1310d

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Nem mintha nagyon "fenyegetne" az esélye de érdekelne. Nem lehet fényképezni?kittli
Állítólag csak kis kompakt kamerákat lehet bevinni. Legalábbis az a srác aki a Heinzen volt azt mondta, hogy a kis autóstáskánál nagyobb motyót már el is veszik, hogy Clevelandben mi a szabály azt nem tudom.polamalu
én a heinzről nem tudok nyilatkozni, de az arrowheadbe simán bevihettem a tükrös gépet telével, és bent sem kötöttek belém, szóval hajrá😊triangle
Jaaaa,én kérek elnézést 😛
Meg sem merek/merünk szólalni a csoffadt kis londoni úttal kapcsolatban 😛 😀

több mint 14 éve
triangle 1 283
... a képek retusálatlanok, némelyik teleobjektívvel készült, de azzal csak finoman szabadott bánni mert nagy volt a lebukás veszélye 😀 Jó nézegetést....kutya76
Nem mintha nagyon "fenyegetne" az esélye de érdekelne. Nem lehet fényképezni?kittli
Állítólag csak kis kompakt kamerákat lehet bevinni. Legalábbis az a srác aki a Heinzen volt azt mondta, hogy a kis autóstáskánál nagyobb motyót már el is veszik, hogy Clevelandben mi a szabály azt nem tudom.polamalu
én a heinzről nem tudok nyilatkozni, de az arrowheadbe simán bevihettem a tükrös gépet telével, és bent sem kötöttek belém, szóval hajrá😊
több mint 14 éve
... a képek retusálatlanok, némelyik teleobjektívvel készült, de azzal csak finoman szabadott bánni mert nagy volt a lebukás veszélye 😀 Jó nézegetést....kutya76
Állítólag csak kis kompakt kamerákat lehet bevinni. Legalábbis az a srác aki a Heinzen volt azt mondta, hogy a kis autóstáskánál nagyobb motyót már el is veszik, hogy Clevelandben mi a szabály azt nem tudom.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem semmi képeket sikerült csinálni, jó látni azt hogy egyre több ilyen élménnyel gazdagodnak a hazai NFL szurkolók, remélem én is kijutok jövőre, de az biztos , látva ezeket a képeket, hogy meg fogok bolondulni örömömben ha sikerül 😊
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 839 — Steelers fan
Nem mintha nagyon "fenyegetne" az esélye de érdekelne. Nem lehet fényképezni?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
kutya76 Pittsburgh Steelers 136 — NO WAY ! ! !
Tényleg nagyon jók!
Az valamilyen helyi szokás,hogy a Browns drukkerek feltartott középső újjal üdvözölnek? 😉 😉Blitzburgh
Üdvözlet a magyarországi Steelers rajongóknak. 😀kittli
Jobb egy mosolygós középső ujj, mint idehaza egy gurulós foci rangadón egy összeverés, leköpés, késelés... hasonló ínyencségek. 😀laby
de Ők is röhögtek rendesen, utána meg együtt "készültünk" a meccsre 😀 Ez olyan, mint amikor nem számít a bajnokság, de a Steelerst meg kell mindig verni. Remélem a sorozatfelvételt ki lehet venni😉

Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 14 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Tényleg nagyon jók!
Az valamilyen helyi szokás,hogy a Browns drukkerek feltartott középső újjal üdvözölnek? 😉 😉Blitzburgh
Üdvözlet a magyarországi Steelers rajongóknak. 😀kittli
Jobb egy mosolygós középső ujj, mint idehaza egy gurulós foci rangadón egy összeverés, leköpés, késelés... hasonló ínyencségek. 😀

több mint 14 éve
Tényleg nagyon jók!
Üdvözlet a magyarországi Steelers rajongóknak. 😀

Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Tényleg nagyon jók!
Az valamilyen helyi szokás,hogy a Browns drukkerek feltartott középső újjal üdvözölnek? 😉 😉
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Köszi a képeket Kutya, frankók, jó lehetett ott lenni. Irigykedem kicsit.polamalu
Én nem kicsit! 😊

több mint 14 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
https://picasaweb.google.com/116761830143535398098/Steelers_browns_megosztott?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOuzkf6amYrdcQ&feat=directlink

kicsit megkésve a sok meló miatt de itt vannak a képek. Az első pár az Pittsburghben készült, mert pont aznap volt kivéve az üvegszekrényből a 6 SB trófea és lehetett vele fényképet csinálni... a képek retusálatlanok, némelyik teleobjektívvel készült, de azzal csak finoman szabadott bánni mert nagy volt a lebukás veszélye 😀 Jó nézegetést. A link megy a Browns topicba is...kutya76
Nagyon jó látni ezeket, köszönjük! 😊

több mint 14 éve
Köszi a képeket Kutya, frankók, jó lehetett ott lenni. Irigykedem kicsit.
több mint 14 éve
https://picasaweb.google.com/116761830143535398098/Steelers_browns_megosztott?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOuzkf6amYrdcQ&feat=directlink

kicsit megkésve a sok meló miatt de itt vannak a képek. Az első pár az Pittsburghben készült, mert pont aznap volt kivéve az üvegszekrényből a 6 SB trófea és lehetett vele fényképet csinálni... a képek retusálatlanok, némelyik teleobjektívvel készült, de azzal csak finoman szabadott bánni mert nagy volt a lebukás veszélye 😀 Jó nézegetést. A link megy a Browns topicba is...kutya76
Kösz szépen. Qrva jók. A Clark sack nagyon jól el lett kapva.kittli
köszi, próbáltam a sorozatfelvételt is 😀 a helyem az a caoching zone -unk felett a 11.-ik sorban volt.

több mint 14 éve

Kösz szépen. Qrva jók. A Clark sack nagyon jól el lett kapva.

Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
A Steelers Depot-ról átvéve, ez nem hangzik túl jól 😕

"The longest pass thrown from LOS for a completion from Ben to Wallace traveled 7 yards in the air since Ben hurt the ankle.
Ben is also 0 for 7 on passes to Wallace thrown 12 or more yards from LOS since injury"
több mint 14 éve

kicsit megkésve a sok meló miatt de itt vannak a képek. Az első pár az Pittsburghben készült, mert pont aznap volt kivéve az üvegszekrényből a 6 SB trófea és lehetett vele fényképet csinálni... a képek retusálatlanok, némelyik teleobjektívvel készült, de azzal csak finoman szabadott bánni mert nagy volt a lebukás veszélye 😀 Jó nézegetést. A link megy a Browns topicba is...

több mint 14 éve
Miért szerzett ilyen kevés pontot a O?
Mert rettenetesen kevés (a 8 éves LeBeau-éra totális, nagyon durván legalja) labdát szerzett a D. Ez ugyanis azt jelenti, hogy rendkívül ritka volt a short field, ritkán kezdtük a támadásokat jó helyzetből és még ritkábban a momentum birtokában, továbbá a D mindössze 7 pontot tett a terméshez, ami kb negyede vagy ötöde az elmúlt éveknek.Soldados
Csakhogy az O a rossz mezőnypozíciók ellenére is gyakran eljutott a red zoneig, ami fantasztikus, ám ott elfogyott a tudománya és TD helyett FG, elrontott negyedik kísérlet, labdavesztés, vagy éppen bünti, esetleg egy-két benyalt sack miatt mezőnygól távolságon túlra való visszaszorulás lett a menetelés eredménye, ami viszont botrányos. Éppen ezért nemcsak a D további javulására van szükség a valós superbowl esélyhez, hanem az O hatékonyabbá válására is.Red Star
Ahogy írtam, ezzel is el lehet jutni SB-ba, mert jól kiegészíti egymást a két egység, de ha bármelyik javul (O a hatékonyságban, vagy a D a game changing big playekben) akkor hatalmas sanszunk van.

A sérülésekre pedig annyit, hogy aggasztó, de standard is standard. Engem amúgy elsősorban Keisel és Allen aggaszt, utóbbi azért mert ő lenne az egyetlen csere safety, a többi sztem tuti játszani fog, de én Keiselben is bízok, bár Heywardtól sem félnék, de azért kell a Szakáll!

több mint 14 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Miért szerzett ilyen kevés pontot a O?
Mert rettenetesen kevés (a 8 éves LeBeau-éra totális, nagyon durván legalja) labdát szerzett a D. Ez ugyanis azt jelenti, hogy rendkívül ritka volt a short field, ritkán kezdtük a támadásokat jó helyzetből és még ritkábban a momentum birtokában, továbbá a D mindössze 7 pontot tett a terméshez, ami kb negyede vagy ötöde az elmúlt éveknek.Soldados
Csakhogy az O a rossz mezőnypozíciók ellenére is gyakran eljutott a red zoneig, ami fantasztikus, ám ott elfogyott a tudománya és TD helyett FG, elrontott negyedik kísérlet, labdavesztés, vagy éppen bünti, esetleg egy-két benyalt sack miatt mezőnygól távolságon túlra való visszaszorulás lett a menetelés eredménye, ami viszont botrányos. Éppen ezért nemcsak a D további javulására van szükség a valós superbowl esélyhez, hanem az O hatékonyabbá válására is.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.