Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Hát ezen a PFF osztályozáson jót röhögtem......Alex Highmisth 3 sack 1 forced fumble....éééééééés 66,5 a grade.... 😀 😀 Jamir Jones jobb grade-et hozott, mint ő. De Heyward is 72-es. Nyilván azért, mert volt egy-egy play a 94-ből, ahol éppen levegőt vett mindenki a segglyukán.... 😀Ezeken általában jót lehet röhögni.
Klemó
Aki Minkah-nál tegnap jobban játszott, azt festeni kell...de egy rakás 94-es pontszám van mindenfelé.
több mint 3 éve
Hát ezen a PFF osztályozáson jót röhögtem......Alex Highmisth 3 sack 1 forced fumble....éééééééés 66,5 a grade.... 😀 😀 Jamir Jones jobb grade-et hozott, mint ő. De Heyward is 72-es. Nyilván azért, mert volt egy-egy play a 94-ből, ahol éppen levegőt vett mindenki a segglyukán.... 😀
több mint 3 éve
Az igen:Minkah Fitzpatrick finished Week 1 with a 90.6 PFF grade.
Legjobbak O
Boykin, de csak 8 playben volt
Pat Freiermuth 74.2
Chukwuma Okorafor 70,1 jól játszott egyébként tényleg
...
Moore és Daniels sem volt vészes, még ha futásblokkolásban egy rakás szar is az egész
D-ben Minkah után
Watt 84.6
Jamir Jones 77.5
Ami durva:
Minkah, Edmunds és Witherspoon 100, Sutton 99 snapped volt a pályán.
több mint 3 éve
statisztikak a steelersdepot.com -rólAz jó, ha az ellenfél sokat támad, mert akkor sokszor tudjuk elvenni a labdát. Taktika ez kérem 😀
94 játéka volt a Cincynek ellenünk. Ezzel szemben mi 61-et vezettünk. Ez 50%-kal (!) több. Ez időben még durvább. A 60 percből, mindösszesen 43(!) percig volt náluk a laszti és csak 17(!) percig nálunk. Mint ha nem is ebben a ligában játszanánk. No és ha ehhez hozzávesszük, hogy a TO mutató +5 ide, akkor ez a "you gotta' kidding to me" kategóra.
Az a csapat, aki 42 percnél többet töltött a pályán egy meccsen annak 93-11-4. Az utolsó 24 csapat mérlege 23-0-1. Fun fact, hogy az utolsó olyan csapat, aki a történelemben ennyi percet töltött a pályán a támadó alakulatával, de veszített az pontosan mi voltunk 2009-ben a Kansas ellen. 😀
Klemó
több mint 3 éve
Pont ezt akartam írni. Rudinak nincs jelentős kezdő tapasztalata. Ami van az is halovány. Őt kezdőnek nem fogják hozni. Ettől még mehet a dominó olyan irányba, hogy valahol hiányozzon egy biztos backup.Dak kiesettSzerintem meg fognak egyezni a Friscoval, mindenkinek érdeke lesz Gerappa Dallasba költöztetése, Rudi nekik nem lenne megoldás. Még fél se nagyon.
ha Garoppolo tul draga lenne, akkor lehet picket hozni dallasbol Rudiert.
xtaki
Reggio1914
több mint 3 éve
statisztikak a steelersdepot.com -ról94 játéka volt a Cincynek ellenünk. Ezzel szemben mi 61-et vezettünk. Ez 50%-kal (!) több. Ez időben még durvább. A 60 percből, mindösszesen 43(!) percig volt náluk a laszti és csak 17(!) percig nálunk. Mint ha nem is ebben a ligában játszanánk. No és ha ehhez hozzávesszük, hogy a TO mutató +5 ide, akkor ez a "you gotta' kidding to me" kategóra.
Az a csapat, aki 42 percnél többet töltött a pályán egy meccsen annak 93-11-4. Az utolsó 24 csapat mérlege 23-0-1. Fun fact, hogy az utolsó olyan csapat, aki a történelemben ennyi percet töltött a pályán a támadó alakulatával, de veszített az pontosan mi voltunk 2009-ben a Kansas ellen. 😀
több mint 3 éve
Dak kiesettSzerintem meg fognak egyezni a Friscoval, mindenkinek érdeke lesz Gerappa Dallasba költöztetése, Rudi nekik nem lenne megoldás. Még fél se nagyon.
ha Garoppolo tul draga lenne, akkor lehet picket hozni dallasbol Rudiert.
xtaki
több mint 3 éve
Dak kiesettha Garoppolo tul draga lenne, akkor lehet picket hozni dallasbol Rudiert.
több mint 3 éve
A tegnapi napon egyébként csak jelzem, hogy volt egy fazon, aki karrier napot tartott. Ez pedig Highsmith. Ráadásul ő megsérült a campben és igazán nem tudtuk mit fog hozni. Egészen elképesztő volt és igazán ez volt az eszement. Tudtuk ugyanis, hogy Watt oldalán extra klasszis van, de olyan csak a régi steelers régi D-kben volt, hogy ennyire domináns két pár edge támad és ehhez egy szintén domináns belső nyomás van. Erre nem készült a Bengals, ez látszott, végig óriási problémát okozott, és ezzel a ballhawk DB mentalitással együtt "halálos" volt.Az O-nak csakis annyit kellett volna tennie, hogy halad és pályán van. Nem a pontok hiányoztak, hanem a D pihentetése. Ehhez képest volt értelmezhetetlen az O playcalling. Egyetlen up tempo drive nem volt, designed QB run, RPO. Szinte nullára limitált kiismerhető playbook, amiben egy-egy meglepő hosszú játék volt a kulcs, ami ha sikerült tudtunk menni, ha meg nem, akkor nem. Azt persze elértük, hogy nem volt sack nálunk és azt is, hogy nem adtuk el a labdát, de az világos volt, hogy ezt nem fogja így bírni a D. Az már bravúr, hogy a D az OT-ban is hozott splash playt nem is egyet.
A legviccesebb play az volt, amikor Trubi oldalra kiváltott, majd 3-4 msp alatt egyetlen játékosa nem volt szabad, nem lépett vissza. Ugyanazt csináltuk, mint tavaly, vagyis vagy LOS közelébe jött a play, vagy 20 yardon. Az, hogy 10 yard közelébe legyen látványosan kerültük. Trubi ráadásul továbbá látványosan kerülte a pálya közepét is. Azt majd látjuk, hogy mennyi volt ebben Trubi felkészületlensége és mi a playcalling.
több mint 3 éve
😀Most olvasom, hogy Mac Jones is megsérült? Hátsérülés. Valószínűleg kihagyja ellenünk. Vagyis nem mi vagyunk a legszerencsételenbbek 😕Nem, az valszeg a Cowboys Dak sérülésével.
polamalu
tenorx
több mint 3 éve
Most olvasom, hogy Mac Jones is megsérült? Hátsérülés. Valószínűleg kihagyja ellenünk. Vagyis nem mi vagyunk a legszerencsételenbbek 😕Nem, az valszeg a Cowboys Dak sérülésével.
polamalu
több mint 3 éve
Azt írták, hogy Watt a meccs után miután átöltözött az öltözőben kijött beszélgetni és nem tűnt, hogy nagy fájdalma lenne a sérült részen. Jó lenne ha csak részleges sérülés lenne, így lehet megúszná néhány héttel. Azért a mai napi (is) izgalma leszIgen, most az a sejtés, hogy részleges a szakadás. Ettől még ez is hosszú lenne.
astroid
több mint 3 éve
Most olvasom, hogy Mac Jones is megsérült? Hátsérülés. Valószínűleg kihagyja ellenünk. Vagyis nem mi vagyunk a legszerencsételenbbek 😕
több mint 3 éve
Már dolgoznak Watton 😀do your thing, mr. miyagi pic.twitter.com/1TbNFkx6PY
— Benstonium (@Benstonium) September 11, 2022
több mint 3 éve
Teljesen pozitív vagyok, minden tökéletes volt, lazán vertük a SB-vesztest. Csak semmi károgás, ez nem a Varnyú topic! 😀Mit ittál, hogy még ma is tart? 😊 Ekkora örömünnep volt Sényőn hogy nyertetek? Ne szokj hozzá! 😀
Szokol
Én a hosszabbítás azon részéről lemaradtam, hogy hozzánk került a labda, stream feladta... De én is csóváltam a fejem, hogy fog ez az O legalább mezőnygól távolság közelébe kerülni. Azt csak utólag tudtam meg, hogy a Long Snaperük megsérült. Ezek szerint csak fontos meló az is, mert Mekkferzon nem nagyon szokott hibázni, annak is ágyú van a lába helyén.
Várom a délutáni híreket, mi van a sérültekkel!
több mint 3 éve
en 4 masodperccel a vege elott bekapott TD-nel feladtam, duhongve, orditva kiakadtam. igy lemaradtam a blokkolt extrapontrol. meg az OT-rol, reggel furcsan neztem az eredmenyre.
több mint 3 éve
Egész meccsen olyan érzésem volt, mint ha a tavalyi szezonban lennénk... Ennél többet egy D nem tud tenni, mint hogy négyszer odaadja az O kezébe a labdát, hogy most nektek kell megoldani... Ugyanazok a haladásra alkalmatlan oldalpasszok, elképzelés a habokba se...Remélem a sérültek megússzák kevés hetekkel, mert ennyit nem ért a győzelem. Azért a mentalitásra ismét kalapot lengetek.
több mint 3 éve
Nagy volt a szvetter néhány bengáli monkeynál (tisztelet a kivételnek),kicsit szűkebbre szabtuk.
több mint 3 éve
Azt írták, hogy Watt a meccs után miután átöltözött az öltözőben kijött beszélgetni és nem tűnt, hogy nagy fájdalma lenne a sérült részen. Jó lenne ha csak részleges sérülés lenne, így lehet megúszná néhány héttel. Azért a mai napi (is) izgalma lesz
több mint 3 éve
na fussunk neki mégegyszer a munkaverziós Turbómen címet elvetettemime:
DzsóBürő, aljas7es
egyszer bújjon égő házba
egyszer jeges áradásba
egyszer pörögjön bundában
egyszer büdösbogár hátra
egyszer zsebben, zseben kívül
egyszer mikor az űr kiürül
ez mégcsak 6 de miremégy
csak a picksix a tortán a légy...
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Év közben a Steelers soha nem fog váltani. Max a szurkoló követeli. De az meg nem sokat ér.Megvolt a super bowlunk...Végén??? Holnap. Teljesen mindegy, van, vagy más van
A D liga elit szinten játszott ma, valszeg idén mar képtelenek lesznek hozni ezt Watt nélkül.
Az offense viszont valami egészen penetrans, még a tavalyinál is rosszabb, és messze nem a qb miatt, de ezek a hívások... Canada mehet is év végén szerintem nyugodtan...
badsco
polamalu
több mint 3 éve
Winning mentality.....ha ezt a meccset lejátszuk 10x, maximum 2x nyerünk. A végén Trubi is hozott egy bravúrplayt Muthtal együtt.Wattal ez a D más, dehát Watt nélkül minden D más. Kiváncsi leszek a Pats ellen mi lesz. Persze könnyebb, de ennyi TO-t még egyszer nem hoz ez a D és simán benne van, hogy az O is eladja majd.
több mint 3 éve
A CBS kommentátora azt mondta a végén, hogy feledhetetlen volt...nem tudok egyet nem érteni 😊Na de nézzük a sérültlistát, mert ott van az igazi baj, az offense mellett:
Watt szezonjának szerintem vége:
TJ Watt: “I tore my pec.” #Steelers #NFL pic.twitter.com/hLZvnEHs8v
— BlitzVideos✨ (@BlitzVideos) September 11, 2022
Najee 2-3 hét biztosan, a szem és a bokasérülésről nincs információk...borzalom 😕
Kb ez volt a meccs maga:
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Nyertünk, szóval pozitívumokat is mondhatnátok a srácokrol.😃 Értem én, hogy Watt kidőlt és lefőtt a kávé, de ma sem gondoltuk volna hogy nyerünk, és lám mégis. Amíg Tomlin van, addig nincs vesztes meccs, vagy vesztes szezon, bárki van is a pályán.