Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
most fumblizták elEgyenlíthetnekBaszki ezt nem hittem volna. Egy hosszu Claypool laszti es ujra kinyilt a palya. Nem hiszem csak ennyi volt, de a momentum visszakerult es onnantol a D is ujra karcolt.Még a Browns se kapott ki, náluk a labda és 7 pontossal nyerhetnek
Ez nagy gyozelem volt na. Jobb igy csopigyozelmet ulni, mint a Browns veresegevel, valljuk be.
Klemó
Reggio1914
bcsarli
több mint 5 éve
EgyenlíthetnekBaszki ezt nem hittem volna. Egy hosszu Claypool laszti es ujra kinyilt a palya. Nem hiszem csak ennyi volt, de a momentum visszakerult es onnantol a D is ujra karcolt.Még a Browns se kapott ki, náluk a labda és 7 pontossal nyerhetnek
Ez nagy gyozelem volt na. Jobb igy csopigyozelmet ulni, mint a Browns veresegevel, valljuk be.
Klemó
Reggio1914
több mint 5 éve
Baszki ezt nem hittem volna. Egy hosszu Claypool laszti es ujra kinyilt a palya. Nem hiszem csak ennyi volt, de a momentum visszakerult es onnantol a D is ujra karcolt.Még a Browns se kapott ki, náluk a labda és 7 pontossal nyerhetnek
Klemó
több mint 5 éve
Erre nem sok hatásunk van...ilyen második félidő miatt nem csodálkozhatsz a vereségen. Ti is tudjátok, hogy ennél többet kellett volna, és akkor azt csinálnak a zebrák, amit akarnak.KÖSZÖNJÜK!!meg lehet köszönni a bíróknak is, de mind1 is.. gratula a Steelersnek 😊
LeviPoki
Bence94
több mint 5 éve
a brownst is jövőhéten, kösziiii
több mint 5 éve
Tomlin kibszott sötét. Olyan az időkéréssel, mint a Challengekkel.Aham 😀 😀 😀
no flacco
több mint 5 éve
KÖSZÖNJÜK!!meg lehet köszönni a bíróknak is, de mind1 is.. gratula a Steelersnek 😊
LeviPoki
több mint 5 éve
Baszki ezt nem hittem volna. Egy hosszu Claypool laszti es ujra kinyilt a palya. Nem hiszem csak ennyi volt, de a momentum visszakerult es onnantol a D is ujra karcolt.Ez nagy gyozelem volt na. Jobb igy csopigyozelmet ulni, mint a Browns veresegevel, valljuk be.
több mint 5 éve
KÖSZÖNJÜK!!"Majd egyszer mi is kérni fogunk valamit, Pelikán elvtárs..." 🙂
LeviPoki
több mint 5 éve
KÖSZÖNJÜK!!Jó, de egyszer majd kérünk egy szívességet. Ha a PO-ban találkozunk, akkor hamarosan.
LeviPoki
több mint 5 éve
KÖSZÖNJÜK!!
több mint 5 éve
BAJNOKCSAPAT! 😀
több mint 5 éve
Tomlin kibszott sötét. Olyan az időkéréssel, mint a Challengekkel.
több mint 5 éve
a Bills-ben bizunk elsodlegesen 😊nem feltetlenul jatszanank egymas ellen, de ettol drukkoljatok a Colts-nak.Úgy több esély van, ha be sem juttok 😊
no
bcsarli
több mint 5 éve
nem feltetlenul jatszanank egymas ellen, de ettol drukkoljatok a Colts-nak.Úgy több esély van, ha be sem juttok 😊
no
több mint 5 éve
nem feltetlenul jatszanank egymas ellen, de ettol drukkoljatok a Colts-nak.
több mint 5 éve
Azt már nagyjából elfogadtam, hogy nekünk 1 körös lesz az idei PO. Csak azt szeretném, ha nem a Ravens ejtene ki minket, így hajlok az álláspontodra 😊en nektek drukkolokén a Coltsnak
no
Willie Parker
több mint 5 éve
en nektek drukkolok
több mint 5 éve
tehát ha ma kikapunk, akkor tuti nem jut be a Ravens?Az még nem elég, ha ők hozzák mindkettőt, akkor még bent lehetnek.
bcsarli
több mint 5 éve
tehát ha ma kikapunk, akkor tuti nem jut be a Ravens?
több mint 5 éve
Ha abban lenne, Colts mezben ülnék 😛 Szóval csak hajrá 😀A nap,amikor a Hollók Vasas fanok lettek 😀 Hajrá!!!A ti sorsotok nincs saját kézben?
LeviPoki
bcsarli
több mint 5 éve
Kb ennyire nagy lenne a szeretet, mint ahogy ez a kép illusztrálja itt. 😊Persze, szeretetből 😊Ha abban lenne, szerinted drukkolnának nektek? 😊A nap,amikor a Hollók Vasas fanok lettek 😀 Hajrá!!!A ti sorsotok nincs saját kézben?
LeviPoki
bcsarli
iktriad
bcsarli
több mint 5 éve
Persze, szeretetből 😊Ha abban lenne, szerinted drukkolnának nektek? 😊A nap,amikor a Hollók Vasas fanok lettek 😀 Hajrá!!!A ti sorsotok nincs saját kézben?
LeviPoki
bcsarli
iktriad