Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Highsmithnek az első fellépése volt kezdőként. Azonnal leírjuk. Azért nem volt teljesen láthatatlan, mert rendre együtt zárta a zsebet Wattal, csak neki a sack nem sikerült, de sokszor lépett vissza coverege be is. Én nem látom ennyire gyászosan. A D csak szimplán elfáradt, ami nem csoda hiszen a folyamatos 3 and out nem kedvez egyik D-nek sem. Az O a kulcs most. Ha az O tudna valami varázsnyulat előhúzni és elkezdene szárnyalni, vagy legalább felfelé ívelő pályára állni nem lenne gond. De ezt mondjuk spec most nem látom. Meglátjuk a Bills ellen.
több mint 5 éve
az az igazsag, hogy mi ennyit tudunk. Playoff baby, de ott meg fogunk allni, mert futas nelkul, illetve droppolo elkapobrigaddal nem fogunk senkit megfogni.Arra epitettunk, hogy a D majd megfog mindenkit, de fogynak. Bush-t valamennyire tudja helyettesiteni a robotzsaru [ aki megserult ], de highsmith egyenlore lathatatlan. A d mar hetek ota nem az a D, mint az ev elso feleben volt. Holott a foci decemberben kezdodik, mi meg most eresztunk le.
több mint 5 éve
Fura nekem, hogy Claypool mennyire alul van használva. Év elején belekezdett, kb 3.meccsre, de most...3 labda megy felé, 2 elkapás, 1 DPI, aztán semmi. Miközben Ebron és Johnson versenyt megy a lyukaskezű címért. Ebronnak csak az egyszerű labdákkal van gondja, a nehezeket megfogja, de kurvara nem tud blokkolni. Csak sajnos McDonald sem, mint ahogy az egész OL-ből csak DeCastro. Okorafor mondjuk legalább arra jó, hogy nem érnek oda BB-hez, de ez elég karcsú tőle, folyamatosan felteszi a védő a kezét mellette.
több mint 5 éve
- Ebront utálom, ezt a játékot így nem lehet játszani.- Johnsont nyugodtan ültessük le egy meccsre, mert ezt a játékot így nem lehet játszani.
- Örülök, hogy Alex Smith és Rivera gyepált el minket először, mindketten megérdemlik.
- Érett ez már a játék képe alapján régóta.
- Ilyen futójátékkal csoda ez a 11-0. Nem blokkol a TE, nem használunk fullbacket.
- Remélem most már visszaállunk a rendes ritmusba, mert ez így láthatóan megvisel minket.
Gond nincs, a KC elleni AFC-döntő tűnik továbbra is a megállónak.
több mint 5 éve
Amúgy mikor D.Johnson a nem tudom hányadik dropja után nevetgélve ment vissza a huddleba, az nagyjából mutatta, hogy mi a felfogás: elejtettem, nem számít, ugyis nyerünk.A Defense-en a második félidő elején már lehetett látni, hogy villanni fognak, max. de megállítani az ellent nem. Watt kivételével álltak, mint birkák a vágóhídon. A sok sérülés meg azon az oldalon nagyon nem hiányzik. Highsmith elég súlytalan volt, de a teljes passrush is beleszürkült a meccsbe alkalmankint. Sajnáltam a Defense-t a második félidőben, de már az elsőben is, annyira rájuk volt írva az "engedjetek hazamenni" a testbeszédükre mint egység.
A D azért jó volt megint, ott nincs gáz, de Fich óriási fék ebben a csapatban, eddig csak kételkedtem, de most ki merem jelenteni, ezzel az emberrel nem tudunk PO runt csinalni. Fich ehhez kevés lesz.
Jan
Futójáték: -
Meg kellene találnunk December végére azt az offense-t, amit a TEN első félidejében játszottunk, amikor többen kérdeztük, hogy honnan jönnek ezek a playek, WR futások, motion-ök stb. Reménykedem benne, hogy tudatos Canada-effektet láttunk. Remélem, előhúzzuk januárra.
Fichtner szerintem rühelli a futójátékot, és nyilatkozataiból ítélve Tomlin sem hisz benne. Pedig a WR-jeink eredményesebben futnak, mint a futóink (rush yards, YAC). Pouncey meg kell mint egy falat kenyér, mert ez az ő egysége, akármilyen szintet is hoz.
Én elővettem Volna Döncit, Samuelst jobban (Derek Watt lesérült? ) FB-t, valami kretívabb personnell-t, mert ezt a meccset elvesztettük a WASH front 7 ellen. OL+ Coaching egyben. De legalább nem verték agyon BigBen-t.
BigBen leütött passzaival meg kezdeni kellene valamit, mert már szeptemberben tudta a hülye is, hogy ha felteszi a DL a kezét, akkor előbb-utóbb jön a TO.
Sweat nagyot játszott. Oda több segítség kellett volna.
Ebron meg....😊 Hihetetlenül kétarcú a pali. Néha kláccs First Down elkapásokat művel, és könnyűnek látszanak a kezében, máskor meg a legegyszerűbb labdákat ejti ki a kenyereszsákból. Hihetetlen milyen koncentrációs kihagyásai vannak. Ha fejben is olyan erős lenne mint a fizikai képességei, komoly erő lehetne...Nekem hiányzik Dönci.
Wright-on szerintem nem múlott semmi, maximum, hogy Tomlin nem bízott benne. (Bár én is nekimentem volna ott akkor a 4.-nek, mert 3 pont hátrányból simán fordított volna még a WASH a játék képe alapján
Valljuk be, -a második félidő képe alapján- a félidő előtti FG-n sem múlott a meccs kimenetele, ami egy smart move volt Sanyitól.
Bízzunk benne, hogy lent vagyunk és innen újra indulhatunk felfelé (nyilván nem a mérleg, hanem a mutatott játék képe alapján)
több mint 5 éve
A bírók nem érdekelnek, ahogy amúltkor sem. Nem kifogás, ha elég jó vagy akkor megoldod és nyersz. A fáradság az már más tészta. Volt 5 nap, a bye week olyan régen volt, hogy már azt sem tudják mi az. Tudom a Ravens ellen is volt hosszabb pihenő, de az nem ugyanaz, mert elkezdesz készüln, hopp nem akkor, másokr, elkezdessz arra készülni, hopp mégsem akkor. Az fejben le tud gyilkolni. A droppok oka egy nagy talány, dekoncentráltság, sztem
több mint 5 éve
Gyorsba visszanézten!Kurva sok a drop! Playcall meg sok helyen fejkavarós!
Kellett 1 veresèg, mert nem egészséges 16-0 bemenni a PO-ba!
Sérültekről van vmi hír?
több mint 5 éve
Sokat tettünk a zakóért. Azért két nagy bírói hibára felhívnám a figyelmet: 1. a félidő vége előtt megállították az órát, mert nem volt meg a labda ,(smith futott ki vele szándékosan) így tudták csak beúgni a field goalt. 2.Talán a negyedik negyedben volt egy 3 and out drive, ahol 3. kísérletnél félpályán a Juju fejét ütötte a védő tisztán láthatóan és keményen, elmaradt a 15 yard bünti. Az elkapókkal nem tudom mi van, rengeteg a drop. Érthetően fáradt a csapat és sajnos egyre több a sérülés is.
több mint 5 éve
Amúgy mikor D.Johnson a nem tudom hányadik dropja után nevetgélve ment vissza a huddleba, az nagyjából mutatta, hogy mi a felfogás: elejtettem, nem számít, ugyis nyerünk. A D azért jó volt megint, ott nincs gáz, de Fich óriási fék ebben a csapatban, eddig csak kételkedtem, de most ki merem jelenteni, ezzel az emberrel nem tudunk PO runt csinalni. Fich ehhez kevés lesz.
több mint 5 éve
Ami külön szomorú, hogy azt hittem, egy feltüzelt, éles csapatot fogok látni, amennyire ki volt akadva Tomlin az előző meccs után.Mivel tüzelnél fel egy 11-0 -al álló csapatot, amelyik még bűnrossz játékkal is folyamatosan nyer?
tenorx
Ha van vereség, amire lehet mondani hogy pont jókor jött, ez olyan.
több mint 5 éve
Ez nagyon gáz:Per @ESPNStatsInfo, the Steelers had 7 drops against Washington, their most over the last 15 seasons and most by any team this season. They've now dropped a league-high 31 passes this season (10 more than anybody else). #Steelers
PFF szerint sem néz ki jól, nem tudom mi okozza a különbséget:
Most dropped passes this season
▪️ Steelers - 34
▪️ Eagles - 31
▪️ Cowboys - 29
Azt látjuk, hogy 50+ passz mellett nem lehet ennyit droppolni, egyszerű passzokat ejtünk el, de most nem lehet kifogás, jó csapattal játszunk, úgyhogy fel lehet ébredni, mert Ben is állandóan csak azt mondja, hogy jobbnak kell lennie.
Amúgy elsők vagyunk így is, mert ugye NFC csapat...
több mint 5 éve
Ezt nem értem, pedig nem az angolommal van baj. Korábban nem játszottunk 5 nap után meccset, kivétel persze a csütörtök, de ott mindkét csapat 4 napot készül, nem 10-et az egyik.Ez a túl kevés idő volt rossz kifogás.Sikerült ismét szépen lejáratni magunkat..Checkdown Alex szétpasszolta az RB-ket amire Vince Williams volt a válasz...A "kiváló" elkapó brigád összeszedhetné magát,ma is vagy 10 drop volt...Az a 10 az 5-6. Elfogyott a levegő. 5 naponta 1 NFL csapat sem játszik. 10 napig készültek, ehhez képest tényleg magunkat vertük meg. És persze az is gaz, hogy a kezdő rúgó kiesik a meccs előtt.
JoeyPorter
Klaci79
Ezt kb egy hete láttam twitteren:
Can't believe the Steelers are playing 3 games in 12 days. The last time they did that you have to go all the way back to 2019. Before that, 2018. Before that, 2016. Before that, 2015.
— Mark Kaboly (@MarkKaboly) December 4, 2020
Szarul játszunk, már hetek óta. És eddig valahogy megúsztuk, most nem, ennyi.
tenorx
Szarul játszottunk ez tény, meg az is, hogy a 2.félidőre a védelemnek levegője, az offense-nek ötlete nem volt.
Vasárnapra mindkét csapat 6-ot pihen, mondjuk amíg az offense ennyire képtelen felpörögni és a tudásához mérten játszani, addig az is tuti zakó lesz.
több mint 5 éve
Ami külön szomorú, hogy azt hittem, egy feltüzelt, éles csapatot fogok látni, amennyire ki volt akadva Tomlin az előző meccs után.
több mint 5 éve
Ez a túl kevés idő volt rossz kifogás.Sikerült ismét szépen lejáratni magunkat..Checkdown Alex szétpasszolta az RB-ket amire Vince Williams volt a válasz...A "kiváló" elkapó brigád összeszedhetné magát,ma is vagy 10 drop volt...Az a 10 az 5-6. Elfogyott a levegő. 5 naponta 1 NFL csapat sem játszik. 10 napig készültek, ehhez képest tényleg magunkat vertük meg. És persze az is gaz, hogy a kezdő rúgó kiesik a meccs előtt.
JoeyPorter
Klaci79
Ezt kb egy hete láttam twitteren:
Can't believe the Steelers are playing 3 games in 12 days. The last time they did that you have to go all the way back to 2019. Before that, 2018. Before that, 2016. Before that, 2015.
— Mark Kaboly (@MarkKaboly) December 4, 2020
Szarul játszunk, már hetek óta. És eddig valahogy megúsztuk, most nem, ennyi.
több mint 5 éve
Nézem a fogadásokat, lehet valami olyat kellene keresni, hogy 20 pont alatt lesz a meccs.Ezt gondoltam délután, de végül csak Fitchner volt aki ezt elengedte...ilyen playhivast megint...
Amúgy ezen az 5 nap pihenő vs 10 nap pihenő vicces.
El fogjuk engedni ezt a meccset, hogy a vasárnapit tudjuk hozni.
Klaci79
Még soha nem kaptunk ki a Football Team nevű csapattól. Ez az első 😂
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Sikerült ismét szépen lejáratni magunkat..Checkdown Alex szétpasszolta az RB-ket amire Vince Williams volt a válasz...A "kiváló" elkapó brigád összeszedhetné magát,ma is vagy 10 drop volt...Az a 10 az 5-6. Elfogyott a levegő. 5 naponta 1 NFL csapat sem játszik. 10 napig készültek, ehhez képest tényleg magunkat vertük meg. És persze az is gaz, hogy a kezdő rúgó kiesik a meccs előtt.
JoeyPorter
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Sikerült ismét szépen lejáratni magunkat..Checkdown Alex szétpasszolta az RB-ket amire Vince Williams volt a válasz...A "kiváló" elkapó brigád összeszedhetné magát,ma is vagy 10 drop volt...
több mint 5 éve
na ez csalás vót

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
4. Szamu wr...😀
több mint 5 éve
Boz és Nelson nincs!
több mint 5 éve
Nézem a fogadásokat, lehet valami olyat kellene keresni, hogy 20 pont alatt lesz a meccs.Amúgy ezen az 5 nap pihenő vs 10 nap pihenő vicces.
El fogjuk engedni ezt a meccset, hogy a vasárnapit tudjuk hozni.
több mint 5 éve
KösziAz Aréna4 adja a meccset?Nem adja...kint is csak helyi tv, de azért biztos lesz valami stream a sportsurge oldalon
Tibi76
Klaci79
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Az Aréna4 adja a meccset?Nem adja...kint is csak helyi tv, de azért biztos lesz valami stream a sportsurge oldalon
Tibi76