Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 220
Bocsi srácok, az én saram, két meccset nem néztem, mindkettő vereség lett! Innentől nézni fogom!
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Én sokáig reménykedtem abban, hogy csak egy pofon kellene a csapatnak, hogy felébredjen végre a sok bemákolt győzelem után.
Hát, ennyi pofon után lehet az van, hogy ennyit tud az O.
tenorx
1, azaz 1 meccsen lattam kreativ hivasokat ettol az O-tol. akkor mindenki orult, tok jo volt. azota a D nyerte a meccseket, de a D elfogyott. 4 kezdo LB-bol 1 maradt, aki ezen a meccsen nem tudott hozzatenni a dologhoz szinte semmit. A WR-k droppolnak, a futas nem megy. Ez 1 koros PO lesz es meg a csoportot sem biztos, hogy behuzzuk.
több mint 5 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Én sokáig reménykedtem abban, hogy csak egy pofon kellene a csapatnak, hogy felébredjen végre a sok bemákolt győzelem után.
Hát, ennyi pofon után lehet az van, hogy ennyit tud az O.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
Most nézem, Feiler és Dotson is megsérült...remek
több mint 5 éve
Nagyban megkönnyítették az életemet. Eszem ágában nem volt felkelni és milyen jól tettem. Sajnos ez a Steeelrs O nézhetetlen. Unalmas, lassú, bágyadt, ötlettelen. 1-1 fellángolás, ami korábban 1-1 félidőre vagy legalább negyedre szólt, mostanra teljesen kifulladt. A védelem pedig csodát nem tud tenni, főleg nem ennyi hiányzóval.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Teljesen rebootolni kell. Van hatra 3 meccs es ezt erre kell felhasznalni.

A reboot nagyjabol az O-ra ertendo, mert olyan nincs hogy ez az O onerobol pontokat csakis a 4. Negyedben tegyen fel. No es olyan meg plane, hogy pick six-et cainaljon a felido vegen, ahol a D heroikusan tartotta a lelket a bandaban.

Nagyjabol 7-8 perx alatt vesztettuk ezt el, sajnos a D hitet vesztette, es ki is videoztak oket szepen.

Egyebkent a D az elso felidoben pofas volt. Erre igenis lehet epitkezni. Az a Videos segito pedig Tomlin mellett nem tudom a faszert van foglalkoztatva. Az a fumble, incomplete helyett game changer lehetett volna.....

Nem sok csapatnak adatik meg biztos PO kapcsan, hogy probalkozzon, mert nincs meg a jateka. Nekunk igen. Kivancsi leszek elunke vele.

Nagyjabol biztosnak tunik, hogy a Browns elleni meccsunk a csoportgyozelemert fog menni. Szoval addig a picike pontig van ideje Fitchner bacsinak gondolkodni ezen a szaron. Mert amit playcalling cimen muveltunk megint, az borzalom. 10 evvel ezelotti tempo es hivasok. Latszik, mikor futunk, mikor passzolunk. Ez igy nagyon nem okes.
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Elég nehezen nézhető meccseket produkáltunk a 3 hét alatt.
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Ez qurva kevés....
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 741 — capitaine du château de Vienne 1487
Ez milyen eredménnyel vált biztossá?
Reggio1914
kikapott aDolfinz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Ez milyen eredménnyel vált biztossá?
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 741 — capitaine du château de Vienne 1487
Kilincs, szuperr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 576 — Steelers fan
Minden további eredménytől függetlenül megvan a PO.
több mint 5 éve
Ott vagyunk a POban...salalallaaaalaaaaa...😀
több mint 5 éve
Spillane IR és Gilbert aktiválva. Másra nem, de arra jó lesz, hogy lássunk egy újabb fiatalt, aki bizonyíthat a posztján.
Klaci79
Ez idén hogy van, IR-ről mikor jöhet vissza Spillane?
Jan
3 meccset kell kihagynia.
több mint 5 éve
Spillane IR és Gilbert aktiválva. Másra nem, de arra jó lesz, hogy lássunk egy újabb fiatalt, aki bizonyíthat a posztján.
Klaci79
Ez idén hogy van, IR-ről mikor jöhet vissza Spillane?
több mint 5 éve
Külön engedéllyel csak most utazik a csapat Buffalo-ba.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 315 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
A védelem kommunikációja kell, hogy működjön. Spillane és Bince kiesésével egyértelműen ez az Achilles-ünk. Ha ez megy, Avery egy Roverrel és a front 4-al megfogja a futást 1-2 down-ra akkor jöhet a jó öreg Dollar formáció.

Offense-ben meg le kell ültetni aki droppol, és játszatni, aki ott van fejben is.
több mint 5 éve
Punci sokat fog jelenteni Én azt gondolom az egész O-nak.

Az első 3 ILB out, szóval érdekes lesz ez a meccs. Nelson viszont visszatér CB-ben. Több nickel felállást jóslok, talán a legtöbbet a szezonban.
Klemó
Hiltonnak és Suttonnak kell, hogy nagy meccse legyen, Nelsont Diggs ne verje el nagyon és ne rontsunk el annyi szerelést.
Azon kívül persze az sem ártana ha a passrush ütni tudná Allent.
Klaci79
Én egyszerűsítenék, mert nagyon ezt gondolom. Az O-nak kell megráznia magát és magabiztosan tömeget felrakni a táblára. Ha nem így lesz, akkor kikapunk. Most annyira vérzik a D, hogy nem igaz, hogy bármikor meg tudja fogni az ellenfelet. Kell neki a hátszél ehhez. Gyakorlatilag ILB sorunk nélkül játszva nem bírjuk el Dupree kiesését.
Klemó
Egyértelműen így van.
Csak annyit tennék hozzá, hogy valóban az van hogy kiegyensúlyozott a csapat, és mindkét egységben megvan a meccsnyerő potenciál, akkor itt a remek alkalom megmutatni.
Mert az utolsó pár W-t nagyban a D hozta, a Skins előtti 3 meccsen össz 27 pontot engedtek, plusz a labdaszerzések, picksix, short field az O-nak, stb, stb... most már villanthat valamit az O is.
több mint 5 éve
Pénteken próbára hoztuk Donald Payne-t, aki korábban a Jagsben szerepelt linebackerként. Ha lesz is szerződés, a covid protokoll miatt csak a jövő héten játszhat. By Steelerswire
több mint 5 éve
Spillane es Haden out, de jo hir, hogy ezen felul mindenki aki serult vagy beteg volt teljes edzest tolt ma.
több mint 5 éve

Az első 3 ILB out, szóval érdekes lesz ez a meccs. Nelson viszont visszatér CB-ben. Több nickel felállást jóslok, talán a legtöbbet a szezonban.
Klemó
Hiltonnak és Suttonnak kell, hogy nagy meccse legyen, Nelsont Diggs ne verje el nagyon és ne rontsunk el annyi szerelést.
Klaci79
Én egyszerűsítenék, mert nagyon ezt gondolom. Az O-nak kell megráznia magát és magabiztosan tömeget felrakni a táblára. Ha nem így lesz, akkor kikapunk. Most annyira vérzik a D, hogy nem igaz, hogy bármikor meg tudja fogni az ellenfelet. Kell neki a hátszél ehhez. Gyakorlatilag ILB sorunk nélkül játszva nem bírjuk el Dupree kiesését.
több mint 5 éve
Én abban bízok, hogy az O összébb kapja magát és kijövünk a homályzónából.
több mint 5 éve

Klemó