Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Ő Bengal lesz ideatutitAB megy!Menjen mind a három uraság, Brown tradeljük el 1.körért és akkor ezt az úriembert kéretik szépen kiválasztani a drafton:
Bell megy! 😂
BB visszavonul!
Shazier felépül, és ,felhúzza' a Steel Curtain 3.0 ! 😁
steelwolf
m.youtube.com/watch?v=8Jx5qmPtXG0
Gergőke
több mint 7 éve
Nem fogok meglepődni. SemminNem fogok idegeskedni. Semmin
Nem fogok bizakodni. Semmiben
Legalább már nem is tűnünk contendernek, főleg, ha AB dobbant, szóval végre 5 év után nincsenek elvárásaim egy szezon kapcsán.
Az a gond, hogy teljes rebuildet nem lehet tolni, mert nem lesz töke senkinek kirakni Bent. A hosszabbítás a legalja lenne, akkor becsukjuk a boltot, pénzügyileg is, development szándékot illetően is és marad a win now, amit tökélyre, never winre fejlesztünk?
Félnek egy QB kiválasztástól v a franchisenak alapköve lett, hogy itt kihalni lehet csak?
Mondjuk azért ráguglizhattunk volna DeGuglielmo-ra, bármekkora paraszt tud lenni (Good-story went bad), meg szabad a Stoudsville is, aki nonamekből RB-t csinált a Lóistállóban. Teryl Austinnak azért örülök.
több mint 7 éve
AB megy!Menjen mind a három uraság, Brown tradeljük el 1.körért és akkor ezt az úriembert kéretik szépen kiválasztani a drafton:
Bell megy! 😂
BB visszavonul!
steelwolf
m.youtube.com/watch?v=8Jx5qmPtXG0
több mint 7 éve
Vagy megy mindenki, fo-val együtt és leigazolnak minket innen, a fórumról. 🤣Én kinéztem egy életvezetői tanácsadó posztot, hívhatnának szpikhonyuggerkócsnak.
Én például remek rúgó lennék, csak ne kelljen 20 yardnál messzebbről rúgnom.
Ha kell, még a mezbe is bele erőszakolnám magam.😂
zidane99

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Még mielőtt itt rágörcsölnénk valamelyik Qb-ra csak mutatnám, hogy egy ilyen duó van ám a csapatban:Az a Lamb gyerek ha megkapható lenne....
www.youtube.com/watch?v=vR9r3xwl1vo
A duó természetesen a Rudolph-Washington párosra értendő 😀
Gergőke

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Vagy megy mindenki, fo-val együtt és leigazolnak minket innen, a fórumról. 🤣Én például remek rúgó lennék, csak ne kelljen 20 yardnál messzebbről rúgnom.
Ha kell, még a mezbe is bele erőszakolnám magam.😂
több mint 7 éve
AB megy!Bell megy! 😂
BB visszavonul!
több mint 7 éve
Veled is csak többen vagyunk. Egyszer talán már megbeszéltük ,hogy hanyagoljuk egymást nem(vagy csak akartam)?Megy BB, Tomlin, AB, Bell, nem jön senki, és még így is van esély a PO-ra... a CFL-ben. 😉Meglepő forgatókönyv 1: Rosent elhozzuk a Cardinalsból 1. körrel, BB nyugdíjba vonul, Brown ezért befejezi a hisztit, Bellre lesz pénz. Mivel új QB, Tomlin megy, valami ismeretlen posztedzőből csinálunk HC-t vagy 20 évre.Jön Rosen megy BB, első körös ILB, és a maradék pénzt ráköltjük a védelemre és nem kell sem AB sem Bell.
Meglepő forgatókönyv 2: Ugyanez Flaccoval, első körös ILB-vel, Tomlin marad.
Ha bármelyik bejön, kérek egy sört - fejenként mindenkitől.
Szokol
pfefe8
Sobri Jóska
Steelers fan
több mint 7 éve
Meglepő forgatókönyv 1: Rosent elhozzuk a Cardinalsból 1. körrel, BB nyugdíjba vonul, Brown ezért befejezi a hisztit, Bellre lesz pénz. Mivel új QB, Tomlin megy, valami ismeretlen posztedzőből csinálunk HC-t vagy 20 évre.En adom (mindenkibe akar meg tartozhatok is ). | Ugye nem egy gorog mitologiai teremtveny vagy, hogy valami trukk legyen a sor darabszamaval? 😊 |
Szokol
több mint 7 éve
Megy BB, Tomlin, AB, Bell, nem jön senki, és még így is van esély a PO-ra... a CFL-ben. 😉Meglepő forgatókönyv 1: Rosent elhozzuk a Cardinalsból 1. körrel, BB nyugdíjba vonul, Brown ezért befejezi a hisztit, Bellre lesz pénz. Mivel új QB, Tomlin megy, valami ismeretlen posztedzőből csinálunk HC-t vagy 20 évre.Jön Rosen megy BB, első körös ILB, és a maradék pénzt ráköltjük a védelemre és nem kell sem AB sem Bell.
Szokol
pfefe8
több mint 7 éve
Még mielőtt itt rágörcsölnénk valamelyik Qb-ra csak mutatnám, hogy egy ilyen duó van ám a csapatban:www.youtube.com/watch?v=vR9r3xwl1vo
A duó természetesen a Rudolph-Washington párosra értendő 😀
Szerkesztette: Gergőke
több mint 7 éve
Meglepő forgatókönyv 1: Rosent elhozzuk a Cardinalsból 1. körrel, BB nyugdíjba vonul, Brown ezért befejezi a hisztit, Bellre lesz pénz. Mivel új QB, Tomlin megy, valami ismeretlen posztedzőből csinálunk HC-t vagy 20 évre.Jön Rosen megy BB, első körös ILB, és a maradék pénzt ráköltjük a védelemre és nem kell sem AB sem Bell.
Szokol
Szerkesztette: pfefe8
Steelers fan
több mint 7 éve
Meglepő forgatókönyv 1: Rosent elhozzuk a Cardinalsból 1. körrel, BB nyugdíjba vonul, Brown ezért befejezi a hisztit, Bellre lesz pénz. Mivel új QB, Tomlin megy, valami ismeretlen posztedzőből csinálunk HC-t vagy 20 évre.Meglepő forgatókönyv 2: Ugyanez Flaccoval, első körös ILB-vel, Tomlin marad.
Szerkesztette: Szokol
több mint 7 éve
gedam
6 508
várjá me még ott a kovács-cipészBTW lesz ennek az egész dolognak egy pozitív hozadéka is ha AB megy és még mindig problémás lesz az öltöző akkor tudni lehet, hogy A.,Tomlin off. B., Ben a feszülség indulálója nem más. Vélemény?C: Ben lenyugszik, mert mostantól minden róla szól 😊
Razi
bcsarli
több mint 7 éve
BTW lesz ennek az egész dolognak egy pozitív hozadéka is ha AB megy és még mindig problémás lesz az öltöző akkor tudni lehet, hogy A.,Tomlin off. B., Ben a feszülség indulálója nem más. Vélemény?C: Ben lenyugszik, mert mostantól minden róla szól 😊
Razi
több mint 7 éve
Ez tiszta volt eddig is, nem is erre reagáltam.Utoljára: nem őt magát, hanem az éveken át itt hangoztatott véleményét minősítettem, amit már korábban is vállaltam.Nem mintha védeni kellene peach-et de a Bell-saga + Brown + BB + Polamalu + Ward + Munchak féle sztori kb. a nullával teszik ekvivalenciába ezt a fene nagy "unikális család típusú franchise" terminua technicust...Nehogy félreérts, nem Soldi véleményét védtem. Egyetértek veled abban, hogy ez a nagy család már régen nem valós(ha egyáltalán valaha is az volt).
kishaszi
Csak ha valakit faszozol, akkor ne mond, hogy egy rossz szót sem szóltál rá.
Ennyi.
zidane99
peach
De maradjunk is ennyiben, elmondtad Te is, Én is(részben egyet is értek veled), de vannak most fontosabb események nálunk Soldinál.
Sajnos.☹
több mint 7 éve
Attól még, hogy az asszony faszságot beszél még nem gondolom azt, hogy ő egy fasz. Bár ez a példa sarkos, mert őt ismerem.Akkor mostantól el lehet választani az embert a véleményétől.Utoljára: nem őt magát, hanem az éveken át itt hangoztatott véleményét minősítettem, amit már korábban is vállaltam.Nem mintha védeni kellene peach-et de a Bell-saga + Brown + BB + Polamalu + Ward + Munchak féle sztori kb. a nullával teszik ekvivalenciába ezt a fene nagy "unikális család típusú franchise" terminua technicust...Nehogy félreérts, nem Soldi véleményét védtem. Egyetértek veled abban, hogy ez a nagy család már régen nem valós(ha egyáltalán valaha is az volt).
kishaszi
Ennyi.
zidane99
peach
bcsarli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Akkor mostantól el lehet választani az embert a véleményétől.Utoljára: nem őt magát, hanem az éveken át itt hangoztatott véleményét minősítettem, amit már korábban is vállaltam.Nem mintha védeni kellene peach-et de a Bell-saga + Brown + BB + Polamalu + Ward + Munchak féle sztori kb. a nullával teszik ekvivalenciába ezt a fene nagy "unikális család típusú franchise" terminua technicust...Nehogy félreérts, nem Soldi véleményét védtem. Egyetértek veled abban, hogy ez a nagy család már régen nem valós(ha egyáltalán valaha is az volt).
kishaszi
Ennyi.
zidane99
peach
több mint 7 éve
Utoljára: nem őt magát, hanem az éveken át itt hangoztatott véleményét minősítettem, amit már korábban is vállaltam.Nem mintha védeni kellene peach-et de a Bell-saga + Brown + BB + Polamalu + Ward + Munchak féle sztori kb. a nullával teszik ekvivalenciába ezt a fene nagy "unikális család típusú franchise" terminua technicust...Nehogy félreérts, nem Soldi véleményét védtem. Egyetértek veled abban, hogy ez a nagy család már régen nem valós(ha egyáltalán valaha is az volt).
kishaszi
Ennyi.
zidane99
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Igy volt. Es igazad van. Sajnos elmult. Akkor barmilyen apro dolgot mondott Mr Rooney annak mindig volt jelentosege hattertartalma. Es sejteni lehetett miert mondta. Vagy mit var El.Ha így volt, akkor sajnálom, hogy már elmúlt.Volt, mert korabban ez egy mr rooney fele, altala a 0 rol felepitett csaladi biznisz volt. Es mr rooney mindent megtett azert, hogy a 0 rol, hosszu eveken at ide jutassa a steelers csapatot, ahol most tart. Es ez az o erdeme. Es nagyon erezheto akar hova nezunk altalaban egy magan/csaladi de kisebb biznisz kontra befektetesi csoport/avagy vip tulajok/nagy vallalat kozotti nezetbeli kulonbseg.Nem mintha védeni kellene peach-et de a Bell-saga + Brown + BB + Polamalu + Ward + Munchak féle sztori kb. a nullával teszik ekvivalenciába ezt a fene nagy "unikális család típusú franchise" terminua technicust...Nehogy félreérts, nem Soldi véleményét védtem. Egyetértek veled abban, hogy ez a nagy család már régen nem valós(ha egyáltalán valaha is az volt).
kishaszi
Ennyi.
zidane99
Az egyikben a tulajnak nagyon nagy erdeke, hogy reszt vegyen barmi apro dologban. Kijavitsa azt. Eloszor is felfuttasa azt. Egyutt nonek a ceggel. Szoval ez olyan mint a sajat kerted lenne es sajat buszkeseged.
Mig ha felveszel valakit/avagy megorokli valaki ennek a mar bejaratott/felfutatott uzletnek a vezeteset nagyon nagy kulonseget vehetsz eszre. O mar csak futtatja azt, amit kapott. De nemigazan lesz olyan, mint mr rooney volt.
Ezek az emberek, nem erzik at, min ment keresztul mr rooney, miket kellett bealdoznia. Miket kellett rendbe tennie. Hogy idaig eljussanak. Es a kis uzlet szemlelete talan meg is maradt benne. Es epp ezert lehetett a kisoreget nap mint nap a palyan latni. Vele barmikor beszelni. Az ajtaja barmikor nyitva alt minden jatekos elott ha volt valami. Egyutt ebedelt veluk. Amit itt mar a kozep suliban sem, munka helyen sem tesz meg neked szinte barki, aki nagyobbnak kepzeli magat. Avagy munka helyen mondjuk a fonok.
De cserebe mr rooney elvarta barkitol ugyanugy a tisztesseges munkat es hozzaallast, amit o jomaga is kepviselt. Es meg is mutatta sajat magan barkinek. Igy az egy masik szemlelet volt.
Most mar nem igy van. De a csaladias hangulat, jelleg es stb az mind volt. Nem azert irom ezt, hogy megmondjam neked. Csak azert hogy volt. Vissza kell nezni regebbi idokbol meccseket, dokumentum filmet a steelersrol. Es akkor lehet latni azt a kulonbseget igazan.
Ma mar az van amit leirtal. Sajnos. De hat ez a vilag van. Es ket fonok kozul, kit tisztel jobban egy jatekos, vagy akar sajat magad?
Azt, aki nem all szoba vele, aki mondjuk kaviart eszik es csak dirigal. Mert joga van hozza.
Avagy azt, aki ejjel nappal a csapattal volt es ugyanugy dolgozott szinte veluk a mindennapi sikerert. Es ki vette a sajat reszet mindenbol. Es nem bujt ki semmi nemu munka alol. Ami a steelerst ne tette volna jobba.
Csak ugy mint ahogy ezt elvarta a jatekosoktol is.
Bocsi ha tul hosszu lett.
Es hogy tul sok is a hsz em. Igerem ha jobban leszek, egybeszerkesztem a dolgokat.
gabistar
Amikor elkeztem nézni az nfl-t, sokat hallottam erről a családias hangulatról.
Az utóbbi években meg az ellenkezőjét látom.😏
zidane99
Kerdezd sutit klacit polamalut es a tobbieket akik kovetik picit regebb ota. Az oreg ur eltavozasa elottrol.
A jatekosok is nagyon tiszteltek. Es becsultek.
youtu.be/0Ycg4qTT_kU
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
deadspin.com/great-the-steelers-are-going-to-do-this-whole-shit-aga-1831652087deadspin.com/bruce-arians-breaks-out-the-dreaded-diva-label-to-des-1831789044
Na picit tobb info hogy mi es miert volt. Es hogy ben es brown kozott Mar ez a masodik heten felutotte a fejet. Ugyes munka tomlin menedzselni a problemat.
Ugyes munka bentol a kamu szoveg minden tokeletes. Nem ertem mi Baja brown nak. Es a tobbi. Amikor ket diva egymasnak feszul.
Egyik kutya masik eb.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Ha így volt, akkor sajnálom, hogy már elmúlt.Volt, mert korabban ez egy mr rooney fele, altala a 0 rol felepitett csaladi biznisz volt. Es mr rooney mindent megtett azert, hogy a 0 rol, hosszu eveken at ide jutassa a steelers csapatot, ahol most tart. Es ez az o erdeme. Es nagyon erezheto akar hova nezunk altalaban egy magan/csaladi de kisebb biznisz kontra befektetesi csoport/avagy vip tulajok/nagy vallalat kozotti nezetbeli kulonbseg.Nem mintha védeni kellene peach-et de a Bell-saga + Brown + BB + Polamalu + Ward + Munchak féle sztori kb. a nullával teszik ekvivalenciába ezt a fene nagy "unikális család típusú franchise" terminua technicust...Nehogy félreérts, nem Soldi véleményét védtem. Egyetértek veled abban, hogy ez a nagy család már régen nem valós(ha egyáltalán valaha is az volt).
kishaszi
Ennyi.
zidane99
Az egyikben a tulajnak nagyon nagy erdeke, hogy reszt vegyen barmi apro dologban. Kijavitsa azt. Eloszor is felfuttasa azt. Egyutt nonek a ceggel. Szoval ez olyan mint a sajat kerted lenne es sajat buszkeseged.
Mig ha felveszel valakit/avagy megorokli valaki ennek a mar bejaratott/felfutatott uzletnek a vezeteset nagyon nagy kulonseget vehetsz eszre. O mar csak futtatja azt, amit kapott. De nemigazan lesz olyan, mint mr rooney volt.
Ezek az emberek, nem erzik at, min ment keresztul mr rooney, miket kellett bealdoznia. Miket kellett rendbe tennie. Hogy idaig eljussanak. Es a kis uzlet szemlelete talan meg is maradt benne. Es epp ezert lehetett a kisoreget nap mint nap a palyan latni. Vele barmikor beszelni. Az ajtaja barmikor nyitva alt minden jatekos elott ha volt valami. Egyutt ebedelt veluk. Amit itt mar a kozep suliban sem, munka helyen sem tesz meg neked szinte barki, aki nagyobbnak kepzeli magat. Avagy munka helyen mondjuk a fonok.
De cserebe mr rooney elvarta barkitol ugyanugy a tisztesseges munkat es hozzaallast, amit o jomaga is kepviselt. Es meg is mutatta sajat magan barkinek. Igy az egy masik szemlelet volt.
Most mar nem igy van. De a csaladias hangulat, jelleg es stb az mind volt. Nem azert irom ezt, hogy megmondjam neked. Csak azert hogy volt. Vissza kell nezni regebbi idokbol meccseket, dokumentum filmet a steelersrol. Es akkor lehet latni azt a kulonbseget igazan.
Ma mar az van amit leirtal. Sajnos. De hat ez a vilag van. Es ket fonok kozul, kit tisztel jobban egy jatekos, vagy akar sajat magad?
Azt, aki nem all szoba vele, aki mondjuk kaviart eszik es csak dirigal. Mert joga van hozza.
Avagy azt, aki ejjel nappal a csapattal volt es ugyanugy dolgozott szinte veluk a mindennapi sikerert. Es ki vette a sajat reszet mindenbol. Es nem bujt ki semmi nemu munka alol. Ami a steelerst ne tette volna jobba.
Csak ugy mint ahogy ezt elvarta a jatekosoktol is.
Bocsi ha tul hosszu lett.
Es hogy tul sok is a hsz em. Igerem ha jobban leszek, egybeszerkesztem a dolgokat.
gabistar
Amikor elkeztem nézni az nfl-t, sokat hallottam erről a családias hangulatról.
Az utóbbi években meg az ellenkezőjét látom.😏
több mint 7 éve
Két végvári vitéz beszélget:az segit 😊Ismerem már vagy 14 éve :dStez, mint erőskezű GM? :oHonnan tudod hogy nincs eros keze?
Wyatt
new orl
Wyatt
new orl
- Komám! Nem mögyen az toszás!
- Próbáld mög az nyalást!
- Az segit?
- Neeem! Az pináját!