Tampa Bay Buccaneers

28 feliratkozó

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Apró kiegészítés.
"Hogyaszondja Jason Licht," the former Patriots director of pro personnel.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ilyenkor tök érdekes lenne belátni a színfalak mögéThrasher
Belichick benyomja a tévét, látja az ESPN alul futó csíkján, hogy a Buccaneers-nél vizitál Ingonito. WTF mondja magában és kikeresi a mobilján Schiano számát. Tárcsázás közben eszébe jut, hogy jaj az öreg havert már kirúgták, szóval kiabál a fiatalasszonynak, hogy ugyan bingelje már meg, hogy ki is ott a GM. Hogyaszondja Jason Licht, na jól van, csörgeti.

- Üdv Jason, látom nagyon el vagytok keseredve ha már a köpködős is jó lenne guard posztra. Hát miért nem kerestél meg engem, itt van nekem ez a Logan srác, az ellenfél heréjét letépi ha arról van szó.
- Hát, nem is tudom, azért Mankins elég elit kategória, nem akarok magas pickeket elszórni egy ilyen fiatal csapatra, nem idén akarunk Super Bowlt nyerni.
- Milyen magas picket? Nem kell nekem olyan, így is a tököm tele van vele annyi pénzt kellene neki adnunk. Nálatok van hely a sapka alatt dögivel, nem?
- Van, igazából Mankins fizetésének a duplája is befér.
- Na hát akkor minden meg van oldva, odaküldöm nektek, két évig blokkol a fekete Dougnak mint a gép, PFF 4. helyezésre simán jó. Csak adjatok cserébe valami Rutgers-est.
- Fogytán vagyunk, de a Tim Wright srácot el tudom küldeni, úgy is draftoltuk a Seferian-Jenkins-t.
- Az a fodrász gyerek?
- Igen.
- Jöjjön, remélhetőleg ő nem kezd el nekem itt lövöldözni.
- Csak így?
- Azért egy 4. kört még adjál mellé, mert még megvétózná a Goodell, amilyen megalomániás formában van mostanság, azátn így befogjuk a szájukat.
- Deal.
- Nagyszerű. További szép napot, Go Rutgers.

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Bill bácsi nem hülye gyerek. Miért engedte el? Már csak erre kell rájönni. 😊buccaneer
Jövőre lejár a szerződése és esély sem volt a hosszabbításra.

Do your job
több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
holy shit.
azért így már eléggé meg vagyok nyugodva, legalábbis pár évig, amíg ki nem öregszik Mankins.
ilyenkor tök érdekes lenne belátni a színfalak mögé, és látni pontosan, hogy alakultak a tervek a draft előtt és után, meg amikor egyértelmű lett, hogy Nicks kuka.

Wrightot behúzom fantasyben, az tuti, tőlünk a Patsbe Brady TE-jének? Instant All-Pro. :p
több mint 10 éve
Tibes Tampa Bay Buccaneers 202
Azta O_O Le a kalappal a vezetőség előtt, amit művelnek a nyáron az nem semmi! Még a végén tényleg esélyesek leszünk PO-ra is 😀

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Lehet hogy ez volt a deal. A Bucs márciusban elengedi Revist hozzánk, cserébe augusztusban megkapja Mankinst. 😊
több mint 10 éve
buccaneer 490
Azért ahogy MikeInsDale is írta, még 1 guard mínuszban vagyunk. 😊
több mint 10 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
még a végén jo lesz az O line 😀
több mint 10 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Örüljünk, hogy egy értékes falembert tudtunk behúzni. 😀 Szerintem nem is került sokba, Wright úgyse tudott volna érvényesülni ASJ mellett, a 4. pick pedig még elfogadható. Akkor már csak 1 guard mínuszban vagyunk. 😀MikeInsDale
Licht még mindig azt mondja, hogy ettől függetlenül nem zárkóznak el Incognito elől sem. Szóval még arra is van sansz, hogy ő is jön. Ha jól emlékszem 16 millió körül volt még a költségvetési sapkában. Mankins fizuja 6,25. Szóval Incognito kicsit necces lenne már ha hosszabbítani akarnak majd még McCoy-jal is.

több mint 10 éve
MikeInsDale Tampa Bay Buccaneers 174 — mikeinsdale@yahoo.com
Örüljünk, hogy egy értékes falembert tudtunk behúzni. 😀 Szerintem nem is került sokba, Wright úgyse tudott volna érvényesülni ASJ mellett, a 4. pick pedig még elfogadható. Akkor már csak 1 guard mínuszban vagyunk. 😀

több mint 10 éve
topin New England Patriots 2 007
Bill bácsi nem hülye gyerek. Miért engedte el? Már csak erre kell rájönni. 😊buccaneer
Gondolom nem ment bele semmilyen paycutba (nem meglepő módon), mi meg jövőre nem akartunk neki 11 milliót adni..Nektek szükségetek volt rá, fizettetek érte..nekem win-win szitunak tűnik..
több mint 10 éve
buccaneer 490
Bill bácsi nem hülye gyerek. Miért engedte el? Már csak erre kell rájönni. 😊
több mint 10 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
végre add a pats is nekünk egy jó játékost nem csak mi nekik 😊
több mint 10 éve
Jay Glazer twitter: Breaking: Patriots agreed to parameters of trade: Guard Logan Mankins to Bucs for pick & TE Tim WrightDexxter Tailor
Így már azért mindjárt jobban hangzik ez a jövő év is. 😊

több mint 10 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 039 — !SuPeR6BoWL!
Lett egy fasza falemberetek szaré-hugyé

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Na mostmár van, aki kordában tartsa Incognitot :p Aztamindenit

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Jay Glazer twitter: Breaking: Patriots agreed to parameters of trade: Guard Logan Mankins to Bucs for pick & TE Tim Wright

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Sztem vannak olyan vezérarcok a csapatban akik helyrerakják ha baj van vele az öltözőben. McCoy, David, Goldson, Jackson újak körül esetleg EDS-ben bízok. D11
Ezek mind fiatalabbak nála, nem hiszem, hogy bármelyik szavát többre tartaná a sajátjánál.
Ha jó útra tér, akkor az saját elhatározás alapján lesz, nem a tampai közegen múlik majd szvsz.Höri
V-Jax-szel egyidős, de kötve hiszem h ő akkora vezér lenne h Ricsi beállna mögé.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sztem vannak olyan vezérarcok a csapatban akik helyrerakják ha baj van vele az öltözőben. McCoy, David, Goldson, Jackson újak körül esetleg EDS-ben bízok. D11
Ezek mind fiatalabbak nála, nem hiszem, hogy bármelyik szavát többre tartaná a sajátjánál.
Ha jó útra tér, akkor az saját elhatározás alapján lesz, nem a tampai közegen múlik majd szvsz.

több mint 10 éve
buccaneer 490
Igen! Körbeugrálná. Aztán arról is kiderülne, hogy még márciusban volt. 😊buccaneer
Meghát akkor magára kell kapja az agyonhordott buliszerkót is... 😊Cay
Egyébként ahogy néztem a videót, az egyik rendőrön hosszú ujjú ing volt. Szóval tényleg elképzelhető a március, mert nem hinném, hogy Miami-ban nyáron a hosszú ujjú olyan kellemes viselet lenne. Még este sem. Hacsak nincs ott is valami szabályzat pl. a tetoválás eltakarására, vagy ilyesmi. Aztán a többit, hogy ugyanebben a szerkóban látták őket pár hete ugyanott, lehet már csak megint valami sajtó által kreált szenzáció szülte. Ki tudja? 😊
több mint 10 éve
Igen! Körbeugrálná. Aztán arról is kiderülne, hogy még márciusban volt. 😊buccaneer
Meghát akkor magára kell kapja az agyonhordott buliszerkót is... 😊

több mint 10 éve
buccaneer 490
Igen! Körbeugrálná. Aztán arról is kiderülne, hogy még márciusban volt. 😊
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Meg ha köcsög lesz, akkor Evans is jól körbeugrálja, mint a kidobókat a videón.

több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Összességében én is azon az állásponton vagyok, hogy mindenkinek jár egy második (Incognito esetében utolsó) esély. Ha ekkora a probléma az O-Line-al, igenis merni kell kockáztatni. A nagy kérdés az lesz, hogy még ha meg is változott a srác, az öltözőben hogy fogják fogadni a játékosok, mert a média tényleg nagyon felfújta az ügyét tavaly...Tibes
Sztem vannak olyan vezérarcok a csapatban akik helyrerakják ha baj van vele az öltözőben. McCoy, David, Goldson, Jackson újak körül esetleg EDS-ben bízok. Illetve az oldalán se zöldfülű tackle lesz.
több mint 10 éve
Tibes Tampa Bay Buccaneers 202
Összességében én is azon az állásponton vagyok, hogy mindenkinek jár egy második (Incognito esetében utolsó) esély. Ha ekkora a probléma az O-Line-al, igenis merni kell kockáztatni. A nagy kérdés az lesz, hogy még ha meg is változott a srác, az öltözőben hogy fogják fogadni a játékosok, mert a média tényleg nagyon felfújta az ügyét tavaly...