Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/ChrisWesseling/status/802990144227655680

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
Azt olvastam a héten, hogy Cox jó eséllyel padra kerül. Szegény egyre inkább vállalhatatlanabb, Luck minden dobása jó volt, ami az ő emberére ment. Nem csodálkoznék, ha a szezon végén elköszönnénk tőle, ráadásul 5 millát spórolnánk is rajta.

Amúgy még simán PO-ba juthatunk. 😊 Csak kell pár szerencsés meccs eredmény, nekünk meg jó lenne 9-7-tel zárni, ami nem elképzelhetetlen. Persze előbb verjük meg a Bearst, mert ugyan elég sok gond van Chicagóban, de a kötelező győzelmek mindig a legnehezebbek.

Music City Miracle
több mint 9 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Üdv! Most sikerült megnézni a meccset, nem néztem meg az eredményt. Ez az első félidő.... Adunk két negyed előnyt, kb a pályán sem voltunk, az ideg szétbaszott, főleg mikor ilyen 3&13 és társait beszopunk. Nem elég, hogy csak moziztunk, de gyűjtöttük szépen a szabálytalanságokat. Cox INT helyett inkább úgy gondolta, hogy elengedi TD-re....de a legjobb az lett volna, hogy ha ELÜTI! 4&1 volt, 0 pont helyett 7 oda. Utána meg mikor összefutottak McCain-el... mint két szerencsétlen fasz. Bizony ijesztő ezt mondani, de McCain jobban játszott, mint Cox. 😀 Ahogy Nándi írta, nem PO szint a csapat, itt el is ment a szekér. Erősödni kell a védelemben, leginkább a secondaryre gondolok, mert nem lehet egyfolytában a pass rush-t erőltetni és reménykedni, hogy szar lesz a futás az ellenfélnél. Második félidőben már meccsben voltunk, de ugye 0-21 után elég nehéz kapaszkodni, minden esetre azért jó dolog, hogy minden meccsünkön pariban vagyunk az ellenféllel, nincs az a legázolás. Azért egyet behúzhattunk volna a lovak ellen, de úgy látszik jövőre marad. TITANS!

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
sajnos nem láttam így csak azt tudom megerősíteni, hogy ha tanuló évnek vesszük akkor nem rossz, de ettől még az eredmény az ami... (és a GB-t a redskins is szépen beárazta)
Titans
No offense, de ezzel nem értek egyet. A Packersnak most vannak gondjai, de korábbi években olyan eredményeket értek el, amiket mi csak irigyelhetünk. (Tavaly is ott voltak a PO-ban, és pont ugyanezt a Redskinst ütötték ki.) Nem kell ezt a győzelmet "beáraztatni", szerintem még így is bőven többet ér, mint a Jaguars, vagy a Browns elleni siker. De azt se gondolnám, hogy a Dolphins, vagy a Lions elleni győzelmet föl kellene magasztalni, holott az egyik csoportelső, a másik meg a erősen a PO-ért küzd. Tudom, nekem is voltak itt a fórumon kesergéseim, de továbbra is úgy érzem, hogy ebből a csapatból lehet valami. Persze, ha hétvégén újra kikapunk, akkor lehet, máshogy látom majd a dolgokat. (No offense a Bears fanok felé is, de úgy érzem, hogy Chicagóban annyi gond van, hogy ott bizony nyerni kéne...)

Music City Miracle
több mint 9 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
sajnos nem láttam így csak azt tudom megerősíteni, hogy ha tanuló évnek vesszük akkor nem rossz, de ettől még az eredmény az ami... (és a GB-t a redskins is szépen beárazta)

több mint 9 éve
Kár az elrontott első félidőért. De legalább senki sem tehet senkinek sem szemrehányást érte, mert az O is és a D is rossz volt. Nyilván a Colts jól használta a bye weekjét, alaposan felkészült belőlünk, de ettől még nem kellett volna 0-21-et produkálni. Utána viszont a félidei elemzés a mienk volt és szépen feljöttünk, de nekünk nem volt szerencsénk. Talán jövőre lesz, és akkor majd megnyerjük ezeket a kiélezett meccseket. Amúgy sem vagyunk még PO szint, túl szép lett volna 1/1-ről egyből rájátszásba jutni. Mondjuk én az utolsó 4&1-et is Mariotának adtam volna, ugye egyet előtte megoldott, plusz elképesztő formában van. Még nyerjünk két-három meccset, és akkor azt mondom, ebből a csapatból lehet valami. 😊

UI: a legfontosabbat majdnem elfelejtettem. Mariota frencsájz rekordot állított fel, mert zsinórban hetedik meccsén adott legalább két TD-t. Csak így tovább, Marcus! 😊

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
"Playoff" meccs lesz a mai, mindkét csapatnak. Nem vagyok nyugodt 😀

Mindenesetre, ha nyernétek, akkor utána nektek fogok szurkolni, hogy nyerjétek akkor már a divíziót is. 😊 Bírom Tennessee-t is és Maniókát is.
peterk2005
Elsőre Maónikát olvastam

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 643 — The only discipline that lasts, is self discipline
"Playoff" meccs lesz a mai, mindkét csapatnak. Nem vagyok nyugodt 😀

Mindenesetre, ha nyernétek, akkor utána nektek fogok szurkolni, hogy nyerjétek akkor már a divíziót is. 😊 Bírom Tennessee-t is és Maniókát is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Jó lenne Coltsot verni. 😊 Ma valószínűleg eldől a sorsunk. Ha nyerünk, akkor talán mehetünk a PO-ért, ha kikapunk, akkor max 6-7 győzelemnek örülhetünk a végén, bár már az is előrelépés lenne az elmúlt két szezonhoz képest. Mariotáék remek formában vannak, de kell is, hogy termeljék a pontokat, mert Luckot nem lesz könnyű megfékezni. Nagy nyomást kell rátenni a mi D-nknek, mert a secondary önmagában kevés Bandika megállításához. A Coltsnak a futójátéka nem olyan erős, mint a Chargersé, úgyhogy talán kisebb veszélye lesz, ha túltoljuk a passrusht. Lényeges hiányzónk elvileg nincs. Titan Up!

Music City Miracle
több mint 9 éve
😊

www.musiccitymiracles.com/2016/11/16/13650550/marcus-mariota-named-afc-offensive-player-of-the-week

Music City Miracle
több mint 9 éve
A hétvégi csoportrangadóra hangolódva, jöhetnek az észrevételek,jóslatok. Ahogy mondani szoktam, ez igazi "hatpontos" meccs. Legutóbbi Colts elleni meccs előtt legyőztük a Browns-t és akkor azt mondtuk csak akkor ér valamit ha legyőzzük a Luck bandát. Nos ez nem jött össze... Írják többen, hogy PO esély stb, persze az esély megvan, de ahhoz nyerni kellene mind a 3 csoportmeccset, hogy a PO-ról beszéljünk. (plusz még azon kívül is hozni kellene legalább egy meccset) Addig még megvan az esély rá, 120%-ot kell nyújtani aztán ha nem sikerül akkor is azt mondhatjuk, hogy: na azért nem volt ez olyan rossz szezon.
Az első 4-5 meccshez képest a játékhívások azért sokat változtak szerintem, jó értelemben. Mondjuk a hülye is látta, hogy valamit lépni kell. Coltsnak sok sérültje volt, viszont bye weeken voltak ami biztos jót tett nekik. Sajnos most nem fogom látni a meccset így az utána lévő elemzés elmarad. Úgyis megnézem az eredményt, az "ismétlést" meg nem szeretem úgy nézni, hogy tudom mi lesz a vége. GO TITANS! 😉

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Nekem pedig pont a jatekhivasok tetszettek a leginkabb. Ugy ereztem, hogy hulyet csinaltak a Packers DCbol. Majdnem mindig az a jatek jott, amire nem szamitott.
ulpianus
Így egymás között kb 4 meccsig egyfolytában szidtuk a játékhívást, mert abszolút érthetetlen dolgokat csináltak. Aztán lehet rájöttek, hogy "basszus Mike rossz playbook-ot néztünk eddig" aztán lassan elkezdődött a javulás ami után már nem akartuk máglyára dobni Robiskie-t. 😀

több mint 9 éve
semmi? komolyan semmi? 22pontos GB verés emberek 😀
megnézve (eddig) az 1.félidőt hát na, elég impresszív offense jött össze. Mariota, Murray+Henry, Lewan, Conklin, Walker, még egy igazi 1.számú WR kell és kész a hosszútávon az elit offense.
a defense meg ha szar is azért a Casey, Morgan, Orakpo pass rushra lehet építeni, és rakni tovább a kockákat.
braxa88
Minden meccs után szoktam írni, ha nyerünk ha kikapunk, de most sajnos nem láttam a meccset, így kimaradt. Csak az összefoglalót láttam, abból csak a pozitívumot lehet említeni, de ugye más amikor látod teljes egészében a meccset. Ahogy Druid írta a közösségi oldalon (csoport) aktívabb az eszmecsere. Örülök, azért nem gondoltam volna, hogy megverjük a GB-t bár tudtam, hogy gyengélkednek.

több mint 9 éve
Druid Tennessee Titans 602
Közösségi oldalon megy az aktív (sokkal aktívabb) kommunikáció köztünk.
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nekem pedig pont a jatekhivasok tetszettek a leginkabb. Ugy ereztem, hogy hulyet csinaltak a Packers DCbol. Majdnem mindig az a jatek jott, amire nem szamitott.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Sajnos nem tudtam nézni a meccset, és azóta sem volt időm pótolni... Mondjuk még mindig nehezen hiszem, hogy így nyertünk egy élcsapat ellen. 😊 Az elmúlt hetekben Mariota nagy formában játszik, ennek különösen örülök. Ezt várom tőle, de az offense tényleg jól össze lett rakva. A győzelemnek biztosan mindannyian örülünk, csak ugye Mularkeyval szemben eléggé tamáskodunk. Nyilván, ha így folytatja a csapat, akkor megbékélünk vele. 😊 Szóval egyelőre tényleg jó az összkép, de a következő offseasonban kezdeni kell végre valamit a secondaryvel is...
Nandito
az a helyzet, hogy idén a GB nem néz ki élcsapatnak. de ettől még egy ekkora arányú győzelmet nem kell magyarázni, jómagam egészen a negyedik negyed közepéig vártam a nagy összeomlást a részünkről, de mivel nem jött el, tul.képp úgy is vehetem, hogy az onside után uraltuk az egész meccset, ami azért bárki ellen jó (és azért nyilván ez a GB támadósor általában a jobbak közé tartozik).
az meg, hogy Mariota Moon óta az első, aki 6 egymás utáni meccsen is minimum két TD-t dobott, tul.képp franchise szinten is már most történelmivé teszi az ittlétét.
 www.titansonline.com/news/article-4/Marcus-Mariota-Picking-up-New-Believers-Along-the-Way/fcde563f-93bc-4ad1-b60b-326014ea2dec

vannak továbbra is fenntartásaim a játékhívások jelentős részével kapcsolatosan, de a W az W; pláne, hogylassan nem is emlékszem, hogy mikor álltunk ilyen jól a szezon fele után...

egyébként meg annál nagyobb pozitívumot, mint hogy úgy látom, hogy lesz tétje a karácsonyi meccsnek Jacksonville-ben, ezért megyünk rá, nem mondhatok (bár lehet, hogy meg kellett volna várnom még ezt a hétvégét, mert valójában szerintem most dől majd el a szezon - nagyon remélem, hogy visszavágunk...)

több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 460
Mivel a Titans a másik kedvenc csapatom idén igyekszem követni a meccseket. Igen ez szép teljesítmény volt, de idén kb. ez volt az első amire azt tudom mondani, hogy minden fasza volt. Valami ilyesmi, ehhez közeli formát kéne állandósítani ahhoz, hogy PO-ról beszéljünk szerintem. Amúgy nem akarok pesszimista lenni, de én ilyen gyenge GB-t szerintem még nem láttam.

Mariota idén még nagyon hullámzó, ahogyan a komplett támadósor is, az utsó meccsen minden jól működött szerencsére. Murray az aki elit teljesítményt nyom, ő hatalmas fogás volt, nagyon jó all-around rb szerintem. Nem tudom mennyire kell ide elit WR, nagyon futásorientált a csapat, Szerintem a Walker, Wright, Matthews, Sharpe (+Murray) elkapósor elegendő lehet egy átlag feletti passzjátékhoz, ami emellé a futójáték mellé elég lehet. Wright szerintem kurvajó WR amúgy, idén sérült volt lehet még nem rázódott bele annyira, meg nem is megy annyi labda felé. A védelmen viszont lehetne javítani, így tippre a passz elleni védelem szerintem még mindig a liga harmadik felében van, ahogy néztem a meccseket. Casey és Orakpo tényleg fasza, de szerintem Morgan annyira nem nagy szám. Pl. Coxot csomószor égetik, egy CB mindenképp kéne, de a védelem bármelyik részébe elférne 1-1 erősítés szerintem.

Na meg amíg Mularkey le nem tesz egy jó teljesítményt egy playoff meccsen, szerintem addig nem fogok megbékélni a faszival 😀
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
megnézve (eddig) az 1.félidőt hát na, elég impresszív offense jött össze. Mariota, Murray+Henry, Lewan, Conklin, Walker, még egy igazi 1.számú WR kell és kész a hosszútávon az elit offense.
a defense meg ha szar is azért a Casey, Morgan, Orakpo pass rushra lehet építeni, és rakni tovább a kockákat.
braxa88
Majd trade-elnek az Eaglesszel DGB-ért

több mint 9 éve
Sajnos nem tudtam nézni a meccset, és azóta sem volt időm pótolni... Mondjuk még mindig nehezen hiszem, hogy így nyertünk egy élcsapat ellen. 😊 Az elmúlt hetekben Mariota nagy formában játszik, ennek különösen örülök. Ezt várom tőle, de az offense tényleg jól össze lett rakva. A győzelemnek biztosan mindannyian örülünk, csak ugye Mularkeyval szemben eléggé tamáskodunk. Nyilván, ha így folytatja a csapat, akkor megbékélünk vele. 😊 Szóval egyelőre tényleg jó az összkép, de a következő offseasonban kezdeni kell végre valamit a secondaryvel is...

Music City Miracle
több mint 9 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Szerintem még józanodnak
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Kihaltak a Titans fanok... 1/1 után PO esély, rommá verik a sajtfejeket és még csak egy sor se ... Na mind egy majd én felpattanok a bandvagonra a PO-ban ha már a saját csapatomnak nem szoríthatok 9 éve...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
Nem csak a Jags ellen nyertek a csoportba, hanem behúzzátok a Texans es a Colts elleni meccset, meglesz a PO 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
Ez a Marvellous Marcus most az egyik legfaszább becenév a ligában szvsz 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jaja, nektek nyilvan jobb lett volna, ha nem kerul ra sor 😊 de azert szep jelenet volt 😊