Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 11 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Titans executive VP Don MacLachlan has resigned from the organization after 24 seasons with the team. He was responsible for nearly all of the non-football operations with the organization, including marketing, corporate sales, ticketing, community relations and broadcastingbaggio
Hmm, jó sok szezont lehúzott nálunk. A "külső" dolgokért volt felelős. Lehet Webster is követhette volna őt... 😛 Egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki a kamerát. 😊

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 991 — no es importante
Titans executive VP Don MacLachlan has resigned from the organization after 24 seasons with the team. He was responsible for nearly all of the non-football operations with the organization, including marketing, corporate sales, ticketing, community relations and broadcasting

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
Én így látom Nándi:

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-coltsnak-meg-tul-nagy-falat-a-pats-bajok-az-11-essel-epul-a-jax-es-a-titans-2396091Stez
És persze ne feledjük el azt sem, hogy komoly erősítést jelent már most az is, hogy megszerezték az védelmi edzői stábba Dick LeBeau-t! 😊
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 911 — Whoops, looks like something went wrong.
Én így látom Nándi:

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-coltsnak-meg-tul-nagy-falat-a-pats-bajok-az-11-essel-epul-a-jax-es-a-titans-2396091

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
Érdekes cikk, de már sokadszorra hallottuk ezeket is, hogy ha nem sérüléssel megy ki a draftra Zach akkor hamarabb elkelt volna meg a karja ilyen meg olyan erős stb. Azért a másodikkörös jelző kicsit túlzás rá szerintem de harmadikban lehet elment volna ha... ott a ha a sérülékenység... Hát nemtudom mi lesz de izgalmas Offseason elé nézünk úgyhiszem! 😉 😊

www.titansonline.com/news/article-4/Mike-Mayock-%E2%80%9CMettenberger-Not-a-Normal-6th-Round-Pick%E2%80%9D/5c6db9a2-2dd1-4f77-b7f1-ff33c393c5b5?campaign=social_20150218_40661576&adbid=10153049206803851&adbpl=fb&adbpr=56124123850gerrard88
camuflage :cool:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Érdekes cikk, de már sokadszorra hallottuk ezeket is, hogy ha nem sérüléssel megy ki a draftra Zach akkor hamarabb elkelt volna meg a karja ilyen meg olyan erős stb. Azért a másodikkörös jelző kicsit túlzás rá szerintem de harmadikban lehet elment volna ha... ott a ha a sérülékenység... Hát nemtudom mi lesz de izgalmas Offseason elé nézünk úgyhiszem! 😉 😊

www.titansonline.com/news/article-4/Mike-Mayock-%E2%80%9CMettenberger-Not-a-Normal-6th-Round-Pick%E2%80%9D/5c6db9a2-2dd1-4f77-b7f1-ff33c393c5b5?campaign=social_20150218_40661576&adbid=10153049206803851&adbpl=fb&adbpr=56124123850
több mint 11 éve
Miért?Janek
Nulla mobilitással bír, sérülékeny, erőset dob, de elég pontatlan. Túl sokáig vár, ha nem védi meg a fal, akkor nincs is játék. A Steelers meccset leszámítva csak akkor tudott számokat hozni, mikor már eldőltek a mérkőzések. Röviden ennyi.

Ha mondjuk a 15. pick lenne a miénk, akkor azt mondanám, hogy próbálkozzunk vele. Ám itt az 1/2-ről van szó, illetve van egy Winston és egy Mariota is a drafton. Akkor meg minek küszködni egy 6. körös QB-val?Nandito
Nandito jól leítrta Mettenbergert, továbbá az én véleményem az, hogy össze sem lehet hasonlítni őt Mariotával és Winstonnal. Szerintem ők ketten már most nulla NFL meccsel a hátuk mögött is jobbak, mint Zach. Backup zsebirányítónak tökéletes, de a franchise jövőjét én nem látom benne!gerrard88
Valamit csak látnak benne odaát és mégis csak ők látták nap mint nap edzésen.Janek
Pont attól félek, hogy belelátnak valamit, ami nincs is. 😊 Elég csak a csapat tavalyi FA tevékenységét, vagy Whiz idei munkáját megnézni, szerintem mindkettő botrányos. Vagy idevehetjük az Ayers trade-et is, vagy azt is mondhatnám, hogy Lockerben is láttak valamit. (Ez még Whiz előtt kezdődött, ez nem az ő hibája, csak példa rá, hogy őt is látták edzésen.) Mindezeket csak azért írtam, hogy nem véletlenül kételkedünk akár Whiz, akár Webster GM terveiben.

Steznek: MarioAna mondja csak a magáét, ha meg véletlenül igaza lesz, akkor valamikor meghívom egy sörre! 😛 Amúgy már várom az AFC South értékelőjét, mert kíváncsi vagyok, hogyan látjátok Mett jövőjét a Titansban.Nandito
Nekünk mobilis irányító kell(ene)! 😊 Mett nem az, nagyon nem, ő egy zseb irányító! Én második számú QB-t látok benne! 😀
több mint 11 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
Miért?Janek
Nulla mobilitással bír, sérülékeny, erőset dob, de elég pontatlan. Túl sokáig vár, ha nem védi meg a fal, akkor nincs is játék. A Steelers meccset leszámítva csak akkor tudott számokat hozni, mikor már eldőltek a mérkőzések. Röviden ennyi.

Ha mondjuk a 15. pick lenne a miénk, akkor azt mondanám, hogy próbálkozzunk vele. Ám itt az 1/2-ről van szó, illetve van egy Winston és egy Mariota is a drafton. Akkor meg minek küszködni egy 6. körös QB-val?Nandito
Nandito jól leítrta Mettenbergert, továbbá az én véleményem az, hogy össze sem lehet hasonlítni őt Mariotával és Winstonnal. Szerintem ők ketten már most nulla NFL meccsel a hátuk mögött is jobbak, mint Zach. Backup zsebirányítónak tökéletes, de a franchise jövőjét én nem látom benne!gerrard88
Valamit csak látnak benne odaát és mégis csak ők látták nap mint nap edzésen.Janek
Pont attól félek, hogy belelátnak valamit, ami nincs is. 😊 Elég csak a csapat tavalyi FA tevékenységét, vagy Whiz idei munkáját megnézni, szerintem mindkettő botrányos. Vagy idevehetjük az Ayers trade-et is, vagy azt is mondhatnám, hogy Lockerben is láttak valamit. (Ez még Whiz előtt kezdődött, ez nem az ő hibája, csak példa rá, hogy őt is látták edzésen.) Mindezeket csak azért írtam, hogy nem véletlenül kételkedünk akár Whiz, akár Webster GM terveiben.

Steznek: MarioAna mondja csak a magáét, ha meg véletlenül igaza lesz, akkor valamikor meghívom egy sörre! 😛 Amúgy már várom az AFC South értékelőjét, mert kíváncsi vagyok, hogyan látjátok Mett jövőjét a Titansban.

Music City Miracle
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 924 — Apu ökölbeszorított keze
Miért?Janek

Valamit csak látnak benne odaát és mégis csak ők látták nap mint nap edzésen.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 911 — Whoops, looks like something went wrong.
Miért?Janek

Hú mit fogsz kapni MarioAnától ezért. 😀

több mint 11 éve
Miért?Janek

Nandito jól leítrta Mettenbergert, továbbá az én véleményem az, hogy össze sem lehet hasonlítni őt Mariotával és Winstonnal. Szerintem ők ketten már most nulla NFL meccsel a hátuk mögött is jobbak, mint Zach. Backup zsebirányítónak tökéletes, de a franchise jövőjét én nem látom benne!
több mint 11 éve
Miért?Janek

Ha mondjuk a 15. pick lenne a miénk, akkor azt mondanám, hogy próbálkozzunk vele. Ám itt az 1/2-ről van szó, illetve van egy Winston és egy Mariota is a drafton. Akkor meg minek küszködni egy 6. körös QB-val?

Music City Miracle
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 924 — Apu ökölbeszorított keze
Miért?

több mint 11 éve
Early indications are the Titans are leaning toward giving Mettenberger a chance to prove himself as the full-time starter rather than drafting Winston or Mariota with the second pick.
 www.tennessean.com/story/sports/nfl/titans/2015/02/15/titans-zach-mettenberger-jameis-winston-marcus-mariota/23459567/Highlander
Elég nagy baj ez...

Music City Miracle
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Early indications are the Titans are leaning toward giving Mettenberger a chance to prove himself as the full-time starter rather than drafting Winston or Mariota with the second pick.
 www.tennessean.com/story/sports/nfl/titans/2015/02/15/titans-zach-mettenberger-jameis-winston-marcus-mariota/23459567/

több mint 11 éve
Az utóbbi napokban volt rá hangulatom és időm megnézni az HBO által készített Hard Knokcs sorozat utóbbi az Atlanta Falconsról készűlt részeit és milyen meglepetés ért mikor egyszercsak megérkezett a Titans gyakorlásra a Falcons táborába. Cool volt! 😉 😊
több mint 11 éve
Én nem látom LeBeau-ban a megváltót, különösen az utolsó éve(i) alapján; de mind1. Nem hinném, hogy ezen fog múlni a jövő szezonunk, szerintem simán hagyni kellett volna nyugdíjba vonulni.

Az 1/2-vel kapcsolatosan egyszerűen nem tudok dűlőre jutni, mert azért én nem vetném el, hogy abból lehet több hiányposztot is csökkenteni (nekem az LB sor, a CB-k és valójában a safety-k is gyenguszok). És persze ez mégiscsak egy olyan lehetőség egy olyan QB-re ami ritka esélynek tűnik. Csak, mégis, azért annyi top QB lett bukta mostanában, hogy nekem ez lehet hogy túl nagy rizikó lenne.

De szerencsére még lehet rá néhányat aludni - ráadásul nem is nekünk kell a döntést meghozni.Titans
Még az utolsó években is ezerszer jobb védelme volt a Steelersnek, mint nekünk, és azért nem véletlenül jutottak tavaly a PO-ba. A megváltót nem is kell benne látni, de ezt most tényleg nem értem, hogy ehhez miért nem lehet pozitívan hozzáállni.Nandito
Szerintem pont ő az akinek mostanság örülhetünk, kellett egy ilyen tapasztalt edző a védelembe!!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én nem látom LeBeau-ban a megváltót, különösen az utolsó éve(i) alapján; de mind1. Nem hinném, hogy ezen fog múlni a jövő szezonunk, szerintem simán hagyni kellett volna nyugdíjba vonulni.

Az 1/2-vel kapcsolatosan egyszerűen nem tudok dűlőre jutni, mert azért én nem vetném el, hogy abból lehet több hiányposztot is csökkenteni (nekem az LB sor, a CB-k és valójában a safety-k is gyenguszok). És persze ez mégiscsak egy olyan lehetőség egy olyan QB-re ami ritka esélynek tűnik. Csak, mégis, azért annyi top QB lett bukta mostanában, hogy nekem ez lehet hogy túl nagy rizikó lenne.

De szerencsére még lehet rá néhányat aludni - ráadásul nem is nekünk kell a döntést meghozni.Titans
Még az utolsó években is ezerszer jobb védelme volt a Steelersnek, mint nekünk, és azért nem véletlenül jutottak tavaly a PO-ba. A megváltót nem is kell benne látni, de ezt most tényleg nem értem, hogy ehhez miért nem lehet pozitívan hozzáállni.Nandito
Az állományhoz képest ráadásul teljesen jó volt a defense.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve

Még az utolsó években is ezerszer jobb védelme volt a Steelersnek, mint nekünk, és azért nem véletlenül jutottak tavaly a PO-ba. A megváltót nem is kell benne látni, de ezt most tényleg nem értem, hogy ehhez miért nem lehet pozitívan hozzáállni.

Music City Miracle
több mint 11 éve
Oher kivágva!Höri
Örülünk. 😊 Rem pár nagy pénzes, de gyengén teljesítő játékos még követi!

Music City Miracle
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Oher kivágva!

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 529 — Így remélem megfelelek nektek.....

Ezt a Steelers fanok meg ne lássák 😉
több mint 11 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan

De szerencsére még lehet rá néhányat aludni - ráadásul nem is nekünk kell a döntést meghozni.

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Former Steelers DC Dick LeBeau is expected to be named assistant head coach/defense with the Titans. LeBeau will be in charge of the defense, Ray Horton will remain DC with teambaggio
Ideje már pletykálták, hogy jöhet hozzánk. 😊 Nem vitás, hogy jól járunk Lebauval.Nandito
Meg az se vitás mennyire szimpatikus arc Arians... Bármint a piccboróiaknak. Gyerünk Wiz, gyühet Mariota...sutianap
A döntés hátterében nem szimpátia állt, hanem a család. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
Former Steelers DC Dick LeBeau is expected to be named assistant head coach/defense with the Titans. LeBeau will be in charge of the defense, Ray Horton will remain DC with teambaggio
Ideje már pletykálták, hogy jöhet hozzánk. 😊 Nem vitás, hogy jól járunk Lebauval.Nandito
Meg az se vitás mennyire szimpatikus arc Arians... Bármint a piccboróiaknak. Gyerünk Wiz, gyühet Mariota...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak