Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 12 éve
Druid Tennessee Titans 602
Nekem pl Mariani nagy kedvencem, de így sérülten veszélyeztetve érezheti magát - sajnos

Nandito : valóban a zónablokkokkal van a gond, a főbb baj inkább az, hogy tavalyi szezonban arányaiban nagyon sok volt a zónablokkolási offense play az én ízlésemnek - Playhívás szempontjából ezen kellene szerintem változtatniuk támadóknál.

Védelemben meg én jobban blitzpárti vagyok - inkább legyen néha egy hosszú játék benyelve, minthogy vigyorogva ugráljon az ellenfél qb-ja, miután egy kávét már megivott snap után....

De Ők ott jobban értenek hozzá, talán csak az én egyszerű agyam nem látja át a mögötte húzódó mélyebb stratégiát.
több mint 12 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
Cut :
K Maikon Bonani, WR Justin Hilton, WR Roberto Wallace, WR Diondre Borel, S Tracy Wilson, CB George Baker, LB Greg Jones, LB Kadarron Anderson, C Eloy Atkinson, G Oscar Johnson, T Barry Richardson, TE Martel Webb, TE DeMarco Cosby

Semmi extraDruid
Nekem azért váratlan, hogy Barry Richardson még az első keretszűkítést sem élte túl. Azóta Markelle Martint waiveltük, ami a sérülései tükrében nem meglepő, plusz Kevin Walter PUP-ra került. Jelenleg 75 fős a keret, így a második szűkítéskor már érdekesebb nevek is kihullhatnak.

Gerrard88: Druid azt írta, a zónablokkok nem mennek! Ettól eltekintve nincs baj a futással, jó lesz az!

Music City Miracle
több mint 12 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
Most csak az első csapatról:

Védelem:
- Közép/rövid távon szétdobálnak minket, a hosszúakat most tekinthetjük a falcons előnyének is, nem a mi negatívumunknak
- timsó futás ellen egész jó
- 1-2 downoknál max 5 emberes blitzek? így nem csoda, hogy nincs nyomás a qb-n. 6 emberes blitzeknél mindig volt hit vagy hurry miért nem látom többször ?
- 3. down pass rusher DL állat (különösen casey) 4-en önmagukban is összenyomják mindig a zsebet, tetszik nagyon

Támadók

- Jake egyre pontosabb labdákat ereget, NAGYON TETSZIK
- OL passzblokkolásban jó ( az első félidő végén a sacket is egy misscommunication okozta)
- Se CJ, se Green nem hozza a számokat, amikor zónablokkolásal akarunk előre jutni. (van egy olyan véleményem, hogy az edzők ezt egyszerűen nem tudták összerakni) viszont húzásoknál, power-eknél, veszélyesek a futóink, ez is tetszik
- sokkal kevesebb a WR drop, viszont Britt mindig csak áll, és várja a labdát, ahelyett, hogy megtámadná..

Röviden ennyi, most éppen bizakodó vagyok 😕)

(A Titans NEtwork-ön majdnem mindig Bulluck + Eddie George a szakkomentátor)Druid
Kösz az elemzést! Hát én nagyon csalódott vagyok, hogy úgy néz ki nem nagyon tudták az edzők összerakni a futást, ahogy írtad, meghát látni a számokon, hogy nem hozzák azt amit elvárnánk tőlük! Remélem azért javúlnak majd! Egy zúzós védelmet már nagyon hiányolok egy ideje, kb. 2007-08 óta!
több mint 12 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Cut :
K Maikon Bonani, WR Justin Hilton, WR Roberto Wallace, WR Diondre Borel, S Tracy Wilson, CB George Baker, LB Greg Jones, LB Kadarron Anderson, C Eloy Atkinson, G Oscar Johnson, T Barry Richardson, TE Martel Webb, TE DeMarco Cosby

Semmi extraDruid
Tracy Wilson ST-ben nem volt rossz, ha nem keverem össze valakivel... biztos van jobb. 😊

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Cut :

Semmi extra
több mint 12 éve

Védelem:
- Közép/rövid távon szétdobálnak minket, a hosszúakat most tekinthetjük a falcons előnyének is, nem a mi negatívumunknak
- 1-2 downoknál max 5 emberes blitzek? így nem csoda, hogy nincs nyomás a qb-n. 6 emberes blitzeknél mindig volt hit vagy hurry miért nem látom többször ?
- 3. down pass rusher DL állat (különösen casey) 4-en önmagukban is összenyomják mindig a zsebet, tetszik nagyon

Támadók

- OL passzblokkolásban jó ( az első félidő végén a sacket is egy misscommunication okozta)
- Se CJ, se Green nem hozza a számokat, amikor zónablokkolásal akarunk előre jutni. (van egy olyan véleményem, hogy az edzők ezt egyszerűen nem tudták összerakni) viszont húzásoknál, power-eknél, veszélyesek a futóink, ez is tetszik
- sokkal kevesebb a WR drop, viszont Britt mindig csak áll, és várja a labdát, ahelyett, hogy megtámadná..

(A Titans NEtwork-ön majdnem mindig Bulluck + Eddie George a szakkomentátor)Druid
Köszi az elemzést! Végre jó hírek! Locker pontosságának én is nagyon örülök, remélem, a szezonban is hozza ezt a formát!
Az utolsó ps meccs már nem nagyon számít, a kezdőket úgyis pihentetik. Aztán jöhet a nyitány, amin jó lenne megcsípni a Steelerst. Egy szép győzelem a csapatnak, és nekünk szurkolóknak is jól jönne. 😊

Music City Miracle
több mint 12 éve

Védelem:

Támadók

(A Titans NEtwork-ön majdnem mindig Bulluck + Eddie George a szakkomentátor)
több mint 12 éve
Bullock a szakkomentátor!! Szerintem még mindig beférne az LB sorunkba! 😊gerrard88
Láttad a meccset? Jöhetne egy kis beszámoló. Tegnap a Savaria Karneválon mulattam az időt, és hajnalban, mikor hazaértem, már nem voltam meccsnézős állapotban. 😀Nandito
Elkezdtem nézni még az elejét és még el sem kezdődött a meccs már elaludtam. Én is kicsit fáradt voltam, így sajnos nemtudok beszámolót tartani. 😊
több mint 12 éve
Bullock a szakkomentátor!! Szerintem még mindig beférne az LB sorunkba! 😊gerrard88
Láttad a meccset? Jöhetne egy kis beszámoló. Tegnap a Savaria Karneválon mulattam az időt, és hajnalban, mikor hazaértem, már nem voltam meccsnézős állapotban. 😀

Music City Miracle
több mint 12 éve
Bullock a szakkomentátor!! Szerintem még mindig beférne az LB sorunkba! 😊
több mint 12 éve
Látszik azért a futáson, hogy a fal erősödött, na de hát ezt vártuk Levitre-Warmack duótól. WR-ek 2 éve droppolgatnak, el kellene felejteni. Ameddig pre season van, nem kell aggódni, majd utána indul az igazi buli. 😊

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Éppen most nézem a HardKnocks-ot. Volt benne egy pillanat, amit meghatározónak éreztem. Amikor behívta a Bengals stábja a reverse játékot, a Titans védők felállásánál látszott, hogy meg vannak lepődve, hogy ilyen egyszerű a védekezési szisztémánk. Sajnos számomra ez is azt mutatja, hogy itt nem a játékosokkal van a probléma. Lehet, hogy vészmadárkodok csak, s bár ne lenne igazam.....Druid
Hasonlók az érzéseim, de ezt már írtam is. Még az Atlanta elleni meccset várjuk meg, talán javul az összkép. :-/

Music City Miracle
több mint 12 éve
Éppen most nézem a HardKnocks-ot. Volt benne egy pillanat, amit meghatározónak éreztem. Amikor behívta a Bengals stábja a reverse játékot, a Titans védők felállásánál látszott, hogy meg vannak lepődve, hogy ilyen egyszerű a védekezési szisztémánk. Sajnos számomra ez is azt mutatja, hogy itt nem a játékosokkal van a probléma. Lehet, hogy vészmadárkodok csak, s bár ne lenne igazam.....
több mint 12 éve
Reméljük azért a szezonkezdetre nagyjából felépünek mert ez így katasztrófa lenne!
több mint 12 éve
Az LB sorunkat totális sérüléshullám sújtja, a kezdők mellett gyakorlatilag a cserék is pihentek a hétfői edzésen. Így Patrick Bailey, Kadarron Anderson és Tim Shaw szerepelt ezen a poszton. Mit ne mondjak, nem túl acélos hármas. 😊

Music City Miracle
több mint 12 éve
Amit összeszedtem a meccsről, az nem túl biztató. A pozitívumok sora kimerül a futójátékban, Lockerben, és Caseyben.

Azonban Locker hiába mutat jobb formát, ha az elkapók sorra droppolnak. TD ment el, mert nem tudják elkapni a labdát kulcsszituációkban. Három FG is kimaradt, amiből kettőt Bironas hagyott ki. (17-3 helyet 17-12 lehetett volna, ami azért nem mindegy.) A védelem továbbra is aggasztó. Egy félidő alatt 17 pontot nyeltünk be, ami nagyon sok. Campbell továbbra is kapja a kritikákat, de igazából Verner sem remekel. Nem tudom, mi a jobb megoldás. Bármilyen lassú is, inkább Vernerre szavaznék a kezdőben, aztán bízni kell, hogy BWW egy év alatt erősödik annyit, hogy starter legyen. Végére hagytam, hogy Wright komolynak tűnő sérülést szenvedett. Rem nem így lesz, jelenleg a legmegbízhatóbb elkapót látom benne. Ayers is megsérült, de talán nem olyan nagy a gond.

Az előszezonban még két meccs van, jó lenne valami reményteljesebbet is látni végre. A következő, az Atlanta elleni lesz a döntő, ott a kezdők még nagyobb szerepet kapnak. Ha akkor nem tudunk villantani valamit, akkor azt gondolom, ismét nehéz szezon elé nézünk.Nandito
Pont kérdezni akartam hogy ki látta a meccset mert sajnos nem sikerült megnéznem. Hát nem túl bizalomgerjesztő amit írtál a meccsről, szomorú vagyok mert pont, hogy Britt-éktől vártam volna most jó teljesítményt! :/
több mint 12 éve
Amit összeszedtem a meccsről, az nem túl biztató. A pozitívumok sora kimerül a futójátékban, Lockerben, és Caseyben.

Azonban Locker hiába mutat jobb formát, ha az elkapók sorra droppolnak. TD ment el, mert nem tudják elkapni a labdát kulcsszituációkban. Három FG is kimaradt, amiből kettőt Bironas hagyott ki. (17-3 helyet 17-12 lehetett volna, ami azért nem mindegy.) A védelem továbbra is aggasztó. Egy félidő alatt 17 pontot nyeltünk be, ami nagyon sok. Campbell továbbra is kapja a kritikákat, de igazából Verner sem remekel. Nem tudom, mi a jobb megoldás. Bármilyen lassú is, inkább Vernerre szavaznék a kezdőben, aztán bízni kell, hogy BWW egy év alatt erősödik annyit, hogy starter legyen. Végére hagytam, hogy Wright komolynak tűnő sérülést szenvedett. Rem nem így lesz, jelenleg a legmegbízhatóbb elkapót látom benne. Ayers is megsérült, de talán nem olyan nagy a gond.

Az előszezonban még két meccs van, jó lenne valami reményteljesebbet is látni végre. A következő, az Atlanta elleni lesz a döntő, ott a kezdők még nagyobb szerepet kapnak. Ha akkor nem tudunk villantani valamit, akkor azt gondolom, ismét nehéz szezon elé nézünk.

Music City Miracle
több mint 12 éve
Edzésösszefoglaló tegnapról :
Jók:
MLB Moise Fokou többször nyomás alá helyezte az irányítót.
Jake Locker meglepően pontosnak tűnt a 11-11 elleni játékban. Az egyik legszebb passzát Nate Washington kapta el egy hosszú útvonalon …
Washington egyébként egy fantasztikus elkapást mutatott be egy másik play során, mikor Michael Griffin védekezett rajta (ez nem tudom hogy Washington profizmusa, vagy Griffin "védekezésének" eredménye … Rob Bironas 5 egymás utáni FG-t rúgott be, mind 44 yard fölötti távolságból.

Rosszak:
7-7 elleni gyakorlatoknál Hunternek volt egy nagy dropja…
Szintén 7-7 ben Lockernek volt egy egy "érdekes" döntéshozatala ( a passz nem Battle kezében landolt, hanem a földön) …
Battle-t csúnyán megverte Al Afalava egy safety blitz során…
Rusty Smith passzát elfogta (INT) rookie CB Khalid Wooten.

Egyéb:
Tommie Campbell CB, Fernando Velasco C poszton az első csapattal gyakorolt …
4 játékos tért vissza sérülésből: WR Kenny Britt, WR Kendall Wright, DT Sammie Hill RT David Stewart …
Lavar Edwards DE többször is hátralépett zónázni , egyszer sikerült is belenyúlnia Fitzpatrick passzába, ami még így is eljutott Roberto Wallace-hoz.
Akik nem edzettek: LB Greg Jones (boka), LB Zaviar Gooden (boka), LB Colin McCarthy (hamstring), WR Marc Mariani (váll) TE Taylor Thompson (váll) ,S Markelle Martin (hamstring), S Daimion Stafford (hamstring), FB Quinn Johnson (hamstring),
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 473 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 12 éve
Gary Guyton LB és Corey Lynch safety érkeztek, Robert Johnson és Thaddeus Gibson távoztak a csapattól.pakesz
Egyik elküldöttért sem kár, Johnsonról már egyből az előző szezon után lemondtam volna.

Gerrard88, üdv újra köztünk! 😊

Music City Miracle
több mint 12 éve
Gary Guyton LB és Corey Lynch safety érkeztek, Robert Johnson és Thaddeus Gibson távoztak a csapattól.

több mint 12 éve
Sziasztok! Reaktiváltam magamat több, mint egy év után egy új nickkel a régivel (NOrbyyyyy) nem engedett belépni ilyen hosszú kihagyás után. 😊 Ki milyen szezonra számít? Én valamiért nem hiszek Locker javulásában, de a csapatéban igen, az előző évekhez képest! Szerintem idén az O-line fog villogni és jó lenne látni egy CJ2K 2.0-t is! 😀 Hát majd meglátjuk mi hogy alakul! Hajráá Titánok!!!gerrard88
Szeva! Jól eltűntél, már azt hittük Jags szurkoló lettél. 😀 Szezon közben kérdeztem is, hogy Norbyyy-ról nem tud valaki valamit? 😀pakesz

Ahoy! Még csak az kéne hogy Jags szurkoló legyek... akkor már inkább baseballra válltanék. 😀 Hát történt ez meg az, de most már újra tiszteletemet teszem itt! 😉
több mint 12 éve
Sziasztok! Reaktiváltam magamat több, mint egy év után egy új nickkel a régivel (NOrbyyyyy) nem engedett belépni ilyen hosszú kihagyás után. 😊 Ki milyen szezonra számít? Én valamiért nem hiszek Locker javulásában, de a csapatéban igen, az előző évekhez képest! Szerintem idén az O-line fog villogni és jó lenne látni egy CJ2K 2.0-t is! 😀 Hát majd meglátjuk mi hogy alakul! Hajráá Titánok!!!gerrard88
Szeva! Jól eltűntél, már azt hittük Jags szurkoló lettél. 😀 Szezon közben kérdeztem is, hogy Norbyyy-ról nem tud valaki valamit? 😀

több mint 12 éve
Sziasztok! Reaktiváltam magamat több, mint egy év után egy új nickkel a régivel (NOrbyyyyy) nem engedett belépni ilyen hosszú kihagyás után. 😊gerrard88
bő 1 évvel ezelőtt indult el az új oldal, az új rendszerbe nem bejelentkezett felhasználók törölve lettekjjncaa
Ja így már akkor értem. Kösz az infot! 😉
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 987 — no es importante
Sziasztok! Reaktiváltam magamat több, mint egy év után egy új nickkel a régivel (NOrbyyyyy) nem engedett belépni ilyen hosszú kihagyás után. 😊gerrard88
bő 1 évvel ezelőtt indult el az új oldal, az új rendszerbe nem bejelentkezett felhasználók törölve lettek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal