Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/RapSheet/status/1247909805626462208
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
84 évesen meghalt Bobby Mitchell, a csapat Hall of Famere és nem mellesleg az első színesbőrű játékosa.Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
twitter.com/NFL_Memes/status/1246629463766511616😀😀😀
több mint 4 éve
Nah, Randall már nem jön ide, elment egy évre Vegasba...
több mint 4 éve
JustoVillar
626
Ha a csoport hozza a tavalyi szintet az a 7-9/8-8 még PO-t is érhet 😀Ron nem szarozik bassza meg. Ha Randall, Peters deal is sikerül szerintem PO ért mentek.Oszt kivel? Haskins-szal?
TSzabi
Hát persze.
7-9/8-8
gabokocka
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
TuavalRon nem szarozik bassza meg. Ha Randall, Peters deal is sikerül szerintem PO ért mentek.Oszt kivel? Haskins-szal?
TSzabi
Hát persze.
7-9/8-8
gabokocka
több mint 4 éve
Majd Allen besegít 😂Ron nem szarozik bassza meg. Ha Randall, Peters deal is sikerül szerintem PO ért mentek.Oszt kivel? Haskins-szal?
TSzabi
Hát persze.
7-9/8-8
gabokocka
több mint 4 éve
Ron nem szarozik bassza meg. Ha Randall, Peters deal is sikerül szerintem PO ért mentek.Oszt kivel? Haskins-szal?
TSzabi
Hát persze.
7-9/8-8
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
RIP Sean Taylor, 37 lenne...
több mint 4 éve
Ne már, hogy Peters képes legyen csoport ellenfélhez aláírni........................ 😕Nincs abban semmi. Anno James Harrison is volt valamennyit a Ravensben, aztán Steelers, aztán 2 év Bengals, megint Steelers, és a végén elment a Patsbe egy SB-t játszani.
dande
Gyakorlatilag minden olyan csapatban játszott, amit a steelers fanok utálnak 😊
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
Ez a trutykó gyakran Redskins sapkában szerepel a tévében. Csak le kéne verni a fejéről. 😊
több mint 4 éve
Solder nem kell? Adunk mellé 7.kört, monnyik 3mat! 😉😊😀
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Lásd Saints PatsA csoport ellenfeleid ismered a legjobban, ergo az ott játszókat térképezed fel legtöbbször, róluk van a legtöbb infó. Szóval ha ezt nézzük tök normális.Ne már, hogy Peters képes legyen csoport ellenfélhez aláírni........................ 😕Nem olyan ritka ez már manapság sajnos... inkább csak a szurkereknek számít 🙁
dande
warr_b
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
A csoport ellenfeleid ismered a legjobban, ergo az ott játszókat térképezed fel legtöbbször, róluk van a legtöbb infó. Szóval ha ezt nézzük tök normális.Ne már, hogy Peters képes legyen csoport ellenfélhez aláírni........................ 😕Nem olyan ritka ez már manapság sajnos... inkább csak a szurkereknek számít 🙁
dande
warr_b
több mint 4 éve
Ron nem szarozik bassza meg. Ha Randall, Peters deal is sikerül szerintem PO ért mentek.Ne szaladjunk ennyire előre 😊
TSzabi
Darby is először bírjon végig egy szezont, három idény alatt a 28 meccs elég karcsú.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Ron nem szarozik bassza meg. Ha Randall, Peters deal is sikerül szerintem PO ért mentek.
több mint 4 éve
Tessék egy ex Eagle biztos jött Darby személyében. 1 év 4 milla.
több mint 4 éve
Jó hát Mcnabb is eljött még ide bohóckodni, de az vhogy kevésbe zavart mert őt a vége felé már kevésbé szerettem, és egyértelmű volt, hogy sok mindent nem fog csinálni. Peters is várhatóan csak 1 évre jön, de akkor is na, őt azért méf csípem 😊Ne már, hogy Peters képes legyen csoport ellenfélhez aláírni........................ 😕Nem olyan ritka ez már manapság sajnos... inkább csak a szurkereknek számít 🙁
dande
warr_b
több mint 4 éve
Ne már, hogy Peters képes legyen csoport ellenfélhez aláírni........................ 😕Nem olyan ritka ez már manapság sajnos... inkább csak a szurkereknek számít 🙁
dande
több mint 4 éve
Ne már, hogy Peters képes legyen csoport ellenfélhez aláírni........................ 😕
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/bengalupdates/status/1243934898764820480Damarious Randallt is pletykálják...
több mint 4 éve
Végül helyettünk a Brownsg választotta. Austin Hooper signed the richest contract ever for a tight end last week when he agreed to a four-year deal with the Browns worth $42 million, and that includes $23 million guaranteed.
több mint 4 éve
Ne bosszants 😆Meddig 😛?Amíg le nem igazolják CN1-et!!!
dande
Lehet még Simbanak is jót tenne... 😉
nagir
több mint 4 éve
Meddig 😛?Amíg le nem igazolják CN1-et!!!
dande
Lehet még Simbanak is jót tenne... 😉
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Meddig 😛?