Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 913
Rivéra nem fog bukni.Szerintem nem Haskins lesz, hanem Allen, és ezen felül azt is gondoltam hogy a kettes pickel kivesznek egy Qb-tIzgalmas év lesz a következőszerintem Haskinsal kezd, a védelemre már tavaly azt hittem robbantani fog, a támadó
Rivera bukás után, ki lesz a Qb,
Védelem gondolom odateszi lássuk már, támadófal érdekes lesz
Sok sok további kérdés
sapka
falat pedig nem látom...
Bjoca
A támadofal nagyon kevés lesz, ez biztos
sapka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Szerintem nem Haskins lesz, hanem Allen, és ezen felül azt is gondoltam hogy a kettes pickel kivesznek egy Qb-tIzgalmas év lesz a következőszerintem Haskinsal kezd, a védelemre már tavaly azt hittem robbantani fog, a támadó
Sok sok további kérdés
sapka
falat pedig nem látom...
Bjoca
A támadofal nagyon kevés lesz, ez biztos
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Alex Smith milyen állapotban van ?Tudni róla valamit?
Plusz most kik vannak nálatok rosteren QB ?
több mint 4 éve
Izgalmas év lesz a következőszerintem Haskinsal kezd, a védelemre már tavaly azt hittem robbantani fog, a támadó
Sok sok további kérdés
sapka
falat pedig nem látom...
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 4 éve
Éééés a második legtöbb cap space-szel rendelkezünk jelenleg (asszem ~35 milla).Akkor adjatok egy picit... Cserébe mehet Williams. Jó nagy benga állat és még drága is, na deal!??
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Lehívtuk Jonathan Allen ötödik éves opcióját. Éééés a második legtöbb cap space-szel rendelkezünk jelenleg (asszem ~35 milla).
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Izgalmas év lesz a következőRivera bukás után, ki lesz a Qb,
Sok sok további kérdés
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 4 éve
A tavalyi draft szerintem jobban sikerült...szerintem az idei jobb, de az idő majd eldönti 😊
Young adta magát, mellette Gibson és AGG tűnik jónak, a többi szerintem töltelék/kuka...
De jött UDFA-ként Thaddeus Moss 😀
warr_b
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 4 éve
Azt azért köszönjük meg Williams-nek, hogy Bruce Allen-t meg a csapatdokikat eltakarította. Meg valljuk be, elég fölösleges volt ide a játéka, se vele, se nélküle nem mentünk semmire.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
A tavalyi draft szerintem jobban sikerült... Young adta magát, mellette Gibson és AGG tűnik jónak, a többi szerintem töltelék/kuka...
De jött UDFA-ként Thaddeus Moss 😀
több mint 4 éve
AGG nekem is hatalmas kedvencem lett, már amennyire valaki az lehet pár highlights alapján.Antonio Gandy-Golden, megint egy WR...
warr_bAntonio Gandy-Golden, megint egy WR...Piszok jó!
warr_b
McLaurin után idén is itt kötött ki az egyik kedvenc WRem.
alatriste
Viszont neki nagyon rosszul jön (másnak is de neki nagyon) ha nyáron keveset lehet a csapattal. Az ő játékán rengeteget kell csiszolni. Állítom, hogy egy rendes felkészülés és előszezon alatt feljebb verekedné magát a depth charton. Így kb az 5.WR most maximum.
Szerencséje, hogy új vezetés van így senki helye nem biztos.
több mint 4 éve
Antonio Gandy-Golden, megint egy WR...
warr_b
Antonio Gandy-Golden, megint egy WR...Piszok jó!
warr_b
McLaurin után idén is itt kötött ki az egyik kedvenc WRem.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Khaleke Hudson LB
több mint 4 éve
Keith Ismael, C
több mint 4 éve
5.+3. kör, az nem vmi sok Trentért! De ha azt nézzük h úgyse játszik, akkor ok!
több mint 4 éve
Antonio Gandy-Golden, megint egy WR...
több mint 4 éve
Velük nem kell foglalkozni, szezon felére úgyis lesérül a fél csapat 😀😀...és a Filit elengedted?? 😮Igen, én is így olvastam... 😛 😀Nah hála istennek, akkor túl vagyunk végre ezen...Ahogy olvastam a 9ers baszik Neki új szerződést adni, a Vikes meg adott volna! Nagyon megérdemli a sorsát a pali!!! (gonosz emoji)
warr_b
nagir
Mindegy, megszabadultunk tőle, most már koncentráljunk arra, hogy megverjük a Dallast és a Giants előtt végezzünk 😀
warr_b
nagir
több mint 4 éve
...és a Filit elengedted?? 😮Igen, én is így olvastam... 😛 😀Nah hála istennek, akkor túl vagyunk végre ezen...Ahogy olvastam a 9ers baszik Neki új szerződést adni, a Vikes meg adott volna! Nagyon megérdemli a sorsát a pali!!! (gonosz emoji)
warr_b
nagir
Mindegy, megszabadultunk tőle, most már koncentráljunk arra, hogy megverjük a Dallast és a Giants előtt végezzünk 😀
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Igen, én is így olvastam... 😛 😀Nah hála istennek, akkor túl vagyunk végre ezen...Ahogy olvastam a 9ers baszik Neki új szerződést adni, a Vikes meg adott volna! Nagyon megérdemli a sorsát a pali!!! (gonosz emoji)
warr_b
nagir
több mint 4 éve
Nah hála istennek, akkor túl vagyunk végre ezen...Ahogy olvastam a 9ers baszik Neki új szerződést adni, a Vikes meg adott volna! Nagyon megérdemli a sorsát a pali!!! (gonosz emoji)
warr_b
több mint 4 éve
4/108: Saahdiq Charles, OT (LSU) Ha már ment a hisztis Trent.
több mint 4 éve
Nah hála istennek, akkor túl vagyunk végre ezen...
több mint 4 éve
Amúgy mi az, te is csapat nélküli lettél, ez valami új divat? 😀Pedig mi tudnánk mesélni Nektek a WTF csapatainról... 😊😊😊
warr_b
Szerkesztette: nagir