Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Colt McCoy elment a Giantsbe kiszorítani Danel Jonest a kezdőből.
több mint 4 éve
www.si.com/.amp-redskins/nfl/redskins/news/jameis-to-the-redskinsMehh 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Jött némi csere/camp body AP mögé.twitter.com/TomPelissero/status/1240430267443134467
több mint 4 éve
Jött még egy kis pass rush Nate Orchard személyében. twitter.com/JFowlerESPN/status/1240392349307600896
több mint 4 éve
Majd ha lesz deal, akkor agyalj rajta... 😉Bár még nagyon képlékeny a dolog, lehet Rivera után jön Cam Newton is!Hát nem tudom, én neki valahogy nem örülnék jelen helyzetben, azért ennyire ne legyünk már Panthers East...
twitter.com/JosinaAnderson/status/1240093210262810624
iktriad
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Bár még nagyon képlékeny a dolog, lehet Rivera után jön Cam Newton is!Hát nem tudom, én neki valahogy nem örülnék jelen helyzetben, azért ennyire ne legyünk már Panthers East...
twitter.com/JosinaAnderson/status/1240093210262810624
iktriad
több mint 4 éve
Bár még nagyon képlékeny a dolog, lehet Rivera után jön Cam Newton is!twitter.com/JosinaAnderson/status/1240093210262810624
több mint 4 éve
Thomas Davis a fedélzeten. Rivera majd körbevezeti. twitter.com/AdamSchefter/status/1240022230953844736
több mint 4 éve
Ha minden igaz Bostic hosszabbított, 2 év, 6,6M
több mint 4 éve
Megpróbáltátok elszipkázni Amarit a Dallas elől, de végül nem sikerült.Szép lett volna kib@szni a tehenészekkel 😁
twitter.com/AdamSchefter/status/1239747740009213953
iktriad
Fuller jó hír, kellett CB.
több mint 4 éve
Kendall Fuller visszajött 4 évre a Chiefsből.twitter.com/RapSheet/status/1239753625313980416
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Megpróbáltátok elszipkázni Amarit a Dallas elől, de végül nem sikerült.twitter.com/AdamSchefter/status/1239747740009213953
több mint 4 éve
G lesz Flowers a Phinsben, annak meg elég jó volt tavaly a Skinsben. Szerintem nem oylan vészes az a szerződés amit kapott Miamiban. Főleg, hogy rövid távú, plusz cap space van ott dögivel.Most meg csak a Miamit! 😉2 éve körberöhögik azt, aki azt mondja ilyen szerződést kap valaha.Érdkelődtök Hooper iránt.Flowerst el is vitte a Dolphins, 3 év 30 milla, majdnem 20 garantált.
twitter.com/jjones9/status/1239582045086638080
Ereck Flowers meg teszteli a piacot és évi akár 10 MILLIÓT is elkérhet a szolgálataiért. Egy játékos, akinek a karrierjének jót tett, hogy a Jagsbe, majd a Redskinsbe igazolt. 😊
iktriad
warr_b
iktriad
Na meg BoB-ot!!!
nagir
több mint 4 éve
Most meg csak a Miamit! 😉2 éve körberöhögik azt, aki azt mondja ilyen szerződést kap valaha.Érdkelődtök Hooper iránt.Flowerst el is vitte a Dolphins, 3 év 30 milla, majdnem 20 garantált.
Ereck Flowers meg teszteli a piacot és évi akár 10 MILLIÓT is elkérhet a szolgálataiért. Egy játékos, akinek a karrierjének jót tett, hogy a Jagsbe, majd a Redskinsbe igazolt. 😊
iktriad
warr_b
iktriad
Na meg BoB-ot!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
2 éve körberöhögik azt, aki azt mondja ilyen szerződést kap valaha.Érdkelődtök Hooper iránt.Flowerst el is vitte a Dolphins, 3 év 30 milla, majdnem 20 garantált.
iktriad
warr_b
több mint 4 éve
Érdkelődtök Hooper iránt.Flowerst el is vitte a Dolphins, 3 év 30 milla, majdnem 20 garantált.
iktriad
több mint 4 éve
Érdkelődtök Hooper iránt.twitter.com/jjones9/status/1239582045086638080
több mint 4 éve
twitter.com/Redskins/status/1238900279992561664Várható volt...
pbalazs
több mint 4 éve
twitter.com/Redskins/status/1238900279992561664
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 4 éve
Passz. Okos fiúk, megbeszélik mi a legjobb a csapatnak és Sanyinak is 🙂
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Csak ez egy üzlet 🙃. S ezt Smith is tudja.Monnyuk, ha kibasznátok Kovács Sanyit akkor 2020-ban 13,6M$, 2021-ben 19M$ spórolnátok... Abból már meg is lenne Yannick fizujának jó része.Szerintem Sanyit már csak gesztusból sem fogjuk kitenni. Ha nem töri a lábát, jó eséllyel playoffba jutunk.
Plusz ez egy win-win szitunak nézne ki mind a két csapat részéről.
Persze én rohadtul nem értek ehhez, se, csak matekoltam picit! 😉
U.i.: Ja és Kerriganen is lehet spórólni.Picit
nagir
Ha játszani nem is fog már, könnyen lehet hogy szánnak neki valami pozit a FO-ban, akkor meg elég szarul venné ki magát egy cut.
warr_b
Megint mád lenne ha keresne 1 milliót és az FO hozna egy klassz lépést. De 10+ millió az nem gesztus az hülyeség.
több mint 4 éve
...és ha visszavonulna, pl.!?🏝️Monnyuk, ha kibasznátok Kovács Sanyit akkor 2020-ban 13,6M$, 2021-ben 19M$ spórolnátok... Abból már meg is lenne Yannick fizujának jó része.Szerintem Sanyit már csak gesztusból sem fogjuk kitenni. Ha nem töri a lábát, jó eséllyel playoffba jutunk.
nagir
Ha játszani nem is fog már, könnyen lehet hogy szánnak neki valami pozit a FO-ban, akkor meg elég szarul venné ki magát egy cut.
warr_b
több mint 4 éve
Na igen ez így egészen ésszerű..👏Monnyuk, ha kibasznátok Kovács Sanyit akkor 2020-ban 13,6M$, 2021-ben 19M$ spórolnátok... Abból már meg is lenne Yannick fizujának jó része.Én nem örülnék neki. A DL így is jó szerintem (Allan, Payne, Ioannidis, Kerrigan, Sweat) és nagy hiba lenne Young-ról lemondani.
nagir
pbalazs
több mint 4 éve
Monnyuk, ha kibasznátok Kovács Sanyit akkor 2020-ban 13,6M$, 2021-ben 19M$ spórolnátok... Abból már meg is lenne Yannick fizujának jó része.Szerintem Sanyit már csak gesztusból sem fogjuk kitenni. Ha nem töri a lábát, jó eséllyel playoffba jutunk.
nagir