Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
visszakeresgéltem még egy kicsit, azt írták, hogy az ACL reconstruction, és az LCL repair -volt (mondjuk nem tudom ez rendelkezik e bármiféle 'terminologisztikus' tartalommal), de ennél konkrétabbat nem lehet találni, mert a redskins megkérte (/megmondta) dr. Andrewsnak, hogy nem beszélhet senkinek.(de azzal érvelnek, ha kapott volna graftokat, akkor több mint 10 hónap lenne a regen, és ez így nem valószínű)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
egy régebbi tweet alapán nem kapott graftotÉs a keresztszalaggal mit csináltak? A graftot arra értettem. A full knee repairhez képest (amit korábban írtak) a just doing repair LCL furcsa.
John Keim @john_keim
OK, talked to Dr. Lehman again. He said 6-8 months for RG3 is realistic because just doing repair on LCL, and not a graft, matters greatlysapka
Az orvosi nomenklatura szerint a re-do egy korábbi műtét aminek az eredménye nem jó(vagy mert nem sikerült, vagy pl ismételten bekövetkezik a sérülés(mint itt))újboli elvégzését jelenti. Erre utalt amit írtam. ár persze a franc se tudja, hogy ez most mennyire orvosi megfogalmazás, vagy csak laikusoknak szóló információ, és mondjuk az ami traumatológiai nomenklaturában nem vagyok up to date, de nem hiszem mást használnának, mint a többi szakma.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
egy régebbi tweet alapán nem kapott graftotJohn Keim @john_keim
OK, talked to Dr. Lehman again. He said 6-8 months for RG3 is realistic because just doing repair on LCL, and not a graft, matters greatly
több mint 13 éve
"He had a direct repair of his LCL and a re-do of his previous ACL reconstruction." Lássuk jól értem e? LCL elszakadt, de az ACL-jén csak helyrepofozták az előző sérülését. Ha így van akkor tényleg az lehetett amit korábban írtak hogy elszakadt az LCL és megszaggatta ACL-t. És a megfogalmazásból úgy fest hogy pont ott szakadt meg megint ahol előzőleg is. És szintén a fogalmazásmódból sztem az ACL csak részlegesen szakadhatott.D11A re-do azt jelenti, hogy egy ugyanolyan műtétet hajtottak végre rajta, mint korábban. Annyi a különbség, hogy akkor az azonos térdből vett (térdkalács rögzítő szalag (patella lig.)) grafttal, most meg valószínűleg az ellenoldaliból vett grafttal pótolták.Sztem nem a laterális szakadás következménye a keresztszalag szakadás. Az LCL volt előbb. Instabil volt a térde, erre sérült rá az első negyedben, majd a 4. negyedben egy teljesen instabil térdre jött az asérülés ami a kereszt és mediális meniscus sérülést idézte elő.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
diverdocnak jó szeme van!In addition to LCL and ACL damage, Robert Griffin III also suffered a minor medial meniscus tear in the Redskins' season-ending loss last week.
It's similar to Adrian Peterson, who suffered meniscus damage in addition to the torn ACL last December.
több mint 13 éve
Ja. Olyan magas, hogy le sem bírok hajolni addig.Miért? A kuruzslás az indián hagyományok szerves része volt, talán még a csodairányítót is kikezelik.Dzsokijuingmagas labda.Amadeus91
Miért? A kuruzslás az indián hagyományok szerves része volt, talán még a csodairányítót is kikezelik.DzsokijuingA csodairányító öngyógyító. Csak ő nem új farkat növeszt magának, hanem új térdet. Ezért legközelebb is vele verünk el titeket. Kétszer. 😀 😛
Tudtam, hogy Önre mindíg számíthatok, kedves Doktorovics sztrovacsek. Kérem tartsa élesen a szikét, mert elmebajnokok hada kívánkozik pengéje alá. 😀Az én javaslatom meg egy elmeorvos. Sutianap vállalja...apeszosjelen, igazi kíhívás egy szikefüggő számára 😀 sutianap
több mint 13 éve
Azért durva h RG szakadt térdszalagokkal mosolyog meg poénkodik. Én valszeg menni nem tudtam volna, bár 1-2 injekció benne volt.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
"He had a direct repair of his LCL and a re-do of his previous ACL reconstruction." Lássuk jól értem e? LCL elszakadt, de az ACL-jén csak helyrepofozták az előző sérülését. Ha így van akkor tényleg az lehetett amit korábban írtak hogy elszakadt az LCL és megszaggatta ACL-t. És a megfogalmazásból úgy fest hogy pont ott szakadt meg megint ahol előzőleg is. És szintén a fogalmazásmódból sztem az ACL csak részlegesen szakadhatott.D11
több mint 13 éve
Miért? A kuruzslás az indián hagyományok szerves része volt, talán még a csodairányítót is kikezelik.Dzsokijuingmagas labda.
több mint 13 éve
Miért? A kuruzslás az indián hagyományok szerves része volt, talán még a csodairányítót is kikezelik.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Az én javaslatom meg egy elmeorvos. Sutianap vállalja...apeszosjelen, igazi kíhívás egy szikefüggő számára 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Az én javaslatom meg egy elmeorvos. Sutianap vállalja...
több mint 13 éve
"He had a direct repair of his LCL and a re-do of his previous ACL reconstruction." Lássuk jól értem e? LCL elszakadt, de az ACL-jén csak helyrepofozták az előző sérülését. Ha így van akkor tényleg az lehetett amit korábban írtak hogy elszakadt az LCL és megszaggatta ACL-t. És a megfogalmazásból úgy fest hogy pont ott szakadt meg megint ahol előzőleg is. És szintén a fogalmazásmódból sztem az ACL csak részlegesen szakadhatott.
több mint 13 éve
www.huffingtonpost.com/2013/01/09/redskins-name-change-vincent-gray_n_2443004.htmlJavaslatom a Charlatans.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
NFL.com:RG3 expected to be ready for 2013 season, doctor says
The Washington Redskins' rookie quarterback will undergo rigorous rehabilitation to prepare for the 2013 NFL season, but the prognosis for a full return remains positive.
Brees váltja Robit a ProBowl keretben.
több mint 13 éve
Biztos kiitta ami a repedt pohárban volt.www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh4D225F5ZaBz3z8rqEz agyon van pörögve, ez a Sherman gyerek. 😊
😊Béczkó
Nem értettem, mit szólt be Trentnek, de a végén RG-val szimpi volt 😊agent T
több mint 13 éve
www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh4D225F5ZaBz3z8rqEz agyon van pörögve, ez a Sherman gyerek. 😊
😊Béczkó
Nem értettem, mit szólt be Trentnek, de a végén RG-val szimpi volt 😊
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Egy biztos a következő szezon fokozottan izgalmas lesz a skins drukkereknek 😊 RG3 minden futásánál garantált a gyomorgörcs 😊steroid stewieAz már ebben az idényben is megvolt, köszi. Főleg a végén.
több mint 13 éve
Egy biztos a következő szezon fokozottan izgalmas lesz a skins drukkereknek 😊 RG3 minden futásánál garantált a gyomorgörcs 😊
több mint 13 éve
Én se vagyok orvos, de körbenézek a ligában, és szép számmal találom azokat a játékosokat, akik szakadás után visszatértek és jó teljesítményre voltak képesek.És a 22 éves RGIII-nál sem félek, hogy ez másképp alakulna.
több mint 13 éve
AP maga a csoda. Nem vagyok orvos, de úgy tudom, hogy a térdszalagok elég kényes dolgok, műteni sem egyszerű és maga a műtét is kockázati tényező a jövőre nézve. Mindenesetre reméljük a legjobbakat.RGIII-ban az a jó, hogy a zsebben is feltalálja magát.Két véglet van. Amikor már a sérüléskor azt mondják, hogy 4 hónap múlva játszani tud, aztán csodálkozhat a fan, hogy még hetekig nem lép pályára, meg van az óvatoskodás, és előzetesen eltúlozzák a rehab mértékét is, mint most. Ez a 14-18 hónap tipikusan olyan első fosatás volt, amit azért nem lehetett igazán komolyan venni. RGIII fiatal, gyorsabban regenerálódik, ráadásul itt van előttünk a példa, hogy a nagyobb terhelést kapó AP, egy szerintem még ennél is komolyabb sérülés után nyomott MVP szezont.következő szezon létfontosságú lesz. Ha rásérül, akkor nagy a baj.Amadeus91
Griffin is fasza lesz jövőre, de hát nyilván mostantól oda kellene figyelni néhány dologra.
Meg nem ártana rendbetenni a Skins gyepét, mert ha esni fog valamelyik meccsen, akkor az gyilkos pálya.
Aztán meg ugye attól sem kell félni, hogy RG ne küzdene minden pillanatban a felépüléséért, mert nem ilyen embernek, játékosnak ismertük meg azért.
Az előszezont, és a TC-t kihagyja, vagy limitáltan tolja le utóbbit, hogy azért a csapattal lehessen, de szeptemberben szerintem már kezdőként fog kivonulni a pályára.Stez
Így ha lesz esze Shannyéknek, kicsit rászoktatják majd. És feltételezem, hogy talán kevesebbet is fut majd. Az első néhány hétben, talán hónapban biztosan, azt majd neki kell éreznie, mit és mennyire bír a térde.
De AP után semmit sem nyugtázok inkább. Ő most is brutális megterhelést kap, mégis bírta a frissen műtött térde, RGIII-é is bírni fogja szerintem. De ezt majd meglátjuk.Stez
több mint 13 éve
RGIII-ban az a jó, hogy a zsebben is feltalálja magát.Két véglet van. Amikor már a sérüléskor azt mondják, hogy 4 hónap múlva játszani tud, aztán csodálkozhat a fan, hogy még hetekig nem lép pályára, meg van az óvatoskodás, és előzetesen eltúlozzák a rehab mértékét is, mint most. Ez a 14-18 hónap tipikusan olyan első fosatás volt, amit azért nem lehetett igazán komolyan venni. RGIII fiatal, gyorsabban regenerálódik, ráadásul itt van előttünk a példa, hogy a nagyobb terhelést kapó AP, egy szerintem még ennél is komolyabb sérülés után nyomott MVP szezont.következő szezon létfontosságú lesz. Ha rásérül, akkor nagy a baj.Amadeus91
Griffin is fasza lesz jövőre, de hát nyilván mostantól oda kellene figyelni néhány dologra.
Meg nem ártana rendbetenni a Skins gyepét, mert ha esni fog valamelyik meccsen, akkor az gyilkos pálya.
Aztán meg ugye attól sem kell félni, hogy RG ne küzdene minden pillanatban a felépüléséért, mert nem ilyen embernek, játékosnak ismertük meg azért.
Az előszezont, és a TC-t kihagyja, vagy limitáltan tolja le utóbbit, hogy azért a csapattal lehessen, de szeptemberben szerintem már kezdőként fog kivonulni a pályára.Stez
Így ha lesz esze Shannyéknek, kicsit rászoktatják majd. És feltételezem, hogy talán kevesebbet is fut majd. Az első néhány hétben, talán hónapban biztosan, azt majd neki kell éreznie, mit és mennyire bír a térde.
De AP után semmit sem nyugtázok inkább. Ő most is brutális megterhelést kap, mégis bírta a frissen műtött térde, RGIII-é is bírni fogja szerintem. De ezt majd meglátjuk.
több mint 13 éve
Két véglet van. Amikor már a sérüléskor azt mondják, hogy 4 hónap múlva játszani tud, aztán csodálkozhat a fan, hogy még hetekig nem lép pályára, meg van az óvatoskodás, és előzetesen eltúlozzák a rehab mértékét is, mint most. Ez a 14-18 hónap tipikusan olyan első fosatás volt, amit azért nem lehetett igazán komolyan venni. RGIII fiatal, gyorsabban regenerálódik, ráadásul itt van előttünk a példa, hogy a nagyobb terhelést kapó AP, egy szerintem még ennél is komolyabb sérülés után nyomott MVP szezont.következő szezon létfontosságú lesz. Ha rásérül, akkor nagy a baj.
több mint 13 éve
Dr. Andrews: "Robert Griffin III had successful knee surgery early this morning. He had a direct repair of his LCL and a re-do of his previous ACL reconstruction. We expect a full recovery and it is everybody's hope and belief that due to Robert's high motivation, he will be ready for the 2013 season. The goal of his treatment is to give him the best opportunity for a long professional career."