Cleveland Browns - New England Patriots
több mint 2 éve
realcamp
141
Bakker ez a Zappe.. tetszett nagyon ahogy fellépett a zsebben
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
wow, tök jó pocket awareness
több mint 2 éve
Wow... Ez a FG 60+ yardról is jó lett volna...Ezért draftoltuk 😊 Más kérdés, hogy úgy tűnik az irányzékkal vannak még néha gondok
Castleai01
több mint 2 éve
az előző támadásunknál olyan Rodgersen felállhattunk volna 4&1-re, aztán ha látja Zappe, hogy túl sok ember van a D-ben elindíthatta volna a játékotmost kéne egy FG egy 3-5 perces drive-val, hogy picit nyugodtabban nézhessem 😊
több mint 2 éve
Wow... Ez a FG 60+ yardról is jó lett volna...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
valaki szóljon a D-nek, hogy nincs vége a meccsnekKicsit prevent-be mentünk, persze hogy a rövid RB passzok ülnek...
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
valaki szóljon a D-nek, hogy nincs vége a meccsnek
több mint 2 éve
Etessük csak Chubbot, egyszer úgy is elszabadul
több mint 2 éve
Na azért most Pat emlékeztetet minket hogy bab nem hús 😀 ezzel a playhívással
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Érdekes hogy időt kértünk...Ennyire fontosnak érezte BB ezt a drive-ot?
több mint 2 éve
Mondjuk ez megint olyan ki mit akar belelátni😊Az az igazság nekem is tetszik Zappe játéka, de tényleg nem tudjuk mennyire játszik a komplett csapat jobb teljesítménye. Azért ez az idei wr corps már hasonlít egy normálisabb csapatéhoz, így persze jóval könnyebb dolga van egy qb-nak is.
Nem véletlenül voltam dühös, hogy pont a GB ellen volt Zappé első meccse, aki már akkor látszott, hogy verhetőek. Ma pl a Jets veri őket eddig 17-3-ra.
több mint 2 éve
Harris türelmetlen volt, szépen alakultak a blokkok a szélen pedig...
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
A stream csak nálam ugrált össze-vissza?
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Hat ha szerinted ugyanaz,ha VII egy teljesen reformált ,full offseasonnel felépített,teljesen raszabott playbokkal játszik egy seasont,meg ha vki 3. számú QB-kent,első csapatot nem is látva beugró kent a padrol beszállva ugyanazt a feladatot kapja,akkor nem tudok mit mondani.Miért is?Zappe sokkal nehezebb helyzetben van most,mint volt Jones.Akkor Jones 1. éve rosszabb mint Zappe eddigi 1,5 meccse?Vessetek a mókusok elé, de ez a "Zapi", eddig jobban tetszik nekem, mint Jones. És azt hiszem, sosem fog kiderülni, hogy milyen jó, mert amint felgyógyul Jones, Zappe máris megy vissza a kispadra, bármit is csinál addig.Én is többet látok benne mint Jonesban. Remélem minél később tér vissza, kiderül mit tud Zapi
ötös műhold
Nomac
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Nem kell magyarázni, értem én, de ti 1,5 meccsből mondtok véleményt, miközben a csapat folyamatosan fejlődik.Az a kemény ha ezt magyarázni kellMiért is?Zappe sokkal nehezebb helyzetben van most,mint volt Jones.Akkor Jones 1. éve rosszabb mint Zappe eddigi 1,5 meccse?Vessetek a mókusok elé, de ez a "Zapi", eddig jobban tetszik nekem, mint Jones. És azt hiszem, sosem fog kiderülni, hogy milyen jó, mert amint felgyógyul Jones, Zappe máris megy vissza a kispadra, bármit is csinál addig.Én is többet látok benne mint Jonesban. Remélem minél később tér vissza, kiderül mit tud Zapi
ötös műhold
Nomac
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
ParadSEC
Ennyiből azért nem mondanám azt, hogy Zappe>Jones, mert lassan az lesz, hogy ugyanaz a szitu mint Bradynél volt.
Ráadásul, akkor most Patricia fejlődik vagy Zappe húzza fel vagy hogy is van ez?
Komolyan, ne csináljátok már.
több mint 2 éve
southmiki
654
Ülnek a playhívások nagyon...Kezd bele jönni a szerepbe.
Azért jár az elismerés ma Matty P.-nek is... 😊
Castleai01
több mint 2 éve
atyaég megint milyen sec munka ment?Mi kell még, hogy Woods menesztve legyen?
több mint 2 éve
Ülnek a playhívások nagyon...Azért jár az elismerés ma Matty P.-nek is... 😊
több mint 2 éve
Hat ha szerinted ugyanaz,ha vki egy teljesen ráformált ,full offseasonnel felépített,teljesen raszabott playbokkal játszik egy seasont,meg ha vki 3. számú QB-kent,első csapatot nem is látva beugró kent a padrol beszállva ugyanazt a feladatot kapja,akkor nem tudok mit mondani.Miért is?Zappe sokkal nehezebb helyzetben van most,mint volt Jones.Akkor Jones 1. éve rosszabb mint Zappe eddigi 1,5 meccse?Vessetek a mókusok elé, de ez a "Zapi", eddig jobban tetszik nekem, mint Jones. És azt hiszem, sosem fog kiderülni, hogy milyen jó, mert amint felgyógyul Jones, Zappe máris megy vissza a kispadra, bármit is csinál addig.Én is többet látok benne mint Jonesban. Remélem minél később tér vissza, kiderül mit tud Zapi
ötös műhold
Nomac
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
egyre jobban tetszik az O
több mint 2 éve
Az a kemény ha ezt magyarázni kellMiért is?Zappe sokkal nehezebb helyzetben van most,mint volt Jones.Akkor Jones 1. éve rosszabb mint Zappe eddigi 1,5 meccse?Vessetek a mókusok elé, de ez a "Zapi", eddig jobban tetszik nekem, mint Jones. És azt hiszem, sosem fog kiderülni, hogy milyen jó, mert amint felgyógyul Jones, Zappe máris megy vissza a kispadra, bármit is csinál addig.Én is többet látok benne mint Jonesban. Remélem minél később tér vissza, kiderül mit tud Zapi
ötös műhold
Nomac
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Wynn és Brown remélem gyalog mennek haza OhiobólJó azért Myles Garrett az Myles Garrett...
NB2
több mint 2 éve
Wynn és Brown remélem gyalog mennek haza Ohioból
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Miért is?Zappe sokkal nehezebb helyzetben van most,mint volt Jones.Akkor Jones 1. éve rosszabb mint Zappe eddigi 1,5 meccse?Vessetek a mókusok elé, de ez a "Zapi", eddig jobban tetszik nekem, mint Jones. És azt hiszem, sosem fog kiderülni, hogy milyen jó, mert amint felgyógyul Jones, Zappe máris megy vissza a kispadra, bármit is csinál addig.Én is többet látok benne mint Jonesban. Remélem minél később tér vissza, kiderül mit tud Zapi
ötös műhold
Nomac
Lúdas Solymi
kolok1972
több mint 2 éve
Ki mondott ilyet, én többet érzek benne mint Jones-ban. Az hogy ki milyen számokat hoz, az mellékes.Akkor Jones 1. éve rosszabb mint Zappe eddigi 1,5 meccse?Vessetek a mókusok elé, de ez a "Zapi", eddig jobban tetszik nekem, mint Jones. És azt hiszem, sosem fog kiderülni, hogy milyen jó, mert amint felgyógyul Jones, Zappe máris megy vissza a kispadra, bármit is csinál addig.Én is többet látok benne mint Jonesban. Remélem minél később tér vissza, kiderül mit tud Zapi
ötös műhold
Nomac
Lúdas Solymi