Cleveland Browns - New England Patriots
több mint 2 éve
Szerintem már elindult a dobómozdulat, nem lennék meglepve ha visszafújnák...Én is így láttam,csak nem akartam beírni
Castleai01
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Szerintem már elindult a dobómozdulat, nem lennék meglepve ha visszafújnák...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
bazdmeg Wynn
több mint 2 éve
szopatjuk itt magunkat a sárgákkal és most meg Zappe is sokáig tartottapedig amúgy tetszik az O
labdavesztés 1-1
több mint 2 éve
Édes faszom, milyen drive ez?
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Ejj, Duggert megszívatták, remélem erre majd odafigyel.D-től eddig jók ezek a futásmegállítások.
több mint 2 éve
Most nem dobta alul…
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Mondd ezt a Seahawksnak 😊Azért az 1 Yardosról már ne a play hívás "trükkösségén" múljon a TD...lehettünk volna trükkösebbek is, így azért dühítő, hogy egy yardról nem vittük beJogos, bár nem most húznám elő az összes playt.
NB2
Várjuk meg hogyan alakul a meccs, korai lenne még.
Lúdas Solymi
Castleai01
Mi is állítottunk már meg ott nem egy játékot és szereztünk is.
Amúgy szerintem meg lehetett volna, hogyha Wynn nem ugrik be, de ugye "ha" nincsen.
több mint 2 éve
Azért az 1 Yardosról már ne a play hívás "trükkösségén" múljon a TD...lehettünk volna trükkösebbek is, így azért dühítő, hogy egy yardról nem vittük beJogos, bár nem most húznám elő az összes playt.
NB2
Lúdas Solymi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
lehettünk volna trükkösebbek is, így azért dühítő, hogy egy yardról nem vittük beJogos, bár nem most húznám elő az összes playt.
NB2
több mint 2 éve
Előtte tok üresen volt Henry az első ütemnel. Kar ezért a driveert,több volt benne.
több mint 2 éve
Zappe iceman
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
lehettünk volna trükkösebbek is, így azért dühítő, hogy egy yardról nem vittük be
több mint 2 éve
Szomi
30
Ekkora hulladek defet, még èletemben nem láttam pedig jó régóta nezek Browns meccseket.
Törtelyi Dévid
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Köszönjük Newsome
több mint 2 éve
Hat ez DPI volt szerintem is
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Parker aztakurva
több mint 2 éve
Simán benne van, hogy semennyire se sikerült 😀A védelemből egyre többen frusztáltak,kíváncsi vagyok mennyire szívják fel magukatRemélem túlszívják magukat és hibáznak 😉
Drip
Mármint a Brownsnál.
Go Pats!
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
A védelemből egyre többen frusztáltak,kíváncsi vagyok mennyire szívják fel magukatRemélem túlszívják magukat és hibáznak 😉
Drip
Mármint a Brownsnál.
Go Pats!