Cleveland Browns - New England Patriots
több mint 2 éve
Aztakurva ezt a mákot
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Imitheking
1 883
Szerintem nem ert hozza. Legaabbis rohadtul nem latszik egysertelmuen. Buko
több mint 2 éve
Mi a fasz 😀 Na ilyet se gondoltam volna, hogy valaha felénk pattanMondjuk ezt vissza fújják 😕
Drip
több mint 2 éve
Úgy néz ki ezt megússzuk...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Pályán kivülről is lehet?
több mint 2 éve
Azt nem hiszem el, hogy innen csesszük el.
több mint 2 éve
Ébresztő Bill bazdmeg
több mint 2 éve
Imitheking
1 883
Lol…
több mint 2 éve
Mi a fasz 😀 Na ilyet se gondoltam volna, hogy valaha felénk pattan
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Akkor lett volna 8 pont, ha berúgják az extrát.Itt miért mentek kétpontosra?mert akkor 8 pont a különbség, ami egy támadás
realcamp
vpi
több mint 2 éve
jah csak így 2x kell végig menniükItt miért mentek kétpontosra?mert akkor 8 pont a különbség, ami egy támadás
realcamp
vpi
most ez meg miért browns labda????
több mint 2 éve
Itt miért mentek kétpontosra?mert akkor 8 pont a különbség, ami egy támadás
realcamp
több mint 2 éve
ezt nem hiszem el, ennyire ne legyünk már amatőrök!!!
több mint 2 éve
Szép td Bryant na ne már..
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
realcamp
141
Itt miért mentek kétpontosra?
több mint 2 éve
INT helyett kaptunk egy rohadt TD-t
több mint 2 éve
Szép elkapás volt, meg kell adni...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Imitheking
1 883
Egyetlen ertelmes elkapojuk, persze a legszarabb corner marad vele.
több mint 2 éve
Tényleg a Bryant volt a Copperen, Gratulálok
több mint 2 éve
ne szúrjunk már el, egy agyonnyert meccset!!!
több mint 2 éve
mondjuk ez pont most nem oszt nem szoroz sajna.Semmi esélyét nem látom, hogy visszajöjjünk, persze annak se láttam semmi esélyét, hogy a Jets ellen kikapjunk 1 perc alatt 😀
több mint 2 éve
Imitheking
1 883
Picsaba. Kellett volna a 3 labdabirtoklas kulonbseg.
több mint 2 éve
picsába megszakadt a sorozatha Stephensson elkapja, akkor sokkal közelebb lehettünk volna
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most dühös vagyok, mert rohadt szépen jöttük át a pályán
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
ez meg IG? wtf
több mint 2 éve
Jól tette hogy eldobta, tetszik hogy nem pánikol Zappe nyomás alatt...Szerk.: Azért messzebb dobhatta volna, 3 pontba fájt ez a hiba...
Szerkesztette: Castleai01