Cleveland Browns - New England Patriots
több mint 2 éve
Minek ugrott be mikor 2 TE is mozgásban volt még... 😮ennyi idegesítő, hülye sárgát nem szedtünk össze soha, az elmúlt 18 évben mióta nézem a csapatot
Castleai01
több mint 2 éve
Minek ugrott be mikor 2 TE is mozgásban volt még... 😮
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
A végén még jò kis meccs lesz ez. D csata, O bénázás😁😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
most hamarább megunták az edzők Wynn faszkodásaités Bourne meg lesérült😕
sajnos a browns d kezd összeállni
több mint 2 éve
Imitheking
1 883
Helyes, Wynn lecserelve.
több mint 2 éve
Nagy játék
több mint 2 éve
Ez inkább holding volt.
több mint 2 éve
Háát, nemtom, ezek nagyon kétesélyes szituk, jó lenne több kamerából megnézni.Mit? Élőben látható volt, hogy nem vitte át
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Barmore nagyot ment ennél a stop ál
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Háát, nemtom, ezek nagyon kétesélyes szituk, jó lenne több kamerából megnézni.
több mint 2 éve
nincs meg
több mint 2 éve
Imitheking
1 883
Szep
több mint 2 éve
Stop volt ez...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
szerintem átvitte 😕
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Szintén. Amilyen jól indult a karrierje, annyira rosszul folytatja.Wynn mehet, amerre lat a szezon vegen. Contact yearben ekkora fost letenni az asztalra…Agree
Imitheking
kolok1972
több mint 2 éve
Szerintem igen, de ezen nem fogunk összeveszni... 😉Már nem számít, de szerintem ez incomplete volt, nem fumble...A keze nem indult el előre,pont a holtponton utottek meg
Castleai01
kolok1972
A 11-es az amit a bíró megad... 😛
több mint 2 éve
De legalább sérülékeny. Remek pick volt az is első körben.Eddig is max átlagos volt. Nem is értettem, amikor pletykálták, hogy holdoutol majd.Wynn mehet, amerre lat a szezon vegen. Contact yearben ekkora fost letenni az asztalra…Agree
Imitheking
kolok1972
zinedine5
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Eddig is max átlagos volt. Nem is értettem, amikor pletykálták, hogy holdoutol majd.Wynn mehet, amerre lat a szezon vegen. Contact yearben ekkora fost letenni az asztalra…Agree
Imitheking
kolok1972
több mint 2 éve
és ez sacknek is számított, így Myles az új csúcstartó 😊
több mint 2 éve
Már nem számít, de szerintem ez incomplete volt, nem fumble...A keze nem indult el előre,pont a holtponton utottek meg
Castleai01
több mint 2 éve
Wynn mehet, amerre lat a szezon vegen. Contact yearben ekkora fost letenni az asztalra…Agree
Imitheking
több mint 2 éve
Már nem számít, de szerintem ez incomplete volt, nem fumble...
több mint 2 éve
Imitheking
1 883
Wynn mehet, amerre lat a szezon vegen. Contact yearben ekkora fost letenni az asztalra…
több mint 2 éve
Lassítva mégsem,jó döntés
több mint 2 éve
de nem fújták vissza