Cleveland Browns - New England Patriots
több mint 2 éve
Hát ez a drive kilátástalan volt már az első oldalpassz után... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Zappe sokkal nehezebb helyzetben van most,mint volt Jones.Akkor Jones 1. éve rosszabb mint Zappe eddigi 1,5 meccse?Vessetek a mókusok elé, de ez a "Zapi", eddig jobban tetszik nekem, mint Jones. És azt hiszem, sosem fog kiderülni, hogy milyen jó, mert amint felgyógyul Jones, Zappe máris megy vissza a kispadra, bármit is csinál addig.Én is többet látok benne mint Jonesban. Remélem minél később tér vissza, kiderül mit tud Zapi
ötös műhold
Nomac
Lúdas Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Akkor Jones 1. éve rosszabb mint Zappe eddigi 1,5 meccse?Vessetek a mókusok elé, de ez a "Zapi", eddig jobban tetszik nekem, mint Jones. És azt hiszem, sosem fog kiderülni, hogy milyen jó, mert amint felgyógyul Jones, Zappe máris megy vissza a kispadra, bármit is csinál addig.Én is többet látok benne mint Jonesban. Remélem minél később tér vissza, kiderül mit tud Zapi
ötös műhold
Nomac
több mint 2 éve
CBS-nél imádják ezt a former teammate dumát, kb vagy már 5x elmondták 😊Jó mondjuk nem két egetverően izgalmas csapatról van szó valljuk be... 😛
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Vessetek a mókusok elé, de ez a "Zapi", eddig jobban tetszik nekem, mint Jones. És azt hiszem, sosem fog kiderülni, hogy milyen jó, mert amint felgyógyul Jones, Zappe máris megy vissza a kispadra, bármit is csinál addig.Én is többet látok benne mint Jonesban. Remélem minél később tér vissza, kiderül mit tud Zapi
ötös műhold
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Vessetek a mókusok elé, de ez a "Zapi", eddig jobban tetszik nekem, mint Jones. És azt hiszem, sosem fog kiderülni, hogy milyen jó, mert amint felgyógyul Jones, Zappe máris megy vissza a kispadra, bármit is csinál addig.Azért kezd a csapat is összeállni, meg sztem Jones sérülten játszott ill. az a fullos sack se tett jót neki.
ötös műhold
több mint 2 éve
CBS-nél imádják ezt a former teammate dumát, kb vagy már 5x elmondták 😊
több mint 2 éve
Szép védekezés volt Jones-tól...
több mint 2 éve
ötös műhold
309
Vessetek a mókusok elé, de ez a "Zapi", eddig jobban tetszik nekem, mint Jones. És azt hiszem, sosem fog kiderülni, hogy milyen jó, mert amint felgyógyul Jones, Zappe máris megy vissza a kispadra, bármit is csinál addig.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
A Gameclock az jól működik? Előbb is már le volt járva vagy nem volt mutatva egyáltalán.
több mint 2 éve
Judon szép stop-pal... 😊
több mint 2 éve
Azért az nem gyenge dobás volt.Kellemes meglepetés számomra mennyire bátran dobáltatják BB-ék Zappe-t az már csak hab a tortán hogy meg is hálája a bizalmat eddig...
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Thornton milyen pálcika,atyaég.Jogos,nyilván idénre gondoltam,de nem voltam pontos.Zappe vajon miért találja meg Henryt,akit Meki sosem?Tavaly azért elég gyakran találták meg egymást a labdával... 😉
kolok1972
Castleai01
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
ez kurva szép volt
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Azért az nem gyenge dobás volt.
több mint 2 éve
Zappe vajon miért találja meg Henryt,akit Meki sosem?Tavaly azért elég gyakran találták meg egymást a labdával... 😉
kolok1972
több mint 2 éve
Jonnu 😊mondjuk rugbysen hátra dobja Meyersnek, az meg befuthatott volna simán TD-re 😊
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Rookie to Rookie... 😊
több mint 2 éve
végreee TD
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Jonnu 😊
több mint 2 éve
Jonuuuuuuuuuuuuuu........
több mint 2 éve
Bírnám, ha Judon sorozata nem szakadna meg, de Brissetthez kb oda sem bírunk érni.Barmore nékül középről még nehezebb lesz... 😕
Nagyon tudnám értékelni, ha most az első drive-ból pontokat szereznénk.
NB2
több mint 2 éve
Bírnám, ha Judon sorozata nem szakadna meg, de Brissetthez kb oda sem bírunk érni.Nagyon tudnám értékelni, ha most az első drive-ból pontokat szereznénk.