Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
Elmegy az OC esetleg a a DC és a st. coach. 1-2 éven belül meg a Top kulcs játékos.( Ennek Lionsnak ez lenne a max?)kire gondolsz?
southmiki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Elmegy az OC esetleg a a DC és a st. coach. 1-2 éven belül meg a Top kulcs játékos.( Ennek Lionsnak ez lenne a max?)Ki a top kulcs játékos? 😀
southmiki
2 hónapja
Elmegy az OC esetleg a a DC és a st. coach. 1-2 éven belül meg a Top kulcs játékos.( Ennek Lionsnak ez lenne a max?)
2 hónapja
Értem, de az ellenfél azért nem túl színvonalas. Már elnézést a WSH szimpatizánsoktól, de azért na, ennyire nem kéne megbaszódni.Ki hívott az elején 3rd and 1-re empty backfieldet? Onnan volt kapkodás.Azért az egyik nélkül a QB helyzetetek is kérdéses, a másikat meg épp egy college O eteti.Fordítva.Csoda edzői stáb is magyarázhatja a bizonyítványt.Johnson elvesztése mondjuk nagyon nagy érvágás lesz. Glenn-é nem hiszem,
cikesz
iktriad
MacPhisto
Cruyffista
Glenn épp a nagyanyám barátnőivel próbálkozik a secondaryben.
MacPhisto
2 hónapja
4,30 a Skins W, még nem késő megtenni!Remélem, valakinek tudtam segíteni.🙂
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
45 pont, az idei legtöbb...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
a commando kvázi hiba nélkül hozza le a meccsetEzt az O cseszte el, de nagyon
a lions túl sokat hibázik és sajnos a védelem elfogyott
Negritis, a vajda
2 hónapja
Dettó! Nagyon bírom a játékát!Ekeler is újjászületettNeki Örülök, nagyon megérdemli...
warr_b
Petila
2 hónapja
a commando kvázi hiba nélkül hozza le a meccseta lions túl sokat hibázik és sajnos a védelem elfogyott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
McNichols, lol ☺️

2 hónapja
És tényleg TD. Minden tisztelet a Washingtonnak.
2 hónapja
Sztem vége...
2 hónapja
Terry baby ❤️

2 hónapja
Tökös volt!
2 hónapja
Sajnalom, mert nagyon szeretheto csapat, de ez elment
2 hónapja
Ezek Lions fans arcok... szegényekElhitték, hogy ez az ő évük lesz. Csak erről nem szóltak a Commandonak.
ender1112
2 hónapja
Ki hívott az elején 3rd and 1-re empty backfieldet? Onnan volt kapkodás.Azért az egyik nélkül a QB helyzetetek is kérdéses, a másikat meg épp egy college O eteti.Fordítva.Csoda edzői stáb is magyarázhatja a bizonyítványt.Johnson elvesztése mondjuk nagyon nagy érvágás lesz. Glenn-é nem hiszem,
cikesz
iktriad
MacPhisto
Cruyffista
Glenn épp a nagyanyám barátnőivel próbálkozik a secondaryben.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

2 hónapja
Ezek Lions fans arcok... szegények
2 hónapja
Van más zseni a Lions edzői stábjában offenseben? Amúgy Mark Brunell a QB coach mondta, hogy megy majd Johnsonnal. Ikonikus lenne, ha hozzánk(mivel még mindig ő volt a Jags történetének legsikeresebb QB-ja).Fordítva.Csoda edzői stáb is magyarázhatja a bizonyítványt.Johnson elvesztése mondjuk nagyon nagy érvágás lesz. Glenn-é nem hiszem,
cikesz
iktriad
MacPhisto
2 hónapja
Legrosszabb remalmaimban se gondoltam ekkora szarraMegraktam a Commando-t +12.5 -el. Gondoltam, hogy közel lehetnek, de ez wáó.
Akkoss
2 hónapja
Hát ha ebből visszajonnek, az csoda. Kéne valami momentum
2 hónapja
2vel kevesebb lenne neki, már el lehetne ültetni a kertben.Eddig működtek a trick playek, most azzal nem tudsz mit csinálni, hogy a buta feka nem ismeri fel a halott játékot és hős akar lenniDe most komolyan Jameson kezébe passzt adni... az egyik legkevesebb IQval rendelkezik az nflben
Jakehomer
Akkoss
2 hónapja
Azért az egyik nélkül a QB helyzetetek is kérdéses, a másikat meg épp egy college O eteti.Fordítva.Csoda edzői stáb is magyarázhatja a bizonyítványt.Johnson elvesztése mondjuk nagyon nagy érvágás lesz. Glenn-é nem hiszem,
cikesz
iktriad
MacPhisto