Houston Texans - New England Patriots
több mint 3 éve
Jamie Nem is nagyon láttam eddig
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Collins is back 😊
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Na, Collins megérkezett 😊
több mint 3 éve
Collins beköszönt 😀
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nekem is úgy tűnt elsőnek, hogy ezt bezony lehalászták.Bazz, elsőre azt hittem, hogy elütötte a védő.Én meg azt, hogy interception lesz.... 😊
Nemtom, hogy valóban így tervezték-e.
Solymi
Burkus
BB kérdése JMD felé vhogy azt sugallta, hogy nem ez volt betervezve.
több mint 3 éve
ebben a drájvban még néha blokkolni is sikerült beszarás. Jones azért jóóóóó 😊
több mint 3 éve
Azért most ezért a tűéles utolsó másodperces passzért lehet dícsérni az újoncot azért.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 3 éve
Bazz, elsőre azt hittem, hogy elütötte a védő.Én meg azt, hogy interception lesz.... 😊
Nemtom, hogy valóban így tervezték-e.
Solymi
több mint 3 éve
Mondjuk nem sokon múlt a passz 😊
több mint 3 éve
Zseniális passz volt, Jones a várakozások felett teljesít a szezonban és láthatóan nem nyomja agyon a felelősség sem.
több mint 3 éve
Na akkor meccs van
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Bazz, elsőre azt hittem, hogy elütötte a védő.Nemtom, hogy valóban így tervezték-e.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
meccs van 😊
több mint 3 éve
sima liba 3 Fg és nyerünk 😊Félpályától mehetünk! 😀25 yard a field goalig
kyobalu
zinedine5
több mint 3 éve
Félpályától mehetünk! 😀25 yard a field goalig
kyobalu
több mint 3 éve
Hou. ST mi dent megtesz, hogy izgis legyen 😊
több mint 3 éve
southmiki
654
amúgy JMD-t mi a tökömért tartja mindenki akkora offenzív gurunak odakint??De csak az ellenszúrkolók szerint. Nálam ott telt be a pohár amikor pár éve a Bills ellen 0 pontot rakott fel a csapat, ami nem is olyan nagy baj tekintve hogy Brisset volt a kezdő, de hogy még se próbálták a hosszú vagy trükkös playeket hogy legalább pontot szerezzenek.
Rá tipikusan igaz lehet hogy csak TB miatt tűnt szuper királynak....máshol azért eléggé leégett
manuszka86
több mint 3 éve
Ezt a hosszút most nagyon nem kellett volna bekapni.Valahol éreztem,hogy bekapjuk....
Burkus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ha nyerni akarunk ebből nem szabadna pontot kapnunk.
több mint 3 éve
Ezt a hosszút most nagyon nem kellett volna bekapni.
több mint 3 éve
amúgy JMD-t mi a tökömért tartja mindenki akkora offenzív gurunak odakint??Rá tipikusan igaz lehet hogy csak TB miatt tűnt szuper királynak....máshol azért eléggé leégett