Houston Texans - New England Patriots
több mint 3 éve
Annyi a pozitívum, hogy emptynek nem lesz igaza.. Ez a Mac gyereke elég jó az RPO-ban, l adja el! A TE passzok végig úgy jöttek ma.. Csak pozitívan gyerekek! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 3 éve
de mert ez f.sz JMd screenezik amikor nem megy... Megint egy igéretes kuka drive0 db jó blokkal nehéz screent játszaniazért mi nem adjuk fel
jamaicababa
zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Jól haladunk, de a RZ-ben elfogy a tudomány
több mint 3 éve
0 db jó blokkal nehéz screent játszaniazért mi nem adjuk fel
jamaicababa
több mint 3 éve
Screen 3&14-re?
több mint 3 éve
0 db jó blokkal nehéz screent játszani
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
red zone elég komoly ellenfelünk
több mint 3 éve
Harris lesérült? Úgy látom, ez kellett hogy végre tökös passzokat hívjunk. Bár még mindig a pálya közepét támadjuk.
több mint 3 éve
Durva, hogy ez még mindig röhögve nyerhető meccs.
több mint 3 éve
southmiki
654
Csak a baj hogy nem ott vernek meg minket.Kérdés hogy mit kezdünk a top 5 pickel. Wr, és a sec. a legnagyobb hiányposzt,de ide akárkikek hoztunk a drafton nem tudtuk beépítetlen .Simán OT pick, de még későbbi körben is simán kell OL pick.
southmiki
manuszka86
több mint 3 éve
Kérdés hogy mit kezdünk a top 5 pickel. Wr, és a sec. a legnagyobb hiányposzt,de ide akárkikek hoztunk a drafton nem tudtuk beépítetlen .Simán OT pick, de még későbbi körben is simán kell OL pick.
southmiki
több mint 3 éve
Se wr se cb ne jöjjön csak O fal ember mert annál nagyobb needünk nincs legalább 3 picket rááldoznékKérdés hogy mit kezdünk a top 5 pickel. Wr, és a sec. a legnagyobb hiányposzt,de ide akárkikek hoztunk a drafton nem tudtuk beépítetlen .A pats.hu-n ugyanennyit tippeltem...Körülbelül. Én gyors számítással 4-13-ra jutottam (Jags, Falcons, Jets (bár az már nem olyan biztos)) Az akár egy negyediket is érhet.Ha a jövő heti meccset országos kettesre veszem és 1-5-el fogunk állni, az azért alulmúlja a várakozásaimat, rebuild ide vagy oda. Chargers, Browns, két Bills, Miami Miamiban - egy előkelő draftpick is összejöhet.Top 5?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Én voltam a legpesszimistább...
ThundersNFL
southmiki
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
southmiki
654
Kérdés hogy mit kezdünk a top 5 pickel. Wr, és a sec. a legnagyobb hiányposzt,de ide akárkikek hoztunk a drafton nem tudtuk beépítetlen .A pats.hu-n ugyanennyit tippeltem...Körülbelül. Én gyors számítással 4-13-ra jutottam (Jags, Falcons, Jets (bár az már nem olyan biztos)) Az akár egy negyediket is érhet.Ha a jövő heti meccset országos kettesre veszem és 1-5-el fogunk állni, az azért alulmúlja a várakozásaimat, rebuild ide vagy oda. Chargers, Browns, két Bills, Miami Miamiban - egy előkelő draftpick is összejöhet.Top 5?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
ThundersNFL
több mint 3 éve
Körülbelül. Én gyors számítással 4-13-ra jutottam (Jags, Falcons, Jets (bár az már nem olyan biztos)) Az akár egy negyediket is érhet.hát én 3 W-nél többet nem látok ebben a csapatban de cáfoljanak rám!
Burkus
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
A látottak tükrében Sony Michel elcserélése sem volt indokolt. Bolden a rotációs futó?Azért ez a fumbli Taylortól elég szerencsétlen volt, nem varrnám teljes mértékben a nyakába.
Burkus
több mint 3 éve
kemény 2 yardot haladtunk 3 kísérletből fasza....De haladtunk....
manuszka86
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Wyatt 12-4-et tippelt?Körülbelül. Én gyors számítással 4-13-ra jutottam (Jags, Falcons, Jets (bár az már nem olyan biztos)) Az akár egy negyediket is érhet.Ha a jövő heti meccset országos kettesre veszem és 1-5-el fogunk állni, az azért alulmúlja a várakozásaimat, rebuild ide vagy oda. Chargers, Browns, két Bills, Miami Miamiban - egy előkelő draftpick is összejöhet.Top 5?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Középfutás, középfutás, screen..Nem is JMD lenne
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
A pats.hu-n ugyanennyit tippeltem...Körülbelül. Én gyors számítással 4-13-ra jutottam (Jags, Falcons, Jets (bár az már nem olyan biztos)) Az akár egy negyediket is érhet.Ha a jövő heti meccset országos kettesre veszem és 1-5-el fogunk állni, az azért alulmúlja a várakozásaimat, rebuild ide vagy oda. Chargers, Browns, két Bills, Miami Miamiban - egy előkelő draftpick is összejöhet.Top 5?
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Istenem, még ezt a mezonypoziciot is elbasszak
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
A látottak tükrében Sony Michel elcserélése sem volt indokolt. Bolden a rotációs futó?
több mint 3 éve
Beszarok, de bénák vagyunk