Houston Texans - New England Patriots
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Az a Bills volt.de.. Taylor nélkül igen ez egy bottom 5 csapat (elnézést a Texans fanoktol) nézd meg mit csinált velük a BillsDehogy szurkolok én nekik, azt akarom, hogy mi nyerjünk, de nem fogom szétidegelni magam ezen a meccsen, meg főleg a szezonon.Komolyan mondom, tetszik amit a Texans csinál, tökös gyerekek 😊Csak a másik csapatnak szurkolsz 😁
Solymi
kolok1972
Azért ez a Texans nem annyira szar, meg ellenük tavaly is szoptunk...Crennel tudja, hogy mit kell csinálni.
Solymi
kolok1972
Ahogy írtam, a Texans ismer minket, a tavalyi csapatukat se tudtuk megverni.
Amúgy meg a mi csapatunk sincs olyan előkelő helyen...középmezőny max.
több mint 3 éve
Kivétel erősíti a szabályt. 😀 TB elszokott a szar időtől ;-D. Nem gondolnám hogy ezzel a jelenlegi branccsal kicsúszunk a top 10-es draft helyről.Jah.. Múlt héten a Tampa ellen pont úgy tűnt.. 😀Azért meghallgatnám, ami a szünetben elhangzik majd...Semmi nem lesz. Az öreg már nem a régi! Szépen kiszopunk mint állat valószinű megalázóan egy liga uccsó csapattól. Nincs ebben a jelenlegi csapatban spiritusz se edző se játékosnál. Olyan mintha kifogyott volna a tank
Burkus
ParadSEC
kyobalu
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Jaa, így már leesett 😀Félreértettél,azon poénkodtam (rosszul),hogy ok hogy tetszik a Texans játéka,csak nem nekik szurkolszDehogy szurkolok én nekik, azt akarom, hogy mi nyerjünk, de nem fogom szétidegelni magam ezen a meccsen, meg főleg a szezonon.Komolyan mondom, tetszik amit a Texans csinál, tökös gyerekek 😊Csak a másik csapatnak szurkolsz 😁
Solymi
kolok1972
Azért ez a Texans nem annyira szar, meg ellenük tavaly is szoptunk...Crennel tudja, hogy mit kell csinálni.
Solymi
kolok1972
Hát igen, eléggé felemás helyzet, dehát mit csináljak... eléggé underdog csapat így és hát Mills is megpróbál kitenni magáért.
Nyugi van, ez most egy ilyen szezon, ráadásul a Texans ellen eddig se volt nekünk könnyű.Azért meghallgatnám, ami a szünetben elhangzik majd...Semmi nem lesz. Az öreg már nem a régi! Szépen kiszopunk mint állat valószinű megalázóan egy liga uccsó csapattól. Nincs ebben a jelenlegi csapatban spiritusz se edző se játékosnál. Olyan mintha kifogyott volna a tank
Burkus
ParadSEC
Nem néz ki jól most a DEF játék, de a matchupok nem nekünk kedveznek.
több mint 3 éve
de.. Taylor nélkül igen ez egy bottom 5 csapat (elnézést a Texans fanoktol) nézd meg mit csinált velük a BillsDehogy szurkolok én nekik, azt akarom, hogy mi nyerjünk, de nem fogom szétidegelni magam ezen a meccsen, meg főleg a szezonon.Komolyan mondom, tetszik amit a Texans csinál, tökös gyerekek 😊Csak a másik csapatnak szurkolsz 😁
Solymi
kolok1972
Solymi
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Jó lenne Fgig elmenni. A másodikat mi kezdjük.
több mint 3 éve
Judon igazolás legalább nagyon betalált, ez pozitívum 😊
több mint 3 éve
Jah.. Múlt héten a Tampa ellen pont úgy tűnt.. 😀Azért meghallgatnám, ami a szünetben elhangzik majd...Semmi nem lesz. Az öreg már nem a régi! Szépen kiszopunk mint állat valószinű megalázóan egy liga uccsó csapattól. Nincs ebben a jelenlegi csapatban spiritusz se edző se játékosnál. Olyan mintha kifogyott volna a tank
Burkus
ParadSEC
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 3 éve
Van nyomás végre
több mint 3 éve
Imitheking
1 882
Vegre valaki csinal valamit.
több mint 3 éve
Azért meghallgatnám, ami a szünetben elhangzik majd...Semmi nem lesz. Az öreg már nem a régi! Szépen kiszopunk mint állat valószinű megalázóan egy liga uccsó csapattól. Nincs ebben a jelenlegi csapatban spiritusz se edző se játékosnál. Olyan mintha kifogyott volna a tank
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Félreértettél,azon poénkodtam (rosszul),hogy ok hogy tetszik a Texans játéka,csak nem nekik szurkolszDehogy szurkolok én nekik, azt akarom, hogy mi nyerjünk, de nem fogom szétidegelni magam ezen a meccsen, meg főleg a szezonon.Komolyan mondom, tetszik amit a Texans csinál, tökös gyerekek 😊Csak a másik csapatnak szurkolsz 😁
Solymi
kolok1972
Solymi
több mint 3 éve
Azért meghallgatnám, ami a szünetben elhangzik majd...
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Dehogy szurkolok én nekik, azt akarom, hogy mi nyerjünk, de nem fogom szétidegelni magam ezen a meccsen, meg főleg a szezonon.Komolyan mondom, tetszik amit a Texans csinál, tökös gyerekek 😊Csak a másik csapatnak szurkolsz 😁
Solymi
kolok1972
több mint 3 éve
Azért van gond a def. hívásokkal is, kis Belichik-nek még van mit tanulnia...Akkor miért Ő hívja?
Castleai01
több mint 3 éve
Azért van gond a def. hívásokkal is, kis Belichik-nek még van mit tanulnia...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Komolyan mondom, tetszik amit a Texans csinál, tökös gyerekek 😊Csak a másik csapatnak szurkolsz 😁
Solymi
több mint 3 éve
Komolyan mondom, tetszik amit a Texans csinál, tökös gyerekek 😊Érzik, hogy ez ellen a védelem ellen bármit be lehet ma vállalni. Nyomás nincs, a CB-k pedig mindenről lemaradnak. Minden elkapásnál tisztán állt az elkapó.
Solymi
több mint 3 éve
Na ennyire megalázo meccset már régen láttam
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Komolyan mondom, tetszik amit a Texans csinál, tökös gyerekek 😊
több mint 3 éve
Azért ha ez ma 1-4, a jövő hét után feltehetően 1-5, az már gáz, rebuild ide vagy oda. Pláne ilyen játékkal.
több mint 3 éve
baszódjatok meg
több mint 3 éve
WTFKinek az avatar-ja a HOU QB?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.