Houston Texans - New England Patriots
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Benne volt már ezekben a középre menő dobásokban h INT lesz, már 2-3 labdát előtte leütöttek meg beleértek.
több mint 3 éve
B0asssszki
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Szopatnak
több mint 3 éve
ilyen nincs
több mint 3 éve
Eladta Meki
több mint 3 éve
237 kapott yard egy félidő alatt Houston Off-tól…
több mint 3 éve
Billbá sem volt elégedett a védelemmel 😊
több mint 3 éve
Kikaptak a Miamitól, egy szavam sem volt mert egy fumble-on múlt az egész (Harris...) Kikaptak a Tampától, még lelkes is voltam, teljesen vállalható meccs volt. Ezt simán meg is nyerhetik még. A mutatott játék színvonalával van bajom.Nem veszem, de a tavalyi csapatukra is azt mondtuk, hogy simán verhető Watson ide vagy oda...aztán meg kikaptunk. Emellett 2x megverték a Jagset és a 1x a Lionst... mindenki mástól kikaptak.Azért Watsont meg Millst ne vegyük már egy kalap alá…Az a Bills volt.de.. Taylor nélkül igen ez egy bottom 5 csapat (elnézést a Texans fanoktol) nézd meg mit csinált velük a BillsDehogy szurkolok én nekik, azt akarom, hogy mi nyerjünk, de nem fogom szétidegelni magam ezen a meccsen, meg főleg a szezonon.Komolyan mondom, tetszik amit a Texans csinál, tökös gyerekek 😊Csak a másik csapatnak szurkolsz 😁
Solymi
kolok1972
Azért ez a Texans nem annyira szar, meg ellenük tavaly is szoptunk...Crennel tudja, hogy mit kell csinálni.
Solymi
kolok1972
Ahogy írtam, a Texans ismer minket, a tavalyi csapatukat se tudtuk megverni.
Amúgy meg a mi csapatunk sincs olyan előkelő helyen...középmezőny max.
Solymi
kolok1972
Jó, mondjuk elég komoly sorsolásuk volt, de a Colts 2x és a Bears is megverte őket.
Amúgy meg 1 labdabirtokláson belül vagyunk...nincs itt probléma 😀
Solymi
több mint 3 éve
Az a baj,hogy ez a csapat elméletileg kemény Def-re,a stabil O-falra és a működő futásra lenne felépítve . Ezekből mi működik?
több mint 3 éve
Én azt láttam a Tampa meccsen, hogy a D# csúszott mászott és kifejezetten jól működött a passz elleni védekezésben.. Az O# pedig az időjárás ellenére kifejezetten tökös és pofás játékokat hívott, Mac Jones kifejezetten impresszíven játszott és csak egy kipattanó kapufának köszönhetjük, hogy nem nyertünk!kikaptunk vagy kikaptunk? Amúgy tényleg szarok voltak sima időben lesimáztak volna. Kérdem én hol a nagy taktika most, vagy a többi szétszivott meccsen? Ne mond hogy nem veszed észre a stáb és a játékosok szétesését. Olyan fegyelmezetlenek mint a szar és nincs már bünti se ahhoz hasonló köv meccsen ugyan az játszódik leHát persze.. TB és a Tampa O# volt a szar, egyből gondoltam.. 😀Kivétel erősíti a szabályt. 😀 TB elszokott a szar időtől ;-D. Nem gondolnám hogy ezzel a jelenlegi branccsal kicsúszunk a top 10-es draft helyről.Jah.. Múlt héten a Tampa ellen pont úgy tűnt.. 😀Azért meghallgatnám, ami a szünetben elhangzik majd...Semmi nem lesz. Az öreg már nem a régi! Szépen kiszopunk mint állat valószinű megalázóan egy liga uccsó csapattól. Nincs ebben a jelenlegi csapatban spiritusz se edző se játékosnál. Olyan mintha kifogyott volna a tank
Burkus
ParadSEC
kyobalu
ParadSEC
kyobalu
ParadSEC
Ez a csapat ujjáépülőben van, csodákat ne várjunk! Rengeteg az új játékos és sokan néznek már kifelé is a csapatból a koruk miatt..DE ez a csapat lényegesen jobb már mint a tavalyi! Végre van egy irányítónk, aki újonc kora ellenére jól vezeti a csapatot. Kellene egy normális fal elé és egyből jobbnak tűnne Minden! 😉 Peace! 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Nem veszem, de a tavalyi csapatukra is azt mondtuk, hogy simán verhető Watson ide vagy oda...aztán meg kikaptunk. Emellett 2x megverték a Jagset és a 1x a Lionst... mindenki mástól kikaptak.Azért Watsont meg Millst ne vegyük már egy kalap alá…Az a Bills volt.de.. Taylor nélkül igen ez egy bottom 5 csapat (elnézést a Texans fanoktol) nézd meg mit csinált velük a BillsDehogy szurkolok én nekik, azt akarom, hogy mi nyerjünk, de nem fogom szétidegelni magam ezen a meccsen, meg főleg a szezonon.Komolyan mondom, tetszik amit a Texans csinál, tökös gyerekek 😊Csak a másik csapatnak szurkolsz 😁
Solymi
kolok1972
Azért ez a Texans nem annyira szar, meg ellenük tavaly is szoptunk...Crennel tudja, hogy mit kell csinálni.
Solymi
kolok1972
Solymi
kolok1972
Jó, mondjuk elég komoly sorsolásuk volt, de a Colts 2x és a Bears is megverte őket.
Amúgy meg 1 labdabirtokláson belül vagyunk...nincs itt probléma 😀
több mint 3 éve
Ha ránézek erre a David Mills 12/16 202 yard 2 TD 156,3 RTG kiírásra EGY FÉLIDŐ után, sírni támad kedvem.Ők a jók nem mi vagyunk szarok 😀
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Ha ránézek erre a David Mills 12/16 202 yard 2 TD 156,3 RTG kiírásra EGY FÉLIDŐ után, sírni támad kedvem.
több mint 3 éve
hát ez egy érdekes félidő volt maradjunk annyiban, innen csak feljebb lehet menni 😀
több mint 3 éve
Azért Watsont meg Millst ne vegyük már egy kalap alá…Az a Bills volt.de.. Taylor nélkül igen ez egy bottom 5 csapat (elnézést a Texans fanoktol) nézd meg mit csinált velük a BillsDehogy szurkolok én nekik, azt akarom, hogy mi nyerjünk, de nem fogom szétidegelni magam ezen a meccsen, meg főleg a szezonon.Komolyan mondom, tetszik amit a Texans csinál, tökös gyerekek 😊Csak a másik csapatnak szurkolsz 😁
Solymi
kolok1972
Solymi
kolok1972
Solymi
több mint 3 éve
Folk becsűrte
több mint 3 éve
Így kellett volna a Tampa ellen is.
több mint 3 éve
kikaptunk vagy kikaptunk? Amúgy tényleg szarok voltak sima időben lesimáztak volna. Kérdem én hol a nagy taktika most, vagy a többi szétszivott meccsen? Ne mond hogy nem veszed észre a stáb és a játékosok szétesését. Olyan fegyelmezetlenek mint a szar és nincs már bünti se ahhoz hasonló köv meccsen ugyan az játszódik leHát persze.. TB és a Tampa O# volt a szar, egyből gondoltam.. 😀Kivétel erősíti a szabályt. 😀 TB elszokott a szar időtől ;-D. Nem gondolnám hogy ezzel a jelenlegi branccsal kicsúszunk a top 10-es draft helyről.Jah.. Múlt héten a Tampa ellen pont úgy tűnt.. 😀Azért meghallgatnám, ami a szünetben elhangzik majd...Semmi nem lesz. Az öreg már nem a régi! Szépen kiszopunk mint állat valószinű megalázóan egy liga uccsó csapattól. Nincs ebben a jelenlegi csapatban spiritusz se edző se játékosnál. Olyan mintha kifogyott volna a tank
Burkus
ParadSEC
kyobalu
ParadSEC
kyobalu
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Na menj a faszomba ezt elejteni
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Ezt köszönjük szépen. Mert ez a három védő közé bedobás eszement ötlet volt.
több mint 3 éve
Meyers aki mindent elkap.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 3 éve
Imitheking
1 882
Itt valami urva nagy gaz van a fejekben.
több mint 3 éve
Ezt hogy ejtette el??????
több mint 3 éve
Meyers vazze
több mint 3 éve
Hát persze.. TB és a Tampa O# volt a szar, egyből gondoltam.. 😀Kivétel erősíti a szabályt. 😀 TB elszokott a szar időtől ;-D. Nem gondolnám hogy ezzel a jelenlegi branccsal kicsúszunk a top 10-es draft helyről.Jah.. Múlt héten a Tampa ellen pont úgy tűnt.. 😀Azért meghallgatnám, ami a szünetben elhangzik majd...Semmi nem lesz. Az öreg már nem a régi! Szépen kiszopunk mint állat valószinű megalázóan egy liga uccsó csapattól. Nincs ebben a jelenlegi csapatban spiritusz se edző se játékosnál. Olyan mintha kifogyott volna a tank
Burkus
ParadSEC
kyobalu
ParadSEC
Ward egy paraszt.. 😉