Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Persze ők is hibáztak, csak arra céloztam hogy amúgy is elég jó képességű elkapók.Hány playből ment végig a Tampa? 4? Most 20 yardot futott Fournette hány missed tackle-el?Ez a GB védelem naggyá teszi a Tampa WR-eket.Nem mintha annyira rosszak lennének szerintem
Burkus
kapitnono
Burkus
több mint 3 éve
Képet vagy nem hisszük eltekintve h gisellenek kisminkelve is full férfi feje van, nem merek belegondolni h nézhet ki out of bedNyilván nem mindegy ki mellett ébredsz reggelAzért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...Legális koksz...a hosszú és egészséges élet titka, hogy ne vitázz az asszonnyal, plusz sok avokádót kell enni.
Sifur
Solymi
FLZOLI
briareos
több mint 3 éve
Ettől a geico reklámtol rém álmaim vannak
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
OFFKérjük jelentkezzen az önhöz legközelebbi idősotthonban.
Írtam a koronavírus központnak, de az autocorrect kibaszott velem.
A szöveg lényege: mikor kaphatok vaginát?
Még nincs válasz
ON
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Na igen. Brady Antonio Brown mellett szokott. Kerdes, Zsizell hol ebred.Nyilván nem mindegy ki mellett ébredsz reggelAzért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...Legális koksz...a hosszú és egészséges élet titka, hogy ne vitázz az asszonnyal, plusz sok avokádót kell enni.
Sifur
Solymi
FLZOLI
több mint 3 éve
Ruling on the field stands
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hirtelen azt hittem a transzfesztitat rövidíted így 😊Nem akarok két piros csapatot a döntőben látninagyimnál van egy kurva öreg fekete fehér tv, ha gondolod kölcsönadom
FLZOLI
briareos
több mint 3 éve
tekintve h gisellenek kisminkelve is full férfi feje van, nem merek belegondolni h nézhet ki out of bedNyilván nem mindegy ki mellett ébredsz reggelAzért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...Legális koksz...a hosszú és egészséges élet titka, hogy ne vitázz az asszonnyal, plusz sok avokádót kell enni.
Sifur
Solymi
FLZOLI
több mint 3 éve
Azt hittem azok a gyik emberek!Azért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...Brady a Ráknépség tagja... A földet akarják uralmuk alá hajtani ugye és mások bőrébe bújnak 😎
Sifur
Chargers LT
több mint 3 éve
Azért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...Brady a Ráknépség tagja... A földet akarják uralmuk alá hajtani ugye és mások bőrébe bújnak 😎
Sifur
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Nyilván nem mindegy ki mellett ébredsz reggelAzért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...Legális koksz...a hosszú és egészséges élet titka, hogy ne vitázz az asszonnyal, plusz sok avokádót kell enni.
Sifur
Solymi
több mint 3 éve
Ilyenkor amúgy megértem, hogy fel volt/van baszva a Packers szurkolóz bázis, hogy az első két körben jött egy csereQB meg egy csereRB, mondjuk Queen/Winfield/Chinn/Gross-Matos vagy ilyenek helyett.
több mint 3 éve
Egy ilyen megér egy challenget? 12 yard? Az előbb is 90 yardos drive volt
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
OFFÍrtam a koronavírus központnak, de az autocorrect kibaszott velem.
A szöveg lényege: mikor kaphatok vaginát?
Még nincs válasz
ON
több mint 3 éve
Nem akarok két piros csapatot a döntőben látninagyimnál van egy kurva öreg fekete fehér tv, ha gondolod kölcsönadom
FLZOLI
több mint 3 éve
Pederaszta is?Azért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...gyíkemberhez képest nem öreg.
Sifur
vagy igazából nem szájon csókolja mindig a fiát hanem az életenergiát szívja le belőle
briareos
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 3 éve
az touchback volt
több mint 3 éve
Azért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...Kardió, meg h AB döngeti Gizelt! Így nem fárad el!
Sifur
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Erre se láttam még challanget xD
több mint 3 éve
SBL
2 213
Azért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...Soha nem fog kiderüllni. A titkár időben törli a dealer számát a teloból. Kalapáccsal.
Sifur
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 017
Azért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...Legális koksz...a hosszú és egészséges élet titka, hogy ne vitázz az asszonnyal, plusz sok avokádót kell enni.
Sifur
több mint 3 éve
Azért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...gyíkemberhez képest nem öreg.
Sifur
vagy igazából nem szájon csókolja mindig a fiát hanem az életenergiát szívja le belőle
több mint 3 éve
Azért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...erő izom, minden reggel mizo-t iszom
Sifur