Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 6 éve
Hát ez az előbbiből kiindulva megvolt. 😀Csak mi radobnank a pirosat 😀
EasyGhost
több mint 6 éve
Bevallom, nem tudlak követni 😊aludj inkább ez már téged nem kell hogy érdekeljen az ismert okok miattBocs, nsm tudtma, hogy csak akkor lehet szólni ha erre engedélyt kapok...téged meg ki a fene kerdezettazon gondolkodom h kell ez a segítség a vikingnek vagy a feltűnő bírói segítség nélkül is ilyen jók lennének.Ezen gondolkozott a panthers is ellenetek a superdomeban a múlt héten
HajduImre
peach
HajduImre
peach
HajduImre
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
CharlieF
767
Na kérem ez itt eddig DEFENSE, csupa nagy betűkkel.
több mint 6 éve
batyu
630
a sport1-en nem megy véletlenül egy Packers-Falcons meccs? annyi itt a két csapat szurkolója, hogy lassan nem is tudom, hogy ki játszik épp 😊nem azt adják, nem volt a kínálatban 😊
baggio 🏈
több mint 6 éve
Morstead ordítson már rá fájdalmában a támadókra legközelebb, hogy do something
több mint 6 éve
a sport1-en nem megy véletlenül egy Packers-Falcons meccs? annyi itt a két csapat szurkolója, hogy lassan nem is tudom, hogy ki játszik épp 😊North vs South all-star szurkoló harc!
baggio 🏈
több mint 6 éve
HajduImre
157
beszelgessetek otthon a négy fal között a saintrol 😊Szia Imi!téged meg ki a fene kerdezettazon gondolkodom h kell ez a segítség a vikingnek vagy a feltűnő bírói segítség nélkül is ilyen jók lennének.Ezen gondolkozott a panthers is ellenetek a superdomeban a múlt héten
HajduImre
peach
HajduImre
Én, azaz én kérdeztem!
shawnka
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Brees is baszott pontatlan ma, de ezek a hívások is mik
több mint 6 éve
Hát ez az előbbiből kiindulva megvolt. 😀
több mint 6 éve
a sport1-en nem megy véletlenül egy Packers-Falcons meccs? annyi itt a két csapat szurkolója, hogy lassan nem is tudom, hogy ki játszik épp 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
You shall not pass!
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Kár hogy nincs Sport TV-m most már úgy belehallgatnék 😊baszki, ezt toljad már be smsben nekik #nflhu hesteggelszehintem bahomiha zavahó... demahko möhhi...Ez lehet, de hogy lehet beszedhibas embert kommentatornak berakni?Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...En megvedenem, mind kozul o a legszakmaibb.
Oregon88
Padrinaggio
Duff
azért egy olyan munkát betölteni beszédhibával ahol beszélni kell nem gáz? értem én, hogy esélyegyenlőség, de azért remélem holnap a busz sofőrnek nem vakokat raknak be ennek jegyében.
Amúgy hajrá "lilák" 😊
Snagal
shawnka
több mint 6 éve
HajduImre
157
aludj inkább ez már téged nem kell hogy érdekeljen az ismert okok miattBocs, nsm tudtma, hogy csak akkor lehet szólni ha erre engedélyt kapok...téged meg ki a fene kerdezettazon gondolkodom h kell ez a segítség a vikingnek vagy a feltűnő bírói segítség nélkül is ilyen jók lennének.Ezen gondolkozott a panthers is ellenetek a superdomeban a múlt héten
HajduImre
peach
HajduImre
peach
több mint 6 éve
Az offense jó ha kibaszott gyorsan összeszedi magát mert ez semmi, Peat nagyon hiányzik
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 846
itt voltunk mi végig, ha már ott nemMegjött a Packers horda 😀Bíráuk csapatapedig most nem Brett papa dobál a lilakoknál 😊 😉
James007
gamerkr
Toca
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Ott nem mész át!
több mint 6 éve
Snagal
901
nem vitatom, csak akkor inkább írjon - azért valami minimális követelmény beszédkészség terén isAz is hozzátartozik amúgy, hogy nem szépbeszéd versenyen van, és a tudását sztem nem nagyon kell megkérdőjelezni.szehintem bahomiha zavahó... demahko möhhi...Ez lehet, de hogy lehet beszedhibas embert kommentatornak berakni?Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...En megvedenem, mind kozul o a legszakmaibb.
Oregon88
Padrinaggio
Duff
azért egy olyan munkát betölteni beszédhibával ahol beszélni kell nem gáz? értem én, hogy esélyegyenlőség, de azért remélem holnap a busz sofőrnek nem vakokat raknak be ennek jegyében.
Amúgy hajrá "lilák" 😊
Snagal
Kenji
na de részemről ennyi OFF
több mint 6 éve
Kampman
28 289
Jöttünk szerencsét kívánniMegjött a Packers horda 😀Bíráuk csapatapedig most nem Brett papa dobál a lilakoknál 😊 😉
James007
gamerkr
Toca
több mint 6 éve
Szia Imi!téged meg ki a fene kerdezettazon gondolkodom h kell ez a segítség a vikingnek vagy a feltűnő bírói segítség nélkül is ilyen jók lennének.Ezen gondolkozott a panthers is ellenetek a superdomeban a múlt héten
HajduImre
peach
HajduImre
Én, azaz én kérdeztem!
több mint 6 éve
Bocs, nsm tudtma, hogy csak akkor lehet szólni ha erre engedélyt kapok...téged meg ki a fene kerdezettazon gondolkodom h kell ez a segítség a vikingnek vagy a feltűnő bírói segítség nélkül is ilyen jók lennének.Ezen gondolkozott a panthers is ellenetek a superdomeban a múlt héten
HajduImre
peach
HajduImre
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Megjött a Packers horda 😀Bíráuk csapatapedig most nem Brett papa dobál a lilakoknál 😊 😉
James007
gamerkr
több mint 6 éve
baszki, ezt toljad már be smsben nekik #nflhu hesteggelszehintem bahomiha zavahó... demahko möhhi...Ez lehet, de hogy lehet beszedhibas embert kommentatornak berakni?Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...En megvedenem, mind kozul o a legszakmaibb.
Oregon88
Padrinaggio
Duff
Amúgy hajrá "lilák" 😊
Snagal
több mint 6 éve
azért egy olyan munkát betölteni beszédhibával ahol beszélni kell nem gáz? értem én, hogy esélyegyenlőség, de azért remélem holnap a busz sofőrnek nem vakokat raknak be ennek jegyében.azért mert raccsol, az már kizáró ok? hagyjuk már.
Amúgy hajrá "lilák" 😊
Snagal
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
HajduImre
157
téged meg ki a fene kerdezettazon gondolkodom h kell ez a segítség a vikingnek vagy a feltűnő bírói segítség nélkül is ilyen jók lennének.Ezen gondolkozott a panthers is ellenetek a superdomeban a múlt héten
HajduImre
peach
több mint 6 éve
Kenji
642
Ez mélyre ment azért. 😀azon gondolkodom h kell ez a segítség a vikingnek vagy a feltűnő bírói segítség nélkül is ilyen jók lennének.Ezen gondolkozott a panthers is ellenetek a superdomeban a múlt héten
HajduImre
peach