Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 6 éve
Mondd ki Robert Redford vagy Ruppert Everett 😀Vegyél Game PasstValts át streamre 😉Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
Alastor
Toca
Tomcsik
több mint 6 éve
Ja utóbbi meccseken főleg sok a hiba tőlefasza lesz ha egész meccsen dobálják a zászlókat, bár azért Crawleynak is vissza kéne venni kicsitHarris szerepét átvette. Jobb nála, de erősen túl volt értékelve egész szezonban, ma is szétdobálják.
ackrisz17
PEEtör
több mint 6 éve
Kenji
642
Az is hozzátartozik amúgy, hogy nem szépbeszéd versenyen van, és a tudását sztem nem nagyon kell megkérdőjelezni.szehintem bahomiha zavahó... demahko möhhi...Ez lehet, de hogy lehet beszedhibas embert kommentatornak berakni?Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...En megvedenem, mind kozul o a legszakmaibb.
Oregon88
Padrinaggio
Duff
azért egy olyan munkát betölteni beszédhibával ahol beszélni kell nem gáz? értem én, hogy esélyegyenlőség, de azért remélem holnap a busz sofőrnek nem vakokat raknak be ennek jegyében.
Amúgy hajrá "lilák" 😊
Snagal
több mint 6 éve
azon gondolkodom h kell ez a segítség a vikingnek vagy a feltűnő bírói segítség nélkül is ilyen jók lennének.Ezen gondolkozott a panthers is ellenetek a superdomeban a múlt héten
HajduImre
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Bíráuk csapatapedig most nem Brett papa dobál a lilakoknál 😊 😉
James007
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
fasza lesz ha egész meccsen dobálják a zászlókat, bár azért Crawleynak is vissza kéne venni kicsitHarris szerepét átvette. Jobb nála, de erősen túl volt értékelve egész szezonban, ma is szétdobálják.
ackrisz17
több mint 6 éve
Snagal
902
szehintem bahomiha zavahó... demahko möhhi...Ez lehet, de hogy lehet beszedhibas embert kommentatornak berakni?Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...En megvedenem, mind kozul o a legszakmaibb.
Oregon88
Padrinaggio
Duff
azért egy olyan munkát betölteni beszédhibával ahol beszélni kell nem gáz? értem én, hogy esélyegyenlőség, de azért remélem holnap a busz sofőrnek nem vakokat raknak be ennek jegyében.
Amúgy hajrá "lilák" 😊
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Itt is szoktak színészkedni?Hát mondjuk CR még mindig adhatna leckéket 😊
csizi2121
több mint 6 éve
egyre szarabbul áll a meccsKit szeretnél inkább? Saintst?
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Ki kellett volna használni
több mint 6 éve
10-0...gáz van. Jó csapat ez a vikes, nem kéne őket még a sporiknak is segíteni
több mint 6 éve
fasza lesz ha egész meccsen dobálják a zászlókat, bár azért Crawleynak is vissza kéne venni kicsit
több mint 6 éve
Kenji
642
Itt is szoktak színészkedni?A bírók igen, ha feltűnési viszketegségük van.
csizi2121
több mint 6 éve
Game pass pont szar annyit késik hogy nem lehet jól forumozni 😀lol 😀 priorities
Toca
több mint 6 éve
HajduImre
157
azon gondolkodom h kell ez a segítség a vikingnek vagy a feltűnő bírói segítség nélkül is ilyen jók lennének.
több mint 6 éve
Oregon88
423
Nincs szüksége rá,nem akarom bántani én sem 😊Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...En megvedenem, mind kozul o a legszakmaibb.
Oregon88
Padrinaggio
Az vitathatatlan,hogy amúgy érti a sportot,de az is,hogy a beszédstílusa és hangja elég nehezen fogyasztható.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Diggs rutinos volt látta,hogy hosszú a labda inkább elesik hátha megadják a DPI-t 😀
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
kurva anyátok
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Gyorsan eldől
több mint 6 éve
szembeszél
több mint 6 éve
Kenji