Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 6 éve
James007
1 852
Bíráuk csapata
több mint 6 éve
miért kell ilyen kamuzászlókat dobni?fogta a támadó a védő kezét!
több mint 6 éve
Ne már 😕 mi kamu flag
több mint 6 éve
for real?!
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Kezd ez is a Steelers-Jags meccsre hajazni,Breeséknek már az 1.negyed után futni kell majd az eredményért.
több mint 6 éve
Alastor
214
Iszonyú jókat mondd az tény,most hallom őt elosszor azert furcsa még 😊Zoli hangját szokni kell, de a tudása fantasztikus (minusz a PFF-es cucc).Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
Alastor
iktriad
több mint 6 éve
egyre szarabbul áll a meccs
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Oregon88
423
Nem akarom bántani,mert amúgy jókat mond és normális tagnak tűnik,de nehéz megszokni a hangját az biztos.Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
Alastor
több mint 6 éve
Duff
3 133
Ez lehet, de hogy lehet beszedhibas embert kommentatornak berakni?Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...En megvedenem, mind kozul o a legszakmaibb.
Oregon88
Padrinaggio
több mint 6 éve
Random stream is 1080p most.Nos ez igaz, de nekem a full HD többet jelent mint 20 mp késés... Nem szeretem a pixel streameketGame pass pont szar annyit késik hogy nem lehet jól forumozni 😀Vegyél Game PasstValts át streamre 😉Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
Alastor
Toca
Tomcsik
Toca
Tomcsik
több mint 6 éve
Alastor
214
🤣🤣Benne van a pakliban.Paranoiás vagy rémszem.Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
Alastor
peach
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Nos ez igaz, de nekem a full HD többet jelent mint 20 mp késés... Nem szeretem a pixel streameketGame pass pont szar annyit késik hogy nem lehet jól forumozni 😀Vegyél Game PasstValts át streamre 😉Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
Alastor
Toca
Tomcsik
Toca
több mint 6 éve
Padrinaggio
222
Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...En megvedenem, mind kozul o a legszakmaibb.
Oregon88
több mint 6 éve
Daytona baby!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
fasza, minden csapatrész vakon van eddig
több mint 6 éve
Zoli hangját szokni kell, de a tudása fantasztikus (minusz a PFF-es cucc).Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
Alastor
több mint 6 éve
Game pass pont szar annyit késik hogy nem lehet jól forumozni 😀Vegyél Game PasstValts át streamre 😉Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
Alastor
Toca
Tomcsik
több mint 6 éve
shagi0206
10 920
Amíg nem mondanak akkora baromságokat, addig szoktam figyelni rájuk. Szerencsére utána már ki tudom zárni őket a meccsből. Sajnos erre rengeteg példa volt NFL-es "karrierem" során
több mint 6 éve
Kenji
642
Legalább nem fogsz elaludni.Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
Alastor
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Vegyél Game PasstValts át streamre 😉Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
Alastor
Toca