New England Patriots - Dallas Cowboys
több mint 3 éve
róntó Randy 😛
több mint 3 éve
tamas424
1 758
Gregory force fumble…. Ahogy kérted 😊
több mint 3 éve
ja, és kérek egy DIggs interception-t és egy Gregory forced fumble-t is1/2
rva
több mint 3 éve
ebből is kék sátor lesz még a végén, nekem fájt
több mint 3 éve
Szerintem ez nem fumble, mert akkor jött ki a labda, amikor a földre került.
több mint 3 éve
Feri vazze 2 hiba 2 drive alatt
több mint 3 éve
Uhh szegeny Jones
több mint 3 éve
giga holding
több mint 3 éve
tamas424
1 758
Csoda történt 😉
több mint 3 éve
Nah tessék ott a sárga
több mint 3 éve
az holding lesz
több mint 3 éve
ja, és kérek egy DIggs interception-t és egy Gregory forced fumble-t is
több mint 3 éve
félidőben összarántjuk a védekezést, hárommal nyerünkmegbeszéltük!
slowmotion
több mint 3 éve
félidőben összarántjuk a védekezést, hárommal nyerünkjobbat jósolj most!kivéve, ha nem úgy pattan a labda, mint a második drive-ban, hanem a Ti kezetekbe, és ott a 14 pontos swing... mondjuk egy nem konzisztensen befújt holding miattCsak nem tudom mi ez a picsogás. Simán hozzátok ezt a meccset ez a D simán beszop mindent. Az Onk meg nem rak fel TD-t még nincs azon a szinten mint a tiétekha nem öl meg, akkor majd megerősítLeszarom ha a masikon is befujjak majd de eddig semmitNevetsegesElhiszem, hogy dühítő, de ez az volt
Blevi
NB2
Blevi
slowmotion
ParadSEC
slowmotion
rva
több mint 3 éve
na jó, mondja valaki, hogy ez nem gáz
több mint 3 éve
jobbat jósolj most!kivéve, ha nem úgy pattan a labda, mint a második drive-ban, hanem a Ti kezetekbe, és ott a 14 pontos swing... mondjuk egy nem konzisztensen befújt holding miattCsak nem tudom mi ez a picsogás. Simán hozzátok ezt a meccset ez a D simán beszop mindent. Az Onk meg nem rak fel TD-t még nincs azon a szinten mint a tiétekha nem öl meg, akkor majd megerősítLeszarom ha a masikon is befujjak majd de eddig semmitNevetsegesElhiszem, hogy dühítő, de ez az volt
Blevi
NB2
Blevi
slowmotion
ParadSEC
slowmotion
több mint 3 éve
Màkja van, hogy elfutott a 25-ig 😊
több mint 3 éve
Csita
339
Közben Rob Cross behúzta a darts eb címet! 😀
több mint 3 éve
Remélem a Texans meccs megvan? 😀Brutál h mennyire távol védekezünk az emberektől...simán hozzák a 10-20 yardokat.Tipikus Belichik iskola, csak azt nem akarja hogy a védők mögé kerüljenek az elkapók...
Solymi
Arra bazírozik hogy előbb-utóbb hibázik a támadósor vagy jön egy sack és csak FG lesz nem TD...
20+ éve ezt játsszuk de még mindig idegesít... 😀
Castleai01
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Brutál h mennyire távol védekezünk az emberektől...simán hozzák a 10-20 yardokat.Tipikus Belichik iskola, csak azt nem akarja hogy a védők mögé kerüljenek az elkapók...
Solymi
Arra bazírozik hogy előbb-utóbb hibázik a támadósor vagy jön egy sack és csak FG lesz nem TD...
20+ éve ezt játsszuk de még mindig idegesít... 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
kivéve, ha nem úgy pattan a labda, mint a második drive-ban, hanem a Ti kezetekbe, és ott a 14 pontos swing... mondjuk egy nem konzisztensen befújt holding miattCsak nem tudom mi ez a picsogás. Simán hozzátok ezt a meccset ez a D simán beszop mindent. Az Onk meg nem rak fel TD-t még nincs azon a szinten mint a tiétekha nem öl meg, akkor majd megerősítLeszarom ha a masikon is befujjak majd de eddig semmitNevetsegesElhiszem, hogy dühítő, de ez az volt
Blevi
NB2
Blevi
slowmotion
ParadSEC
több mint 3 éve
azért 161 yard egy negyed alatt elég sok mindent elárul nem?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
ott a hit Prescott fejére, standard 15 yard, de semmiMindent megoldottunk eddig… eddig
rva
160 millas iranyitonkat repazzatok jatek utan szuksegunk van meg ra.Csak nem tudom mi ez a picsogás. Simán hozzátok ezt a meccset ez a D simán beszop mindent. Az Onk meg nem rak fel TD-t még nincs azon a szinten mint a tiétekha nem öl meg, akkor majd megerősítLeszarom ha a masikon is befujjak majd de eddig semmitNevetsegesElhiszem, hogy dühítő, de ez az volt
Blevi
NB2
Blevi
slowmotion
ParadSEC
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 979
Brutál h mennyire távol védekezünk az emberektől...simán hozzák a 10-20 yardokat.