New England Patriots - Dallas Cowboys
több mint 3 éve
tamas424
1 758
Azt a Dak fejreütést nem kellett volna befújni?
több mint 3 éve
Csak nem tudom mi ez a picsogás. Simán hozzátok ezt a meccset ez a D simán beszop mindent. Az Onk meg nem rak fel TD-t még nincs azon a szinten mint a tiétekha nem öl meg, akkor majd megerősítLeszarom ha a masikon is befujjak majd de eddig semmitNevetsegesElhiszem, hogy dühítő, de ez az volt
Blevi
NB2
Blevi
slowmotion
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
ott a hit Prescott fejére, standard 15 yard, de semmi
több mint 3 éve
ha nem öl meg, akkor majd megerősítLeszarom ha a masikon is befujjak majd de eddig semmitNevetsegesElhiszem, hogy dühítő, de ez az volt
Blevi
NB2
Blevi
több mint 3 éve
Vicces, hogy 15 és 20 yardokat beszopunk
több mint 3 éve
Mit szerencsétlenkednek ennyit a védők?
több mint 3 éve
Antonius
1 699
Igen, tényleg az volt, de legyünk őszinték, egy ilyenből van min 15 egy meccsen. A duhitő az, hogy MINDENt befújnakNevetsegesElhiszem, hogy dühítő, de ez az volt
Blevi
NB2
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Leszarom ha a masikon is befujjak majd de eddig semmitNevetsegesElhiszem, hogy dühítő, de ez az volt
Blevi
NB2
több mint 3 éve
SteveB jól grimaszolt 😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
úgy könnyű lesz, ha csak a dallas ellen fújnak a zebrák
több mint 3 éve
ötös műhold
308
De, az.Nem top5 a kapott pontokat illetően, vagy benéztem valamit?Védelmek alszanak…csak a tiétek alszik a miénk brutál kómában vegetál már meccsek óta 😀
tamas424
ParadSEC
(Mármint jó értelemben.) 😛
Castleai01
több mint 3 éve
Azért jó lenne ébresztőt fújni a védőknél, mert bántóan szabadon állnak az elkapók.
több mint 3 éve
Azert elmennek a faszba
több mint 3 éve
Nem top5 a kapott pontokat illetően, vagy benéztem valamit?Védelmek alszanak…csak a tiétek alszik a miénk brutál kómában vegetál már meccsek óta 😀
tamas424
ParadSEC
(Mármint jó értelemben.) 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Mi a retek van itt?Szerintem az öreg adott neki egy fullos playcall-t erre a meccsre mert megunta a szarakodást
JMD meg akarja mutatni, hogy tud ő normális playeket is hívni?
Mi retek meccs lesz itt?
Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Védelmek alszanak…csak a tiétek alszik a miénk brutál kómában vegetál már meccsek óta 😀
tamas424
több mint 3 éve
mondjuk a védőnek igaza volt abban, hogy Henry egy pöttyet eltolta, de itt jön képbe, amit mondtam a 50-50 callokról
több mint 3 éve
gyenge OPI bejátszott, de el is engedem, úgyse fújják be ezeket
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 979
Mi a retek van itt?JMD meg akarja mutatni, hogy tud ő normális playeket is hívni?
Mi retek meccs lesz itt?
több mint 3 éve
Azért megvan hogy Henry nagyobb mint a guardunk? 😀
több mint 3 éve
Azt hittem, Folk kihagyta.