NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New England Patriots - Jacksonville Jaguars
több mint 2 éve
Nekem úgy tűnt, mintha mögé dobta volna. De lehet, hogy én láttam rosszul.Inkább Armsteadnek, hogy átengedte a kezei között az oda dobott labdát...atyaég milyen védekezésHát ezt megköszönhetjük Lawrence-nek,
zinedine5
Burkus
iktriad
több mint 2 éve
Zónázunk, de elég ergyán 🤪😕atyaég milyen védekezésHát ezt megköszönhetjük Lawrence-nek, mert addig mentek előre mint kés a vajban. Azt sem tudtam eldönteni néha, hogy most ez zónázás akar-e lenni vagy emberezés.
zinedine5
Burkus
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Inkább Armsteadnek, hogy átengedte a kezei között az oda dobott labdát...atyaég milyen védekezésHát ezt megköszönhetjük Lawrence-nek,
zinedine5
Burkus
több mint 2 éve
Szerintem az még a benyelt passzoknak szólt az int. előtt... 😛atyaég milyen védekezésHát ezt megköszönhetjük Lawrence-nek, mert addig mentek előre mint kés a vajban. Azt sem tudtam eldönteni néha, hogy most ez zónázás akar-e lenni vagy emberezés.
zinedine5
Burkus
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
atyaég milyen védekezésHát ezt megköszönhetjük Lawrence-nek, mert addig mentek előre mint kés a vajban. Azt sem tudtam eldönteni néha, hogy most ez zónázás akar-e lenni vagy emberezés.
zinedine5
több mint 2 éve
Mákos Bryant 😊Legalább most labda/ember közelben volt... 😛
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Szegény Lawrence...kemény egy év ez neki, lesz mit kihevernie...
több mint 2 éve
Mákos Bryant 😊
több mint 2 éve
Üdv újra a pályán Rock Armstead!
több mint 2 éve
És pont Bryant...
több mint 2 éve
atyaég milyen védekezés
több mint 2 éve
Ahogy Agholor is. De a két megfejelés még sárga zászlót sem ért. 😕Wilkerson a PS-ből került fel?Igen Harry inaktív
Burkus
kolok1972
több mint 2 éve
Dugger stílusa az egykori Brandon Meriweatherre emlékeztet, csak sokkal több esze van hozzá mint Vödörnek volt.Mondjuk ezzel nem raktad magasra a lécet 😊
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
batyu
630
Mint forró kés a vajon. Itt mészárlás lesz. Vagy ezt már írtam?ivós játéknak sem rossz, ne hagyd abba 😊
iktriad
több mint 2 éve
Hát nem egy reklámarc szegény Lawrence...Először azt hittem sampon reklám lesz.
Burkus
több mint 2 éve
Nála benne van a hosszú passz lehetősége is, kíváncsi vagyok hogy Jones elenged-e ma neki egyet ha JMD behívja a playt...Wilkerson a PS-ből került fel?Igen Harry inaktív
Burkus
kolok1972
több mint 2 éve
Végre láttam Trevor Subway reklámját! Kb ez lesz a nap legnagyobb sikerélménye Jax oldalról.
több mint 2 éve
Mint forró kés a vajon. Itt mészárlás lesz. Vagy ezt már írtam?Yep
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Hát nem egy reklámarc szegény Lawrence...
több mint 2 éve
Wilkerson a PS-ből került fel?Igen Harry inaktív
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Mint forró kés a vajon. Itt mészárlás lesz. Vagy ezt már írtam?
több mint 2 éve
Ha megy a futás...
több mint 2 éve
Wilkerson a PS-ből került fel?
több mint 2 éve
Az első negyedben nem volt Mac Jonesnak rossz passza. Pedig a srác az NFL-be kerüléséig Jags drukker volt.Jól olvassa a védelmet már most.
iktriad
több mint 2 éve
Az első negyedben nem volt Mac Jonesnak rossz passza. Pedig a srác az NFL-be kerüléséig Jags drukker volt.