NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New England Patriots - Jacksonville Jaguars
több mint 2 éve
már nem mászik a jax 😊
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Remélem, mert mindkettő használható elkapásban és blokkolásban is.Úgy tűnik évekre meglesz az NFL Top3 futópáros ami óriási segítség lesz Jones-nak fejlődés szempontjából...Harris megmentette a playt...Szép cutback volt. Nem is tudom, hogy a mi futóinktól mikor láttam utoljára ilyet. Jó lesz ez a srác...
Burkus
Solymi
Castleai01
Mills és Bryant ...Inkább most az elején kövessék el ezeket a hibákat, most még lehet javítani.
zinedine5
több mint 2 éve
Sokszor nem fogjuk tudni kihasználni.Mills és Bryant ...A szokásos kritikus matchupok.
zinedine5
Burkus
több mint 2 éve
Mills és Bryant ...A szokásos kritikus matchupok.
zinedine5
több mint 2 éve
Treadwellt megtartanám jövőre is.
több mint 2 éve
Kezdődik...
több mint 2 éve
Mills és Bryant ...
több mint 2 éve
Látod mégis bejön az a jinxelés...Rajtunk még a piócás ember se segít idén.Mint forró kés a vajon. Itt mészárlás lesz.Wuduzni is próbálsz majd? 😀 😀 😀
iktriad
Burkus
iktriad
több mint 2 éve
Dugger stílusa az egykori Brandon Meriweatherre emlékeztet, csak sokkal több esze van hozzá mint Vödörnek volt.Meg jóval nagyobb is... 😀
Burkus
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Dugger stílusa az egykori Brandon Meriweatherre emlékeztet, csak sokkal több esze van hozzá mint Vödörnek volt.
több mint 2 éve
Ugonbowalet elütötte a Dugger vonat.
több mint 2 éve
Úgy tűnik évekre meglesz az NFL Top3 futópáros ami óriási segítség lesz Jones-nak fejlődés szempontjából...Harris megmentette a playt...Szép cutback volt. Nem is tudom, hogy a mi futóinktól mikor láttam utoljára ilyet. Jó lesz ez a srác...
Burkus
Solymi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Rajtunk még a piócás ember se segít idén.Mint forró kés a vajon. Itt mészárlás lesz.Wuduzni is próbálsz majd? 😀 😀 😀
iktriad
Burkus
több mint 2 éve
Mint forró kés a vajon. Itt mészárlás lesz.Wuduzni is próbálsz majd? 😀 😀 😀
iktriad
több mint 2 éve
Igen ,a drive rendben volt. Jones 5/5 47 yard.Harris megmentette a playt...És be is fejezte a következővel... 😉
Burkus
Castleai01
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Harris megmentette a playt...Szép cutback volt. Nem is tudom, hogy a mi futóinktól mikor láttam utoljára ilyet. Jó lesz ez a srác...
Burkus
több mint 2 éve
ugyan már, nyerni megyünk Foxborough-baIgen, az 1/1-et!
Stoki
több mint 2 éve
Mint forró kés a vajon. Itt mészárlás lesz.
több mint 2 éve
2-0-ra vezet az Atlanta, mi meg 7-0-ra, le is fújhatnánk 😊
több mint 2 éve
Harris megmentette a playt...És be is fejezte a következővel... 😉
Burkus
több mint 2 éve
Grat a W-hez!ugyan már, nyerni megyünk Foxborough-ba
Stream:
bfstrms.xyz/watch/nfl-5.php?sport=american-football
iktriad
több mint 2 éve
Harris megmentette a playt...
több mint 2 éve
ötös műhold
309
Az Atlanta már 2:0-ra vezet a Buffalo ellen. Csak így tovább Atlanta!
több mint 2 éve
Na rájöttünk hogy Harrisnek is van keze és tud elkapni is velük? 😛