NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New England Patriots - Jacksonville Jaguars
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Fene se tudja, sztem a cap folyamatosan növekedni fog, úgyhogy lehet én adnék neki egy orrnehéz szerződést.Az okos gondolat. 😊Tuti Tag lesz rajta...JC!!!Kíváncsi vagyok, ki fogja túlfizetni a free agency során. Pedig jó lenne megtartani.
vpi
Burkus
Castleai01
Burkus
Ráadásul az ügynöke Rosenhaus, szóval benne van, hogy össze fognak tudni hozni egy jó dealt, kb. mint ami Gilmorenak volt.
több mint 2 éve
Nincs mögötte jelenleg senki, óriási hiba lenne most elengedni...Az okos gondolat. 😊Tuti Tag lesz rajta...JC!!!Kíváncsi vagyok, ki fogja túlfizetni a free agency során. Pedig jó lenne megtartani.
vpi
Burkus
Castleai01
Burkus
1. kör CB vagy nagy név FA igazolás valahogy olcsón és utána meglátjuk... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Az okos gondolat. 😊Tuti Tag lesz rajta...JC!!!Kíváncsi vagyok, ki fogja túlfizetni a free agency során. Pedig jó lenne megtartani.
vpi
Burkus
Castleai01
több mint 2 éve
Tuti Tag lesz rajta...JC!!!Kíváncsi vagyok, ki fogja túlfizetni a free agency során. Pedig jó lenne megtartani.
vpi
Burkus
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Félidőre meglesz a 28-3.
több mint 2 éve
JC!!!Kíváncsi vagyok, ki fogja túlfizetni a free agency során. Pedig jó lenne megtartani.
vpi
több mint 2 éve
JC ára tud még feljebb menni? 🙈
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Na ez szerintem az övé volt, eldobta az elkapó mellett.
több mint 2 éve
JC!!!
több mint 2 éve
Szerintem Lawrence is szívesen megnézte volna.Megnéztem volna nálunk Lawrencet....mit hoznánk ki belőle....Nem lenne vereségetek még idén a ti edzői stábotokkal és kiszolgáló személyzettel.
ThundersNFL
iktriad
több mint 2 éve
Megnéztem volna nálunk Lawrencet....mit hoznánk ki belőle....Nem lenne vereségetek még idén a ti edzői stábotokkal és kiszolgáló személyzettel.
ThundersNFL
több mint 2 éve
Ahhoz kéne még egy TD 😀De ebben a Jagsben nincs benne a 21-3-ról való visszajövetelhez. Meg mi nem vagyunk Atlanta.Sok van még.Na aggódik még valaki Pats oldalon?Most már én sem aggódom 😀
iktriad
Burkus
NB2
Burkus
több mint 2 éve
De ebben a Jagsben nincs benne a 21-3-ról való visszajövetelhez. Meg mi nem vagyunk Atlanta.Sok van még.Na aggódik még valaki Pats oldalon?Most már én sem aggódom 😀
iktriad
Burkus
NB2
több mint 2 éve
Ja, 3 driveból 3 TD. Ha ez így megy tovább, még lehet összejön az 50 pont.Sok van még.Na aggódik még valaki Pats oldalon?Most már én sem aggódom 😀
iktriad
Burkus
NB2
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Wilkersonnak kicsivel előbb jött össze az első mint MeyersnekWilkerson is ilyen alvó ügynök...meglátjuk, hogy fel tud-e jutni a PS-ből.
zinedine5
több mint 2 éve
Bravo Wilkerson! Nem lenne rossz, ha találnánk egy csiszolatlan gyémántot.Harry like this 😂😂😂😂😂😂
Burkus
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Megnéztem volna nálunk Lawrencet....mit hoznánk ki belőle....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Wilkersonnak kicsivel előbb jött össze az első mint MeyersnekÉs ezzel párhuzamosan Harry nyaka körül egyre jobban szorul a hurok
zinedine5
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Sok van még.Na aggódik még valaki Pats oldalon?Most már én sem aggódom 😀
iktriad
Burkus
több mint 2 éve
Mac Jonesnak több TD-je van, mint incomplete passza. Mindjárt félidő. Aggódik még valaki, hogy nem lesz meg ma a Pats W?
több mint 2 éve
Na aggódik még valaki Pats oldalon?Most már én sem aggódom 😀
iktriad
több mint 2 éve
Wow de szép TD volt ez
több mint 2 éve
Wilkersonnak kicsivel előbb jött össze az első mint Meyersnek
több mint 2 éve
Nem volt tökéletes passz.Nekem úgy tűnt, mintha mögé dobta volna. De lehet, hogy én láttam rosszul.Inkább Armsteadnek, hogy átengedte a kezei között az oda dobott labdát...atyaég milyen védekezésHát ezt megköszönhetjük Lawrence-nek,
zinedine5
Burkus
iktriad
Burkus
több mint 2 éve
Bravo Wilkerson! Nem lenne rossz, ha találnánk egy csiszolatlan gyémántot.