NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 676
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New England Patriots - Jacksonville Jaguars
több mint 2 éve
Rossz az aki rosszra gondol... 😀Miért mászik rá Tua?Tuti Tag lesz rajta...JC!!!Kíváncsi vagyok, ki fogja túlfizetni a free agency során. Pedig jó lenne megtartani.
vpi
Burkus
Castleai01
ThundersNFL
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Miért mászik rá Tua?Tuti Tag lesz rajta...JC!!!Kíváncsi vagyok, ki fogja túlfizetni a free agency során. Pedig jó lenne megtartani.
vpi
Burkus
Castleai01
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Közbe az L. Vuitton csapat vezet a Colts ellen.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Tény, de asszem azért mondták RTP-nek, mert nem szabályos szerelés volt, ráadásul a rácsba belenyúlva rántotta vissza.A bíró nem, de végülis tök mindegy 😀Kinti közvetítésben ezt mondták a kommentátorok.Facemask, amiatt kapta.valszeg, de a mondás nem ez volt.
Solymi
winston
Solymi
winston
több mint 2 éve
ötös műhold
309
Még nem lehet megnyugodni. Kémeim azt jelentették, hogy 3:28-ról egy félidő alatt még bőven vissza lehet jönni.
több mint 2 éve
Nagyon szép löbbölt passz volt! Kis helyre bedobni a lasztit - ebben egészen zseniális Jones.De ugyanarra gondoltunk... 😀
Burkus
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Wow, ez de szép löbbölés volt ezt nagyon tudja Mac...
több mint 2 éve
Nagyon szép löbbölt passz volt! Kis helyre bedobni a lasztit - ebben egészen zseniális Jones.
több mint 2 éve
Meyers!!!!
több mint 2 éve
Ott a 28-3
több mint 2 éve
A bíró nem, de végülis tök mindegy 😀Kinti közvetítésben ezt mondták a kommentátorok.Facemask, amiatt kapta.valszeg, de a mondás nem ez volt.
Solymi
winston
Solymi
több mint 2 éve
Jax minek kért időt?
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Kinti közvetítésben ezt mondták a kommentátorok.Facemask, amiatt kapta.valszeg, de a mondás nem ez volt.
Solymi
winston
több mint 2 éve
Facemask, amiatt kapta.Tudom hogy a mi fiunk, dé nem dobtam volna sárgát erre és baromi mérges lennék ha ellenünk ilyet befújnának...
Solymi
Szerkesztette: Castleai01
több mint 2 éve
Elfelejtettem a bostoni szabalykonyvetAntipatikus feher QB-hez a vedok hozzaernek automatikus 15 yard.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Facemask, amiatt kapta.
több mint 2 éve
Ez mi a fasz volt?A bírók megrakták a 28-3-at félidőben.
gabokocka
több mint 2 éve
Ez mi a fasz volt?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Roughing the passer 😀
több mint 2 éve
Ez hülye hívás volt a sporiktól...
több mint 2 éve
Punci ez az NFL
több mint 2 éve
Ez miért volt sárga?