New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
A Vikings ellen több kell majdThank you, Captain Obvious!
Chargers LT
több mint 6 éve
shagi0206
10 811
Nagyon elmaradtunk az előző meccstől hsz-ekben. Lehet izgibb volt a meccs is, meg gondolom többen nem vártak a végéig.
több mint 6 éve
Nem azon múlt persze, de azért sztem illett volna visszanézni.szerintem pedig a játékos volt a kevésbé okos, hogy nem gondolkodottGrat srácok, azt hiszem azért helytálltunk. Mondjuk hogy a Brees picket(?) nem nézték vissza az felháborító.Az, de keretbe tette a hétvége játékvezetését...
gabokocka
FunHun
nem a bírókon múlt, hanem ahogy előttem írták egyrészt a red zone offensen és itt a végén a hülye offense hívásokon
de jó meccs volt, nagyon!
NB2
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Jughead
5 159
Közben megnéztem "csak" 17 yard volt.Vagy 25 yardot elvettek a pickkel, az azért nem mindegy.Azért a bírók a végén alaposan hozzájárultak a Saints győzelmével ezzel a két hibával.what?!
Jughead
baggio 🏈
De hát ez van, ha idegenben játszol, összességében nem a bírókon múlt, hanem a red zone teljesítményünkön.
Jakehomer
több mint 6 éve
ott is inkább az a kérdés, hogy miért nem nézték vissza?Vagy 25 yardot elvettek a pickkel, az azért nem mindegy.Azért a bírók a végén alaposan hozzájárultak a Saints győzelmével ezzel a két hibával.what?!
Jughead
baggio 🏈
De hát ez van, ha idegenben játszol, összességében nem a bírókon múlt, hanem a red zone teljesítményünkön.
Jakehomer
de tegyük egymás mellé Jesse James elkapását, Ramsey interceptionjét és ezt... ebből a háromból csak az elsőt nem adták meg, erre nincsenek szavak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
szerintem pedig a játékos volt a kevésbé okos, hogy nem gondolkodottGrat srácok, azt hiszem azért helytálltunk. Mondjuk hogy a Brees picket(?) nem nézték vissza az felháborító.Az, de keretbe tette a hétvége játékvezetését...
gabokocka
FunHun
nem a bírókon múlt, hanem ahogy előttem írták egyrészt a red zone offensen és itt a végén a hülye offense hívásokon
de jó meccs volt, nagyon!
több mint 6 éve
shagi0206
10 811
A Vikings ellen több kell majdaz 100...ott nem lesz elég egy félidőnyi jó teljesítmény. Legfeljebb a Vikes is tökön szúrja magát, és elfelejt játszani, de dupla motivációjuk a hazai SB lehetősége
Chargers LT
több mint 6 éve
Lacanova
23
Jóéjt...
több mint 6 éve
A Vikings ellen több kell majd
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
FunHun
1 476
Grat srácok, azt hiszem azért helytálltunk. Mondjuk hogy a Brees picket(?) nem nézték vissza az felháborító.Az, de keretbe tette a hétvége játékvezetését...
gabokocka
több mint 6 éve
Vagy 25 yardot elvettek a pickkel, az azért nem mindegy.Azért a bírók a végén alaposan hozzájárultak a Saints győzelmével ezzel a két hibával.what?!
Jughead
baggio 🏈
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
shagi0206
10 811
Ezért a meccsért simán megérte fennmaradni (na nem mintha tudtam volna aludni, mikor fél 2-kor keltem) 😊
több mint 6 éve
Kohonen
60
Jó meccs volt
több mint 6 éve
Jughead
5 159
Azért 25 yard elég jól jön. 😀gondolom az interception, de azon nem múlt semmi, csak önmagában kicseszettül nevetségesAzért a bírók a végén alaposan hozzájárultak a Saints győzelmével ezzel a két hibával.mi volt a 2? A grounding, és?
Jughead
shagi0206
baggio 🏈
több mint 6 éve
Faszság volt egyből TD-re dobálni. Kár a Panthersért, szép comeback lett volna.
több mint 6 éve
gondolom az interception, de azon nem múlt semmi, csak önmagában kicseszettül nevetségesAzért a bírók a végén alaposan hozzájárultak a Saints győzelmével ezzel a két hibával.mi volt a 2? A grounding, és?
Jughead
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Infarktusos
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Itt a végén a playcall értelmetlen volt, még pár rövid passz kellett volna, mielőtt elkezdjük az end zone-t bombázni.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Grat srácok, azt hiszem azért helytálltunk. Mondjuk hogy a Brees picket(?) nem nézték vissza az felháborító.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Jughead
5 159
Az INT nem volt meg.Azért a bírók a végén alaposan hozzájárultak a Saints győzelmével ezzel a két hibával.mi volt a 2? A grounding, és?
Jughead
shagi0206
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Jó meccs volt,grat a Saints-nek,sajnálom a Pantherst,ti is megérdemeltétek volna,jóéjt.Igazi PO meccs.