New Orleans Saints - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
qpee1
112
Egész meccsen nem dobtak semmit, volt kb egy holding a többi false start és offside volt. Pedig alsó hangon láttam 5 vegytiszta sárgát. Igen itt a végén be kellett volna... de akkor az előtte lévő 5 másik esetben is. Akkor sem tették, most sem.ez pont olyan volt mint az európai fociban szögletnél a hátvéd /nem a kapus/ kézzel megfogja majd előrerúgja a labdát és gól lesz
(mondom ezt úgy, hogy rohadt dühítő így kikapni)
NB2
több mint 5 éve
ha azután a play után nem lett volna a Saints-nél a labda azt mondom igen a bírók miatt bukták elígy azért necces, pedig nekem nincs velük semmi bajom
csak inkább azt kéne nézni hogy 13-0 után hogy a faszba jutottak odáig hogy ezen múlik
ettől még persze az a zászló ott kurvára elmaradt, de nem csak azon múlt a dolog
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Egész meccsen nem dobtak semmit, volt kb egy holding a többi false start és offside volt. Pedig alsó hangon láttam 5 vegytiszta sárgát. Igen itt a végén be kellett volna... de akkor az előtte lévő 5 másik esetben is. Akkor sem tették, most sem.a saints fg drive-jaban is dobtak egy DPI-t (es az is volt). elmaradt jo par holding/dpi/def holding a meccsen, szokasos. de "szerencsere" talan valtoztatni fognak vmit a biraskodason, mert itt tenyleg meccset befolyasolo itelet szuletett (vagyis epp nem szuletett). legyen visszanezheto a penalty is, nem ertem miben mas, mint egy elkapas/fumble/lent-volt e a terde eset. benezhetik a sporik, be is nezik, es igen is szamit
(mondom ezt úgy, hogy rohadt dühítő így kikapni)
NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Lesz külön Pats-Séfek eredménykövető, vagy itt trollkodunk tovább, mint két hete?
több mint 5 éve
Soldi rengeteg marhaságot mond. Persze mindenki más isSoldi mindig azt mondta h nem 1 rossz döntésen múlik a meccs! Hát..Azért itt oda vissza voltak rohadt nagy mázlik. Azt se lehet mondani hogy a Saints annyira kiemelkedett volna és csak amiatt a bírói hiba miatt nyert volna a Ramd. 50-50es meccs volt.ezért volt döntő a bírói hiba
Mr.Breaker
gedam
steelwolf
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Persze, de ezzel azt akartam mondani hogy mind a 2 fél részéről el lehetne ezt mondani. A rams oldalon is lehetne találni szerencse faktort amin elmehetett volna a meccs.Azért itt oda vissza voltak rohadt nagy mázlik. Azt se lehet mondani hogy a Saints annyira kiemelkedett volna és csak amiatt a bírói hiba miatt nyert volna a Ramd. 50-50es meccs volt.ezért volt döntő a bírói hiba
Mr.Breaker
gedam
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Az a vicces h nem hogy dpi, de védtelen wr-be szállt bele szal duplán zászló 😀
több mint 5 éve
ozibozi
16 965
azóta már sokan sírtak sokatAhogy Hajdú B mondta az athéni vízilabda döntő végén, hogy nem hitte volna, hogy egyszer 13 fürdőgatyás férfitól elsírja magátNem hiszem el.....remegek. Asszony, megyek az ágyba...így......remegve...Meg fog rád haragudni, hogy 53 csávó miatt van orgazmusod.
Pizsama
iktriad
Kampman
több mint 5 éve
Egész meccsen nem dobtak semmit, volt kb egy holding a többi false start és offside volt. Pedig alsó hangon láttam 5 vegytiszta sárgát. Igen itt a végén be kellett volna... de akkor az előtte lévő 5 másik esetben is. Akkor sem tették, most sem.(mondom ezt úgy, hogy rohadt dühítő így kikapni)
több mint 5 éve
elkapás, dpi, opi és még jó pár szubjektív kategóriába esik ezért nem lehet visszanézni tudtommal1. Mi koze van ahhoz h kinek szurkolok?Szemuveget a biroknak!szeretem az ilyet a pats szurkolóktól 😀
Baszod, egy olyan sportban ahol az is szabalyozva van h milyen tangat viselhet a jatekos, arra nincs h a 2 percen beluli egyertelmu szabalytalansagokat visszanezzek?
Solymi
amúgy mivel "szubjektív" így nem nézik vissza
Negritis
2. Mi.a szubjektiv azon h izombol beleszaladt a masik jatekosba?
Mivel vedekezik? O csak epp arra futkosotott es nem latta a masikat?
Solymi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Elárulom, hogy imádom Brees-t. Nagyon megérdemelne még egy gyűrűt. És ha nem a Rams lett volna az ellenfél, most kurva bosszús lennék amiatt a be nem dobott sárga miatt. Így is szar érzés, hogy amiatt (is) maradhattunk játékban. De sajnos ez most már általános, és minden meccsben benne vannak ezek a kurva bírói hibák. Sajnálom Brees-t. De a Rams fontosabb nekem! SUPERBOWL, BABY!De azért az asszony még fontosabb?
Pizsama
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha ha Solymikám már ma ti szépen kiestek a búsba 😜😜Szeretnel megint kikapni 😉Chiefs-Rams visszavágót most már!!!! 😀én egy Rams- Patriots visszavágot szeretnék.
Mr.Breaker
Ramsfan
Solymi
több mint 5 éve
mivel hátrafelé repült a játékos, könnyű szívvel lehetett elkaphatatlan labdát fújni 😊Én is azon gondolkozok, hogy láttam-e valaha nagyobb és tisztább DPIt...Bírok befujták a Rams, bár nem az az 1 play volt a gond a SaintsnelMégis az döntötte el.
Sifur
Egészen elképesztő, ritkán látható bírói hiba.
braxa88
Talán ha sisakkal előre eltöri közben pár bordáját, egy kicsit még korábban bevetődve. Vagy nem is tudom.
akdestroyer
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 822
El bazmeg. Megint Worm Bowl lesz. 🤦🏻♂️Amikor a csoportriválisod lehet a legkevésbé undorító csapat a super bowlban ...az aduász Saint-ünk elszállt
Amadeus
♉gaben♉
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Soldi mindig azt mondta h nem 1 rossz döntésen múlik a meccs! Hát..Azért itt oda vissza voltak rohadt nagy mázlik. Azt se lehet mondani hogy a Saints annyira kiemelkedett volna és csak amiatt a bírói hiba miatt nyert volna a Ramd. 50-50es meccs volt.ezért volt döntő a bírói hiba
Mr.Breaker
gedam
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
7 969
1. Mi koze van ahhoz h kinek szurkolok?Szemuveget a biroknak!szeretem az ilyet a pats szurkolóktól 😀
Baszod, egy olyan sportban ahol az is szabalyozva van h milyen tangat viselhet a jatekos, arra nincs h a 2 percen beluli egyertelmu szabalytalansagokat visszanezzek?
Solymi
amúgy mivel "szubjektív" így nem nézik vissza
Negritis
2. Mi.a szubjektiv azon h izombol beleszaladt a masik jatekosba?
Mivel vedekezik? O csak epp arra futkosotott es nem latta a masikat?
több mint 5 éve
Tomcsik
8 004
Azért itt oda vissza voltak rohadt nagy mázlik. Azt se lehet mondani hogy a Saints annyira kiemelkedett volna és csak amiatt a bírói hiba miatt nyert volna a Ramd. 50-50es meccs volt.Pont az 50-50-es meccseken billen feléd a mérleg ha káosz egy rohadt nagy bírói segítséget...
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Breki
278
Azért itt oda vissza voltak rohadt nagy mázlik. Azt se lehet mondani hogy a Saints annyira kiemelkedett volna és csak amiatt a bírói hiba miatt nyert volna a Ramd. 50-50es meccs volt.Azért az kulcs play volt! Onnan egy field goal és vége a meccsnek! Ha Td aztán pláne!
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Elárulom, hogy imádom Brees-t. Nagyon megérdemelne még egy gyűrűt. És ha nem a Rams lett volna az ellenfél, most kurva bosszús lennék amiatt a be nem dobott sárga miatt. Így is szar érzés, hogy amiatt (is) maradhattunk játékban. De sajnos ez most már általános, és minden meccsben benne vannak ezek a kurva bírói hibák. Sajnálom Brees-t. De a Rams fontosabb nekem! SUPERBOWL, BABY!
több mint 5 éve
Nem hiszem el.....remegek. Asszony, megyek az ágyba...így......remegve...extázisba ejted. félreérti.
Pizsama
több mint 5 éve
gedam
5 866
Azért itt oda vissza voltak rohadt nagy mázlik. Azt se lehet mondani hogy a Saints annyira kiemelkedett volna és csak amiatt a bírói hiba miatt nyert volna a Ramd. 50-50es meccs volt.ezért volt döntő a bírói hiba
Mr.Breaker
több mint 5 éve
akdestroyer
4 743
Én is azon gondolkozok, hogy láttam-e valaha nagyobb és tisztább DPIt...Bírok befujták a Rams, bár nem az az 1 play volt a gond a SaintsnelMégis az döntötte el.
Sifur
Egészen elképesztő, ritkán látható bírói hiba.
braxa88
Talán ha sisakkal előre eltöri közben pár bordáját, egy kicsit még korábban bevetődve. Vagy nem is tudom.
több mint 5 éve
Amikor a csoportriválisod lehet a legkevésbé undorító csapat a super bowlban ...az aduász Saint-ünk elszállt
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
KeyG
9 323
Saints-Rams ezevi meccsek, nem a jo biraskodasrol maradnak hiresek. Egyertelmuen megcsinalta Hekker az elso meccsen a 4. Downt, Goff Facemask semmi, es a Saints jatekost egyertelmuen ledaraltak. Sajnalatos dolgok ezek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
A végén egyszerűen a bírók nem akarták eldönteni (amúgy jogosan), még ha gyökérség is volt.