NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 642
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Jets - New England Patriots
több mint 2 éve
FunHun
1 482
Sikeres futójáték után, miért gondoljuk jónaki a shotgun felállást futó nélkül magyarázza már el nekem valaki!
több mint 2 éve
egy negyed alatt 3 sack LoL... Zappe hamarabb be fog jönni mint gondolnánk mert pépesre verik MacJ-t fölleg ha sokat hezitál..
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Kb. akkor haladunk előre mikor azt sem tudjuk mit csinálunk, így a Jets nem tud készülni rá... 😉 Briliáns stratégia eddig... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
ha ennyire nem fog tartani a fal, akkor nem sok esélyünk lesz
több mint 2 éve
Eléggé "esetleges" a támadójátékunk eddig...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
MacJ vak mint a bányaló a rb totál szabadon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Apex
2 980
Mondjuk azért szépen nyeljük a 3rd downokat..
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Ebben az Oban csak Meyers és Steveson tesz meg mindent a többiek a seggükön veszik már a levegőtAnnyira rossz nézni ezt..Jones annyira semmi, én azt érzem hogy pánikolA fal sem segít neki ma...
Nomac
Castleai01
több mint 2 éve
Andrews nélkül eléggé betlizik a fal idáig
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Annyira rossz nézni ezt..Jones annyira semmi, én azt érzem hogy pánikolA fal sem segít neki ma...
Nomac
több mint 2 éve
Annyira rossz nézni ezt..Jones annyira semmi, én azt érzem hogy pánikol
több mint 2 éve
Annyira gyengék vagyunk....
több mint 2 éve
Az a tackle ott meg lett semmisitve
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Ez amúgy nem volt block in the back? No mindeegy
több mint 2 éve
JJ nem játszik amúgy végül? Nem igazán látomOut
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
JJ nem játszik amúgy végül? Nem igazán látom
több mint 2 éve
Kamaj
126
Már most látszik, hogy Wilsonnak fel kell lépnie, meglátjuk, hogy sikerül
J-E-T-S Jets Jets Jets
több mint 2 éve
Offhavernak se megy
GamePass csak nálam nem indul el?
Köszi
On
Sinisa
de most kipróbáltam csak teker, csak teker
több mint 2 éve
Apex
2 980
Szép kidobás Wilsontól, okos döntésElőtte lévő passz is fasza volt, csak fasza védekezés volt
Wester
több mint 2 éve
Szép kidobás Wilsontól, okos döntés
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Próbálkozunk azzal amivel a Bears
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Lets gooo! Végre valami Wilsontól!