NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Jets - New England Patriots
több mint 2 éve
Mindjárt jön Topin, hogy Zappe sem tudta volna jobban megdobni...
több mint 2 éve
Szépen megrajzolt játék volt, csak hát a megvalósítás...
több mint 2 éve
StimmelJönnek most nagyonrelax Patricia majd behív majd valamin 10 yardos passzjátékot aztán incomplete lesz belőle, vagy BB leszarja field goal lesz 😀
Wester
ParadSEC
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Bohózat...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Mondjuk itt a futás se lett volna meg 😀
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
istenem bmeg...
több mint 2 éve
Ezzel az O-fallal én nem mennék neki a 4.-nek...Ebben a drive-ban egész jók voltak
Castleai01
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Ezzel az O-fallal én nem mennék neki a 4.-nek...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Jönnek most nagyonrelax Patricia majd behív majd valamin 10 yardos passzjátékot aztán incomplete lesz belőle, vagy BB leszarja field goal lesz 😀
Wester
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Apex
2 980
Mi volt most az 5 yardos bünti?Túl sok ember volt huddle-ben.
FunHun
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Stevenson megint fasza
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Jesszus, mennyi hiba idén...
több mint 2 éve
FunHun
1 482
Mi volt most az 5 yardos bünti?
több mint 2 éve
Imitheking
1 882
Ja, a tv csak a magyart engedi.Mondjuk lehet azt csak neten lehetHu, nagy kar, hogy szarakszik a gamepass, ez az arena 4-es brigad borzalom.Válts át angol kommentárra
Imitheking
Wester
Wester
több mint 2 éve
Hu, nagy kar, hogy szarakszik a gamepass, ez az arena 4-es brigad borzalom.Mi a baj velük?
Imitheking
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Apex
2 980
na jó most már azért kezd szánalmassá válni ez a 3rd down conv állandóan.
több mint 2 éve
Mondjuk lehet azt csak neten lehetHu, nagy kar, hogy szarakszik a gamepass, ez az arena 4-es brigad borzalom.Válts át angol kommentárra
Imitheking
Wester
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Hu, nagy kar, hogy szarakszik a gamepass, ez az arena 4-es brigad borzalom.Válts át angol kommentárra
Imitheking
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Imitheking
1 882
Hu, nagy kar, hogy szarakszik a gamepass, ez az arena 4-es brigad borzalom.
több mint 2 éve
Mondjuk ha rádobták a sárgát, akkor nem kéne concussion test?
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Miért nem oldalra futott ki?Lassú, nem lett volna meg...
kolok1972
több mint 2 éve
Apex
2 980
Mosley ez most megérdemelt, csúnya voltVállal ütötte a futóvá vált irányítót, rohadtul semmi nem volt
Wester
több mint 2 éve
Apex
2 980
Bohóc bírok 😀