NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Jets - New England Patriots
több mint 2 éve
Brutál mennyire fizikálisak vagyunk... ja nem ide
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Ezzel még nem is lenne bajom, jobb mezőnypozíciót szerezni 3.-ra csak ez sem jött össze...Legalább az 1. kísérletre egy értelmes slant játék lett hívva nem egy 20+ yardos vagy egy középre futás...Mondjuk 2. 10-re jött a középre futás 😪
FunHun
FunHun
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
FunHun
1 482
Legalább az 1. kísérletre egy értelmes slant játék lett hívva nem egy 20+ yardos vagy egy középre futás...Mondjuk 2. 10-re jött a középre futás 😪
FunHun
több mint 2 éve
FunHun
1 482
Legalább az 1. kísérletre egy értelmes slant játék lett hívva nem egy 20+ yardos vagy egy középre futás...
több mint 2 éve
OffGamePass csak nálam nem indul el?
Köszi
On
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
FunHun
1 482
Halihóóóó
több mint 2 éve
Innen már akkor csak jobb jöhet... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
ötös műhold
309
Vajon, ha megint nem megy Jonesnak, becseréli-e az Öreg, Zappet?
több mint 2 éve
Eddig a szokásos, D jó, passzjáték nem
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Lássuk tudunk-e 45 yardot menni... 😛
több mint 2 éve
Jó lenne megmutatni, hogy nem a same old jets vagyunkA nagyobb baj hogy mi sem a "same old" Patriots vagyunk már... 😛
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
Jó lenne megmutatni, hogy nem a same old jets vagyunk
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Üdv Mindenkinek!
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Na hajrá mi! Jó lenne egy pats verés, nem igen volt mostanság
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
18:00, Arena4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal