NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 649
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Jets - New England Patriots
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Azert Andrews nincs helyen ertekelve, rohadt fonros lancszem o.Itt sem szabadott volna benyelni a sacket...dobja el ha gáz, de ez megint mi volt?Nem hibáztatnám itt Mac-et, azonnal az arcában volt a védő...
Nomac
Mondjuk ma látjuk Strange mit "tud" Andrews nélkül, csere Center mellett... 😕
Castleai01
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
1. Nem volt annyira viccesMiért?Na latod, pont az ilyen kommentek miatt van az allando feszko.Laposfőd hívő máglyára vele 😂😂😂Jó azért Mac nem katasztrofálisan rossz csak nem az a "megváltó" akinek hinni szerettük volna...szal akkor kiderülni látszik hogy a scouting reportok igazak voltak, csak jmd zseni ocTavaly nem tűnt fel.Ami nekem látszatra lejön, hogy lassú, körülményes és neha mintha félnek is.de ezek tavaly nem voltak meg, nem?
zinedine5
vagy jmd ennyivel jobban használta?
Negritis, a vajda
Viszont az is egyértelmű, hogy JMD >>>>> Patricia
zinedine5
Negritis, a vajda
Még 2-3 évig itt lesz amíg a rookie szerződése kitart, viszont nem tűnik franchise QB-nak jelen állás szerint...
Castleai01
ThundersNFL a Jobbágy
Eleg lett colna annyit mondanod h egyetertesz vagy nem.
A beszologatasokbol nem lesz semmi.
Lúdas Solymi
1. Szerintem vicces volt
2. Topin mindenkin átgázol ebben a stílusban, aki neki nem tetszik
vpi
2. Akkor megint ra lesz szolva h itt ezt ne. De akkor visszafele is kene ugyanez 😉
Na, most volt egy jo par jo jateka MJ-nek, mondjuk nem volt nehez, de lehet ezt kellene tolni vele.
több mint 2 éve
Itt sem szabadott volna benyelni a sacket...dobja el ha gáz, de ez megint mi volt?szerintem ez most gyors volt, nem volt ideje eldobni
Nomac
én ezért most nem Mekit szedném elő
több mint 2 éve
Itt sem szabadott volna benyelni a sacket...dobja el ha gáz, de ez megint mi volt?Nem hibáztatnám itt Mac-et, azonnal az arcában volt a védő...
Nomac
Mondjuk ma látjuk Strange mit "tud" Andrews nélkül, csere Center mellett... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Apex
2 980
itt meg bemegy ofc
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Itt sem szabadott volna benyelni a sacket...dobja el ha gáz, de ez megint mi volt?
több mint 2 éve
Kiszopunk, ha a D igy folytatja
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Vicc vót....Na latod, pont az ilyen kommentek miatt van az allando feszko.Laposfőd hívő máglyára vele 😂😂😂Jó azért Mac nem katasztrofálisan rossz csak nem az a "megváltó" akinek hinni szerettük volna...szal akkor kiderülni látszik hogy a scouting reportok igazak voltak, csak jmd zseni ocTavaly nem tűnt fel.Ami nekem látszatra lejön, hogy lassú, körülményes és neha mintha félnek is.de ezek tavaly nem voltak meg, nem?
zinedine5
Negritis, a vajda
zinedine5
Negritis, a vajda
Még 2-3 évig itt lesz amíg a rookie szerződése kitart, viszont nem tűnik franchise QB-nak jelen állás szerint...
Castleai01
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
Csöcsök jöhetnek?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Jets meccsben tart bennünket...fura kimondani
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
mákAzért ott volt a nyomás is a rugón... 😉
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
mák
több mint 2 éve
Az eddig elit ST ma cserben hagy minket
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Miért?Na latod, pont az ilyen kommentek miatt van az allando feszko.Laposfőd hívő máglyára vele 😂😂😂Jó azért Mac nem katasztrofálisan rossz csak nem az a "megváltó" akinek hinni szerettük volna...szal akkor kiderülni látszik hogy a scouting reportok igazak voltak, csak jmd zseni ocTavaly nem tűnt fel.Ami nekem látszatra lejön, hogy lassú, körülményes és neha mintha félnek is.de ezek tavaly nem voltak meg, nem?
zinedine5
Negritis, a vajda
zinedine5
Negritis, a vajda
Castleai01
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
1. Szerintem vicces volt
2. Topin mindenkin átgázol ebben a stílusban, aki neki nem tetszik
több mint 2 éve
Topin nincs itt, lehet szidni MJ-t 😀
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Na latod, pont az ilyen kommentek miatt van az allando feszko.Laposfőd hívő máglyára vele 😂😂😂Jó azért Mac nem katasztrofálisan rossz csak nem az a "megváltó" akinek hinni szerettük volna...szal akkor kiderülni látszik hogy a scouting reportok igazak voltak, csak jmd zseni ocTavaly nem tűnt fel.Ami nekem látszatra lejön, hogy lassú, körülményes és neha mintha félnek is.de ezek tavaly nem voltak meg, nem?
zinedine5
Negritis, a vajda
zinedine5
Negritis, a vajda
Castleai01
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
"desperate 4th down team" lettünk idénre, nem tudom örömmel nézni... 😕
több mint 2 éve
na ez szép volt
több mint 2 éve
Apex
2 980
Azért ma elég csalódástkeltő a D, hiába a sok TFL meg sack, nyeljük a yardokat..
több mint 2 éve
Apex
2 980
Fasza kezdés..
több mint 2 éve
Mondjuk nekem volt már "szerencsém" lapos föld hívőhöz, ezért tudom hogy még csak a közelébe sem járok annak az "egyszerűségnek"... 😛Laposfőd hívő máglyára vele 😂😂😂Jó azért Mac nem katasztrofálisan rossz csak nem az a "megváltó" akinek hinni szerettük volna...szal akkor kiderülni látszik hogy a scouting reportok igazak voltak, csak jmd zseni ocTavaly nem tűnt fel.Ami nekem látszatra lejön, hogy lassú, körülményes és neha mintha félnek is.de ezek tavaly nem voltak meg, nem?
zinedine5
Negritis, a vajda
zinedine5
Negritis, a vajda
Castleai01
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
akire egy rohadt szót nem szólhatunk az Stevenson