NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Jets - New England Patriots
több mint 2 éve
Azt se szabad elfelejteni, hogy már van róla 1 évnyi tape tavaly ótaNem lehet h rohadtul nem jon be neki az uj rendszer amit it telepitettek es inkabb JMD rendszere fekszik neki?Asztakurva, itt mit nezett Jones?Egy szezonos Qb volt úgy tűnik.. Kár érte kiváló ügynök volt
Vagy ennyire lassu volt es olvasta a vedo a szandekot.
Mi a fene tortent vele tavaly ota…
Lúdas Solymi
ParadSEC
Lúdas Solymi
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
southmiki
654
ezt a kurva falat tegyük már rendbe!!!Oké hogy a fal gyenge, vagy csak a Jets def jó de Mac 3-4mp-ig néz egy játékost közben meg a másik oldalon meg tök üresen van a az előadó.
NB2
több mint 2 éve
Na most kíváncsi vagyok merik-e dobatni Mac-et az endzone-ba...Nem
Castleai01
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Nem lehet h rohadtul nem jon be neki az uj rendszer amit it telepitettek es inkabb JMD rendszere fekszik neki?Asztakurva, itt mit nezett Jones?Egy szezonos Qb volt úgy tűnik.. Kár érte kiváló ügynök volt
Lúdas Solymi
ParadSEC
több mint 2 éve
Behívunk két futás..faszom.. Egy kezemen meg tudom számolni hány értelmes dobása volt Jones-nak..
több mint 2 éve
Sokat elmond, hogy másodszor nem dobatják Mac-et &goal szituációbanHát igen
Wester
több mint 2 éve
Na most kíváncsi vagyok merik-e dobatni Mac-et az endzone-ba...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Minek kérünk időt?
több mint 2 éve
ezt valaki ért?😊 direkt fumbliztatni akar Bill vagy mivan?😊
több mint 2 éve
Zappe sem jobb hiába akarják sokan többnek látni mint ami...Asztakurva, itt mit nezett Jones?Kurva lassan olvas Mac . Ráadásul szarul is csinálja. Hátha jön Zappe 😊
Lúdas Solymi
southmiki
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Apex
2 980
ejj WilsonAmúgy megint a kibaszott happy feet miatt, faszért kell így kidobni, akkor vagy álljon bele rendesen azt viseje el az ütést, vagy ha nincs elég ideje nyelje be a sacket azt kész.
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
southmiki
654
Asztakurva, itt mit nezett Jones?Kurva lassan olvas Mac . Ráadásul szarul is csinálja. Hátha jön Zappe 😊
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Igen az szerintem is futo jatek volt, az bebukott, utana meg lehet kuldte volna tovabb Meyerst…vagy nem.Szerintem itt QB futás volt hívva de hát az hamar elhalt...Az a baj ott már az improvizáció, szóval az eredeti play már összedőlt addigraMindjárt jön Topin, hogy Zappe sem tudta volna jobban megdobni...Nem lattam pontosan de nem az volt h intett Meyersnek h menjen, mert igazabol szabad volt elotte az ut?
vpi
Ha ket lepessel elorebb van akkor ok.
Lúdas Solymi
Wester
Castleai01
több mint 2 éve
Asztakurva, itt mit nezett Jones?Egy szezonos Qb volt úgy tűnik.. Kár érte kiváló ügynök volt
Lúdas Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
ezt a kurva falat tegyük már rendbe!!!
több mint 2 éve
ez megint mekkora kamuJó kérdés...
amúgy az RTP miért veszi el az int-t?
Negritis, a vajda
Mondom ezt úgy hogy nekünk ez most jól jött...
több mint 2 éve
Jól megverjük magunkat..Annyira nincs gáz MacJ tesz majd róla
Apex
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Asztakurva, itt mit nezett Jones?Vagy ennyire lassu volt es olvasta a vedo a szandekot.
több mint 2 éve
Úgyis elbasszuk 👍👍👍Eltaláltam ,de a Jets megmentett
ThundersNFL a Jobbágy
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
ez megint mekkora kamuamúgy az RTP miért veszi el az int-t?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Jól megverjük magunkat..
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
köszi sporik