NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 647
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Jets - New England Patriots
több mint 2 éve
Ezt hova dobta vajon? Ezt a mákot….
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Jézusom
több mint 2 éve
Zappe time
több mint 2 éve
De jó keze van Stevenson-nak... 😮
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Meki-Zappe csere????
több mint 2 éve
Az örök optimista beszél belőlem... 😀mit néztél eddig? 😊Úgyis elbasszuk 👍👍👍Innen már csak nem... 😛
ThundersNFL a Jobbágy
Castleai01
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Szerintem kb. ugyanazt mondjuk.Szépen megrajzolt játék volt, csak hát a megvalósítás...Az egy kalap 💩 volt...Jets zöme megette a futást de passz förtelem volt igaz szabad elkapó sem volt nagyon
nagylaza, főpohárnok
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Szerintem itt QB futás volt hívva de hát az hamar elhalt...Az a baj ott már az improvizáció, szóval az eredeti play már összedőlt addigraMindjárt jön Topin, hogy Zappe sem tudta volna jobban megdobni...Nem lattam pontosan de nem az volt h intett Meyersnek h menjen, mert igazabol szabad volt elotte az ut?
vpi
Ha ket lepessel elorebb van akkor ok.
Lúdas Solymi
Wester
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Igazi rangadó. 👍
több mint 2 éve
mit néztél eddig? 😊Úgyis elbasszuk 👍👍👍Innen már csak nem... 😛
ThundersNFL a Jobbágy
Castleai01
több mint 2 éve
Úgyis elbasszuk 👍👍👍Innen már csak nem... 😛
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Úgyis elbasszuk 👍👍👍
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Kösz Wilson...
több mint 2 éve
Bejinxeltem 😃
több mint 2 éve
Az a baj ott már az improvizáció, szóval az eredeti play már összedőlt addigraMindjárt jön Topin, hogy Zappe sem tudta volna jobban megdobni...Nem lattam pontosan de nem az volt h intett Meyersnek h menjen, mert igazabol szabad volt elotte az ut?
vpi
Lúdas Solymi
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
nah, gyerünk srácok, hozzatok össze valamit még a félidőig(Judonnak köszönhető az INT)
több mint 2 éve
A blitzek mögé szépen dobál ma Wilson
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Mindjárt jön Topin, hogy Zappe sem tudta volna jobban megdobni...Nem lattam pontosan de nem az volt h intett Meyersnek h menjen, mert igazabol szabad volt elotte az ut?
vpi
több mint 2 éve
Jonesnak ez az év meg max következő és kiderül ért 1/15-öt
Draft
több mint 2 éve
Rájöttem,az a terv hogy a király védelmünk majd megoldja… Oh wait
több mint 2 éve
Mindjárt jön Topin, hogy Zappe sem tudta volna jobban megdobni...Facebookon a blogon van
vpi
Draft
több mint 2 éve
😀 durva mennyire kiszámíthatóak vagyunkStimmelJönnek most nagyonrelax Patricia majd behív majd valamin 10 yardos passzjátékot aztán incomplete lesz belőle, vagy BB leszarja field goal lesz 😀
Wester
ParadSEC
kolok1972
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Szépen megrajzolt játék volt, csak hát a megvalósítás...Az egy kalap 💩 volt...Jets zöme megette a futást de passz förtelem volt igaz szabad elkapó sem volt nagyon
nagylaza, főpohárnok
Draft