NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Jets - New England Patriots
több mint 2 éve
OMG…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Bármelyikhez. Nekem mindegy, hogy Mac a Pats-es karrierje elején vagy a végén hoz 3 SB-t 😀Es melyik Bradyhez merjuk? A karrierje elejen levohoz vagy a kozepe/ esetleg a mostani?Hozzon le Mac 3 egymás utáni meccset úgy, mint Brady, és megértem, miért véded. De addig...Remélem utoljára látjuk MJ-t kezdőként..az előző évben sem szerettem, de most hogy van Zappe, azt várom mikor ültetik le.Amikor Brady nagyon szarul jatszott akkor is ezt kivantad? Vagy h rugjak ki JMD-t esetleg BB-t is? 😉
Nomac
Lúdas Solymi
vpi
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Apex
2 980
Az a baj, hogy ugyanaz van a Pats ellen mint tavaly, megint nem azt várta az ember, hogy feltétlen ő hozza le a meccset. De baszki azért ne veszítse már el. Ez zéró fejlődés tavalyhoz képest.Legyunk oszintek: Wilson egymaga budos eletben nem fog es nem is tud meccset nyerniMost már a nyakába varrjuk. Pontosan az van amitől féltem, hogy Wilson elvesztiAdjuk oda neki, atlag QB siman managel ebben az offenseben 😀Sajnos hetrol hetre latszik h ennek a Jets offensenek a legnagyobb fekje Wilson.Ezt a meccset én nem varrnám eddig a nyakába.
Beki
Apex
Beki
Wester
Beki
Szerkesztette: Apex
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Tetszik ez az eredménykövető, mindkét oldal szidja a saját QBját 😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Legyunk oszintek: Wilson egymaga budos eletben nem fog es nem is tud meccset nyerniMost már a nyakába varrjuk. Pontosan az van amitől féltem, hogy Wilson elvesztiAdjuk oda neki, atlag QB siman managel ebben az offenseben 😀Sajnos hetrol hetre latszik h ennek a Jets offensenek a legnagyobb fekje Wilson.Ezt a meccset én nem varrnám eddig a nyakába.
Beki
Apex
Beki
Wester
több mint 2 éve
Wilson és Maci Jones a 2 leggyengébb láncszem ma
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Most már a nyakába varrjuk. Pontosan az van amitől féltem, hogy Wilson elvesztiAdjuk oda neki, atlag QB siman managel ebben az offenseben 😀Sajnos hetrol hetre latszik h ennek a Jets offensenek a legnagyobb fekje Wilson.Ezt a meccset én nem varrnám eddig a nyakába.
Beki
Apex
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Most erre is mit irjak...Jah ez így már sok...
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Put olasz csődör in the kezdő 11Inaktiv
zacknorb
több mint 2 éve
oké, de éljünk már ezekkel a kurva labdákkalmár kb 30-10-nek kéne ha lenne egy értelmes offense
több mint 2 éve
Egyet visszavihetnénk, különben nem lesz TD.
több mint 2 éve
Put olasz csődör in the kezdő 11
több mint 2 éve
Wilson nem okos...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Most erre is mit irjak...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Adjuk oda neki, atlag QB siman managel ebben az offenseben 😀Sajnos hetrol hetre latszik h ennek a Jets offensenek a legnagyobb fekje Wilson.Ezt a meccset én nem varrnám eddig a nyakába.
Beki
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
És konkrétan ott tartunk, hogy a 2020as QB classból mindenki bust?🤔Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy azért a 2. év végéig jó lenne megnézni, hogy teljesít, de ha nem mutat fejlődést/bíztató jeleket...hát, ja úgy nehéz számolni jövőre is.
zacknorb
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Nyilván Ő a legnagyobb kérdés a felsorolt hármasból, de idén azzal az elkapógárdával egyáltalán nem tűnik annak.mondjuk tua-ról nem vagoyk meggyőzve hogy nem azUpsz, deÉs konkrétan ott tartunk, hogy a 2020as QB classból mindenki bust?🤔2020? Azt vitatnám, hogy ott bust, mikor Burrow, Herbert, Tua - nem a '21-esre gondolsz?
zacknorb
shagi0206
zacknorb
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Es melyik Bradyhez merjuk? A karrierje elejen levohoz vagy a kozepe/ esetleg a mostani?Hozzon le Mac 3 egymás utáni meccset úgy, mint Brady, és megértem, miért véded. De addig...Remélem utoljára látjuk MJ-t kezdőként..az előző évben sem szerettem, de most hogy van Zappe, azt várom mikor ültetik le.Amikor Brady nagyon szarul jatszott akkor is ezt kivantad? Vagy h rugjak ki JMD-t esetleg BB-t is? 😉
Nomac
Lúdas Solymi
vpi
több mint 2 éve
mondjuk tua-ról nem vagoyk meggyőzve hogy nem azUpsz, deÉs konkrétan ott tartunk, hogy a 2020as QB classból mindenki bust?🤔2020? Azt vitatnám, hogy ott bust, mikor Burrow, Herbert, Tua - nem a '21-esre gondolsz?
zacknorb
shagi0206
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Upsz, deÉs konkrétan ott tartunk, hogy a 2020as QB classból mindenki bust?🤔2020? Azt vitatnám, hogy ott bust, mikor Burrow, Herbert, Tua - nem a '21-esre gondolsz?
zacknorb
shagi0206
több mint 2 éve
Mitchell te fasz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
A jó hir, hogy jön a 4. negyed, a rossz, hogy nem tudom hogy ez segit-e most is rajtunk
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Ez megint bazdmeg. Te hétfőn ne gyere be.
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
És konkrétan ott tartunk, hogy a 2020as QB classból mindenki bust?🤔2020? Azt vitatnám, hogy ott bust, mikor Burrow, Herbert, Tua - nem a '21-esre gondolsz?
zacknorb