Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Nem kell ragaszkodni az összes apró nüanszhoz.Höh nekem az ARena 4 a Telekom TV percekkel van lemarasva.........Nekem is, az intet nem is mutatták 😀
dande
kapitnono
több mint 3 éve
Jo a kezdes. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ha 14-0 Roman ki is dobhatja a plant , Lamarnak hosszú napja lesz ha folyamat passzolnia kellmiért, most is szép hosszú completiont dobott
nando89
több mint 3 éve
LOL. Calais gonna keep the tradition alive of getting that L in Nashville. Ya hate to see it. https://t.co/gquXPYmJVH
— Cap (@BoldCityCap) January 10, 2021
Amúgy Smith helyében, ha Yannick fent van, már indítanám is felé a Yulee Bulldozert.
több mint 3 éve
Duff
3 133
Ebbol a labdaszerzesbol most pontot kell csinalni.
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Na 1 int lemaradt
több mint 3 éve
Höh nekem az ARena 4 a Telekom TV percekkel van lemarasva.........Nekem is, az intet nem is mutatták 😀
dande
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
A Titans 0 INT-et fogott az alapszakaszban m2m védekezésnél. Mire jó a rájátszás 😊Pedig már szólt a fejemben, hogy Intercepted by Malcom Butler, un-real.. 😀
empty taxi
több mint 3 éve
Höh nekem az ARena 4 a Telekom TV percekkel van lemarasva.........nincs lemaradva, csak nem mutatták a játékot (szerintem)
dande
több mint 3 éve
Höh nekem az ARena 4 a Telekom TV percekkel van lemarasva.........Nekem is
dande
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
nando89
3 894
Ha 14-0 Roman ki is dobhatja a plant , Lamarnak hosszú napja lesz ha folyamat passzolnia kell
több mint 3 éve
mi van???
több mint 3 éve
hibátlanul? kamuüdv mindenkinek lemaradtam vmiről?Tannehill felsorolta az összes AFC divízió minden csapatát! 😮
briareos
iktriad
több mint 3 éve
Höh nekem az ARena 4 a Telekom TV percekkel van lemarasva.........
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 893
szeretem mikor egyre gondolunkmvp-mvp-mvp 😀not bad for a running back
Negritis
briareos
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
More,ebbű baj leszMár megint?
LeviPoki
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Na látod, ez a baj, mikor lett volna ember rá, elméletileg.Szép játékhívások a Titansnél, ilyen keresztbemozgásokat miért nem láttunk idén a Patsnél?Talán mert nem voltak 😊 😊
Solymi
prérifarkas
Vagy nemtom miért nem használtuk White-ot...simán lehetett volna elkapó is.
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Mi így puntolunk,mi a baj vele? 😀
több mint 3 éve
Puntolni akart ezzel azinttel aRavens? 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
A Titans 0 INT-et fogott az alapszakaszban m2m védekezésnél. Mire jó a rájátszás 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ez hova ??Ezt én is leszedtem volna
Törpe_Tacskó
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 893
nem vészes int egy running backtől.
criminal lawyer or criminal lawyer?