Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
üdv mindenkinek lemaradtam vmiről?Tannehill felsorolta az összes AFC divízió minden csapatát! 😮
briareos
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
More,ebbű baj lesz
több mint 3 éve
mvp-mvp-mvp 😀not bad for a running back
Negritis
több mint 3 éve
üdv mindenkinek lemaradtam vmiről?Sajnos, igen.
briareos
több mint 3 éve
Törpe_Tacskó
396
ez hova ??
több mint 3 éve
espn2 stream esetleg? a film roomba belenéznék
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
most meg pick. niceüdv mindenkinek lemaradtam vmiről?Egy TD aki akkora OPI volt mint ide Lacháza (Londonban lakok 😊 )
briareos
Tomcsik
több mint 3 éve
Szép punt!
több mint 3 éve
minő int....
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
mvp-mvp-mvp 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szép pick
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Igen, a hangja is olyan selymes. 😊 (Amúgy hallgatni imádom.)A bírókat nem ismerem, de akkor Boger középső neve Stevie Wonder? 😀Bogernél az a meglepő, ha jól fúj egy meccsen.Az opit majd bedobom,hagyd a picsábaA klasszikus "jó meccs volt spori, kár, hogy nem látta" eset...
LeviPoki
Remélem több bírói hiba nem lesz ma már
dioadam
iktriad
dioadam
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
üdv mindenkinek lemaradtam vmiről?Egy TD aki akkora OPI volt mint ide Lacháza (Londonban lakok 😊 )
briareos
több mint 3 éve
dioadam
597
A bírókat nem ismerem, de akkor Boger középső neve Stevie Wonder? 😀Bogernél az a meglepő, ha jól fúj egy meccsen.Az opit majd bedobom,hagyd a picsábaA klasszikus "jó meccs volt spori, kár, hogy nem látta" eset...
LeviPoki
dioadam
iktriad
több mint 3 éve
Pont szerzésnél nyugodtan lehetne hivtalból nézni az opi-t isLehetne valóban.
nando89
A probléma h abból kiindulva ahogy a challengelt PI-okat kezelték az előző szezonban, sztem itt se változtatnának semmin.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Az ittott.tv egy nagy fos, ma mar az elso meccsen baszakszik 😥nekem jó
Godfather
Steelers fan
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
folyamatosan herélik ki a védelmeket, de legalább a minimumot megkaphatnák. mondjuk ez már biztos direkt van, olyan holdingokat sem kapnak meg a védők hogy azt már fáj nézni néha.
Steelers fan
több mint 3 éve
Humphrey-n ment ez a drive :SJobban tennék ha mást raknának Brownra, mert eddig sok sót nem evett Humphrey
Törpe_Tacskó
több mint 3 éve
youtu.be/0m_0E_k4PzEValaki basszon meg egy stream linkkel pls 🤩🤩🤩nflbite.com/game/tennessee-titans-vs-baltimore-ravens-live-stream/
ThundersNFL
nagylaza
korábban már linkelve lett, nemtom fejlécbe kikerül-e
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
üdv mindenkinek lemaradtam vmiről?egy tdről csak véleményes OPi-val
briareos
több mint 3 éve
üdv mindenkinek lemaradtam vmiről?le 😊
briareos
több mint 3 éve
Godfather
177
Az ittott.tv egy nagy fos, ma mar az elso meccsen baszakszik 😥
O-H-I-O
több mint 3 éve
Bogernél az a meglepő, ha jól fúj egy meccsen.Az opit majd bedobom,hagyd a picsábaA klasszikus "jó meccs volt spori, kár, hogy nem látta" eset...
LeviPoki
dioadam